Προς το περιεχόμενο

προβλημα με kazaa. ας απαντησει καποιος

hardaloubas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα. προσπαθω να κατεβασω το kazaa lite απο τα files του

insomnia αλλα μου βγαζει οτι δεν υπαρχει αυτη η σελιδα. μπορει κανεις να

μου απαντησει γιατι? ξερετε που αλλου μπορω να το κατεβασω αλλα να

μην εχει spywere ή διαφημισεις... ευχαριστω αναμενω απαντηση[/b]

Δημοσ.

Αν πας στο google και γραψεις k-lite θα σου βγαλει καποια αποτελεσματα

κατω κατω στην σελιδα λεει τα εξης

Μετά απο παράπονο που δεχθήκαμε και σύμφωνα με το Digital Millennium Copyright Act, έχουμε αφαιρέσει 1 αποτελέσματα από αυτή την σελίδα. Αν θέλετε, μπορείτε να διαβάσετε το παράπονο σύμφωνα με το DMCA για τα αποτελέσματα που αφαιρέσαμε.

πατα το link που δινει (μου φαινεται αν πατησεις την λεξη παραπονο που ειναι και υπογραμμισμενη) και θα σε βαλει σε ενα site το οποιο εχει το link για να κατεβασεις το καινουριο k-lite !! :D

Δημοσ.
thanks sarisn. ελπιζω να μην εχει διαφημισεις και spywere :D

Αυτό που κατέβασα εγώ (πριν από αρκετούς μήνες βέβαια) από αυτό το site δεν έχει διαφημίσεις. Τώρα για το spyware δεν σου εγγυώμαι τίποτα, εγώ έχω και το Ad-aware 6 εγκατεστημένο για παν ενδεχόμενο :wink: , αν και το τελευταίο καιρό δεν βρίσκει ύποπτα αρχεία.

Δημοσ.

Υπάρχουν διάφορες εκδόσεις Κ-lite

K-Lite v2.6 RC22

Based on KMD 2.6.0, K-Lite v2.6 adds many features to the rather limited ones of kazaa. Some of its more favourable features are built in IP Blocker, Advanced right click menu, Built in accelerator, Multi-tab autosearch more, Custom icons, Built in toolbar, "Jump Supernode" fuction (using softjump - doesnt interfere with downloads/ uploads), Expanded tray menu, Forced viewing of traffic and search, Custom start pages, Built in GUI hacker, NO adverts, custom about box and many more. Some features this version has that others dont, are that is has Tabbed searches, Support for magnet links, "single click" downloads, forced viewing of traffic/search and advanced options for "Find more sources".

Clean KMD 2.6.0

This is KMD 2.6.0 without the adware/spyware, by Eric. Ad-frames and such may still be around, but they will be blank or won't work.

Kazaa Lite Resurrection 0.0.7 (Kazaa Lite K++ 2.5.0)

An abrupt end to the Kazaa Lite K++ free filesharing program project...

Sharman Networks, the creators of Kazaa Media Desktop (KMD), the most popular filesharing program, tried to sue everyone that helped Kazaa Lite K++ gain popularity (including the popular search engine Google: read the complaint here). Why they never undertook an action before is beyond my knowledge. Best reason from their point of view is probably money. As you, all (should) know Sharman earns a profit by bundling SPYware and ADware with KMD. Kazaa Lite K++ (based on KMD version 2.02) did not have malicious programs included but other useful functions like an auto-search-more feature.

Which client do you think became the most popular?

With the end of the Kazaa Lite K++ project, Sharman thought this would mean the end of Kazaa Lite K++, they were wrong. Out of nowhere, Darth Vikram arose. Completely outraged by what Sharman had done, he swore to continue the Kazaa Lite K++ project! Darth Vikram, with some help from other Kazaa Lite K++ users, resurrected the client. Based on the popular Kazaa Lite K++ 2.4.3 (last release made) and updated with newer and better tools:

a new filesharing program was born: Kazaa Lite Resurrection (KLR)!

Όλα τα παραπάνω στο δεύτερο link. Εγώ έχω το 0.0.7. Ειναι μια χαρά!

http://www.nrg.to/rrtn/kazaa/index.html

http://www.filesharingplace.com/

http://www.microsoulv3.com/Files.htm

http://audioalterations.com/

http://bishtawi.owns.it/

κτλ

Δημοσ.

Ας προσέχουμε τα λινκς που ποστάρουμε. Το site αυτό είναι μούφα και απατεωνιά καθώς εκμεταλλεύονται κάποιοι επιτήδειοι το kazaa lite για να βγάλουν χρήματα. Υπάρχουν αρκετά τέτοια. Διαλέξτε ένα από τα παραπάνω links και φορτώστε. Το πιο διαδεδομένο είναι το Kazaa Lite Resurrection 0.0.7.

Δημοσ.

Ας προσέχουμε τα λινκς που ποστάρουμε. Το site αυτό είναι μούφα και απατεωνιά καθώς εκμεταλλεύονται κάποιοι επιτήδειοι το kazaa lite για να βγάλουν χρήματα. Υπάρχουν αρκετά τέτοια. Διαλέξτε ένα από τα παραπάνω links και φορτώστε. Το πιο διαδεδομένο είναι το Kazaa Lite Resurrection 0.0.7.

Το χρησιμοποίησα και το kazaa ressurection πριν από λίγο καιρό και δεν έμεινα και πολύ ενθουσιασμένος οφείλω να ομολογήσω. Με το lite όμως βρίσκω σχεδόν ό,τι ψάχνω.

Δημοσ.
Based on the popular Kazaa Lite K++ 2.4.3 (last release made)...

Αποκλείεται να είναι αυτή η τελευταία έκδοση που βγήκε. Εγώ έχω την 2.4.4!

Δημοσ.
Based on the popular Kazaa Lite K++ 2.4.3 (last release made)...

Αποκλείεται να είναι αυτή η τελευταία έκδοση που βγήκε. Εγώ έχω την 2.4.4!

Δεν υπάρχει τέτοια έκδοση πουθενά. Μετά το κλείσιμο του Kazaa Lite K++ 2.4.3 από τη Sharman, ο Darth Vikram πρόσπάθησε να "αναστήσει" το Kazaa Lite K++ (εξού και το όνομα resurrection=ανάσταση) με τη βοήθεια κάποιων άλλων χρηστών του προγράμματος. Η έκδοση 0.0.7 λοιπόν που προέκυψε βασίστηκε στη 2.4.3

Δημοσ.

Πως δεν υπάρχει; Θα ανεβάσω screenshot για να το δείτε! Και άλλοι δεν με πίστευαν, αλλά λέω την αλήθεια. Και μάλιστα έχει και διαφορές από την 2.4.3. Ας πούμε έχει 2 minimaze buttons ενώ η 2.4.3 έχει 1. Ενώ στην παλιά με το minimize πηγαίνει κατευθείαν σαν εικονίδιο κάτω δεξιά, εδώ το ένα κουμπί κάνει αυτή τη δουλειά και το άλλο κάνει φυσιολογικό minimize. Δυστυχώς δε θυμάμαι από που το κατέβασα.

Υ.Γ. Για να πειστούν όλοι, δώστε μου ένα site να το κάνω upload για να το κατεβάσετε. (Το pathfinder.gr έχει όριο 1 mb, ενώ το αρχείο είναι 3 και κάτι)

Δημοσ.

Εγώ είπα ότι δεν υπάρχει επειδή μετά από αναζήτηση στο google δεν βρήκα απολύτως τίποτα. Μάλλον θα αποσύρθηκε πολύ γρήγορα. Καλά ρε συ 3mb για ένα screenshot? :P Κάνε καμια συμπίεση. Κάνε printscreen και σώστο ώς .jpeg ή .png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...