Bitbit Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 ψάχνω για φίλο μου ένα λαπτοπ μέχρι 400€. καλό θα είναι να μη ξεφύγουμε γιατί θα γκρινιάζει. δε κάνει κάποια ιδιαίτερη χρήση, δε παίζει παιχνίδια. Σερφάρισμα, mail, κάτι κείμενα γράφει στο word και το skype χρησιμοποιεί αρκετά. Να έχει ελληνικό πληκτρολόγιο όμως γιατί αλλιώς θα μου το φέρει στο κεφάλι. Ακούω προτάσεις..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
australis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Η πρόταση μου είναι να αποφύγεις συμβουλές σε άτομο που είναι έτοιμο να κατηγορήσει τους αλλους που χωρις κανενα οφελος προσπαθουν να βοηθήσουν. Αν (πριν το αγοράσει) για το "Ελληνικό πληκτρολόγιο" θα στο κοπαναγε στο κεφάλι ή θα γκρινιαξει αν μια καλή πρόταση ξεπερναει τα 400 ευρώ , φαντάσου τι θα γινει αν δυσαρεστηθει με κατι πιό σοβαρό (πχ απόδοση) αφου το εχει αγοράσει. Και με 400 ευρώ να σαι σίγουρος οτι θα γινουν συμβιβασμοί που θα δυσαρεστηθεί. Όχι, δεν σε τρολάρω - εκ πειρας μιλάω Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2021 από australis 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 400 Ευρω για λαπτοπ ειναι λιγα. Δυστυχως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bitbit Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 συμφωνώ με αυτά που λέτε. Τα ίδια ακριβώς λέω κι εγώ και μάλιστα έχω δώσει τις ίδιες συμβουλές σε άλλους. Τώρα είναι λίγο περίεργη περίπτωση. Οπότε είπα να βοηθήσω λίγο. Οπότε αν έχετε να προτείνετε κάτι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
australis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Με ελληνικό πληκτρολογιο https://www.msystems.gr/laptops/lenovo-laptop-v14-ada-ryzen-3-3250u-8gb-256gb-ssd-radeon-vega-3-freedos-82c600e3gm 8 Gb RAM , χωρις USB-C και στα 430 Ευρω (και τη παρεπόμενη γκρινια). Χωρις Ελληνικο πληκτρολογιο - εναμιση κιλό ζυγιζει, ισως τη γλιτωσεις με λιγα ραματα και ελαφρια διάσειση 🙂 https://www.mgmanager.gr/laptops/103099-asus-expertbook-p2451fa-eb1538-i3-10110u14-fhd4gb256gb-ssdwebcamfreedos-black.html#/επεξεργαστής-i3_10110u_210ghz με USB-C στα 392 Ευρώ αλλά με 4 GB RAM (υπάρχει και με 8 στα 435 με δώρο τη γκρίνια) Πρόσθεσε και 10 Ευρώ για κλειδί Windows ΥΓ Κανένα απο τα τρία δεν θα επερνα, θα περιμενα να μαζεψω γυρω στα 700 με 800 Ευρώ Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2021 από australis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Για τη χρηση που περιγραφεις, οποιοδηποτε refurbished με i3/i5 2ης γενιας, αντε 3ης, και πανω, με 8gb ram και ssd θα ειναι μια χαρα. Δηλαδη χαλαρα κατω απο 300€ και πολλα λεω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα