NinjACake Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Καλησπερα. Μετα απο μια πτωση το μπροστα φτερο της μηχανης γεμισε γρατσουνιες. Καποιες απο αυτες ειναι κ βαθιες. Για να μην κανω μονος μου προχειρες δουλειες, μπορει καποιος να μου αν επισκευαζετε καπως; και αν ναι που μπορω να απευθυνθω. Ευχαριστω εκ των προτερων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Moderators Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, NinjACake είπε Καλησπερα. Μετα απο μια πτωση το μπροστα φτερο της μηχανης γεμισε γρατσουνιες. Καποιες απο αυτες ειναι κ βαθιες. Για να μην κανω μονος μου προχειρες δουλειες, μπορει καποιος να μου αν επισκευαζετε καπως; και αν ναι που μπορω να απευθυνθω. Ευχαριστω εκ των προτερων. Χωρίς φώτο δύσκολα να σε βοηθήσουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jos3ph Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 φανοποιός το επάγγελμα που ψάχνεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Φανοποιό ψάχνεις όπως σου έγραψαν ήδη ή παίρνεις καινούριο. Τι μηχανή έχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NinjACake Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 @SakafliaC εχω ενα xt125r. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaskalamatas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 εξαρταται τον τυπο του πλαστικου. στα ον οφφ συνηθως βαζουν τυπο pp που ειναι πιο ελαστικο και πιο φθηνο. θα σου πρότεινα, αν εισαι της λεπτομερειας, να το αλλαξεις με ενα καινουργιο. δεν ειναι ακριβο. τωρα... αν θες να το μαζεψεις λιγο, ξυστο με την ακμη μιας φαλτσετας παραλληλα με τις γρατσουνιες και μετα με ενα θερμοπιστολο ζεστανε το σιγα σιγα με κυκλικες κινησεις για να "γλυκανει" και να γυαλισει. προσεχε ομως να ειναι μονο pp το πλαστικο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NinjACake Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 @kostaskalamatas για καινουργειο πηγαινα αλλα δεν μπορω να βρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα