John-lamia Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Καλημέρα σας. Συγνώμη αν βάζω το θέμα μου σε λάθος μέρος, δεν γνωρίζω που πρέπει να το βάλω, είπα να το ξεκινήσω από δω. Λοιπόν, μου έδωσαν ένα καταγραφικό ασφαλείας και 2 κάμερες. Το έβαλα στο σπίτι και δουλεύει μια χαρά. Το πρόβλημα μου είναι πως το συνδέω στο ίντερνετ για να μπορώ να βλέπω τις κάμερες απ το κινητό μου όταν λ λείπω απ το σπίτι. Το σύνδεσα με καλώδιο εθερνετ και δείχνει ότι έχει ίντερνετ. Από κει κ πέρα δεν ξέρω τι να κάνω. Τα φώτα σας παιδιά. Σας ευχαριστώ. Η μάρκα του καταγραφικου είναι EOS.
gapito Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα, θα πρέπει εφόσον το n-dvr είναι ενταγμενο στο δίκτυο, να έχει μια στατικ ip ωστε να μπορέσεις να κάνεις port forward απο to router ωστε να επιτραπει η κίηση απο και προς το dvr απο το internet και φυσικά θα χρειαστείς εναν dynamic dns για να μπορείς πάντα να κάνεις resolve το router σου. υπάρχουν επιλογές για να βγάλεις όλο το web interface ή και μόνο μια πορτα για να βλέπεις το stream αν το υποστηρίζει η συσκευή. ρίξε μια ματία και αν έχει πρόβλημα το βλεπουμε πιο αναλυτικα 1
John-lamia Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Το καταγραφικό το έχω συνδέσει με το ίντερνετ με καλώδιο εθερνετ επάνω σε ένα ριπιτερ γιατί το ρουτερ είναι μακριά, και επειδή το καταγραφικό δεν έχει WiFi δεν ήθελα να τραβήξω 10 μέτρα εθερνετ καλώδιο μέσα στο σπίτι. Θα έχω κάποιο πρόβλημα με αυτό; Το καταγραφικό μπορεί να συνδεθεί με αυτόν τον τρόπο στο ίντερνετ η θέλει κατευθείαν με το ρουτερ; Στις ριθμισεις του παντός έχει επιλογή για δυναμική η στατική IP. Του έβαλα μια στατική, έβαλα και έναν αριθμό για πόρτα που λέει ότι θέλει, dns το άφησα όπως είναι. 255.255.255.0 Μετα κατέβασα στο κινητό το πρόγραμμα ASee έβαλα ακριβώς τις παραμέτρους που ήθελε το πρόγραμμα όπως τις είχα στο καταγραφικό αλλά δεν συνδέετε. Ποια βήματα δεν έχω κάνει σωστά;
Finn Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 14 ώρες πριν, John-lamia είπε Το καταγραφικό το έχω συνδέσει με το ίντερνετ με καλώδιο εθερνετ επάνω σε ένα ριπιτερ γιατί το ρουτερ είναι μακριά, και επειδή το καταγραφικό δεν έχει WiFi δεν ήθελα να τραβήξω 10 μέτρα εθερνετ καλώδιο μέσα στο σπίτι. Θα έχω κάποιο πρόβλημα με αυτό; Το καταγραφικό μπορεί να συνδεθεί με αυτόν τον τρόπο στο ίντερνετ η θέλει κατευθείαν με το ρουτερ; Στις ριθμισεις του παντός έχει επιλογή για δυναμική η στατική IP. Του έβαλα μια στατική, έβαλα και έναν αριθμό για πόρτα που λέει ότι θέλει, dns το άφησα όπως είναι. 255.255.255.0 Μετα κατέβασα στο κινητό το πρόγραμμα ASee έβαλα ακριβώς τις παραμέτρους που ήθελε το πρόγραμμα όπως τις είχα στο καταγραφικό αλλά δεν συνδέετε. Ποια βήματα δεν έχω κάνει σωστά; Μέσα στο καταγραφικό στο κομμάτι network αν θες να δώσεις στατική ΙΡ τότε αυτή αφορά στην διευθυνση που θα έχει για το εσωτερικό σου δίκτυο οπότε φρόντισε να ανήκει στο subnet σου (πχ αν το κινητό σου ή το λαπτοπ παιρνει 192.168.1.χ τότε δώσε κάτι αντίστοιχο στο καταγραφικό αλλιώς βάλε να παίρνει δυναμικά). Μετά για να δεις οτι δουλευει δες ποια είναι η public IP σου απ τό whatismyip.com και δώσε αυτή στο πρόγραμμα που έχεις στο κινητό. Αν δουλέψει τότε για να μην ψάχνεις κάθε λίγο την public ip σου (η οποία ανά κάποιες μέρες αλλάζει) θα κάνεις ένα λογαριασμό σε κάποια υπηρεσία όπως η no-ip για να πάιξεις στο καταγραφικό με ddns. 1
sstratos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Δες τι static ip παίρνει και σε τί port βγάζει. Αυτά καταρχήν πρέπει να τα ανοιξεις μεσα απο το router σου (ψαξε port forwading). Μετά πρέπει να γραφτείς σε μια dyndns υπηρεσια (εγω χρησιμοποιω την δωρεαν no-ip) και βαζοντας τα στοιχεία σου που εκανες εγγραφή εκει , στο ρούτερ , μπορείς να ανοιξεις απο οπουδηποτε , χρησιμοποιόντας την διευθηνση no-ip (δηλαδη στο προγραμμα του κινητού θα βάζεις : http://cameraspiti33.ddns.net:80 )
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 H TP-Link έχει την TapoC100 και άλλες, που είναι φτηνές, έχουν άψογη δική της εφαρμογή ελέγχου μέσω διαδικτύου, με ειδοποιήσεις κλπ και στους 5 μήνες λειτουργώ 8 κάμερες, σπίτι δουλειά εξοχικό χωρίς κανένα πρόβλημα. Από το e-shop.gr τις αγόρασα μαζί με 32αρες μνήμες. Τα παλιά συστήματα έχουν ξεπεραστεί πλέον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα