Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Spoiler Έχω τα airpods 6 μήνες. Το πρόβλημα που αναφέρω δεν υπάρχει σε apple συσκευή δηλαδή στο iphone se 2020, ipad pro 11 Όσες φορές τα έχω χρησιμοποιήσει σε windows υπολογιστή αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Συνδέονται κανονικά και ακούω κανονικά μουσική αλλά αν κάνω πάγωμα ή βλέπω κάτι στο YouTube και δεν παίζει βίντεο και περάσει πάνω απο 2' χωρίς να παίζουν τπτ ενώ είναι στα αυτιά χάνεται η επικοινωνία με το αριστερό και ξανασυνδέεται μετά από 5΄ αφού παίζει ή τα αποσυνδέσω και τα ξανασυνδέσω. Μάλιστα τα σύνδεσα σε android και αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα. Τι πρόβλημα μπορεί να υπάρχει; Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2021 από Επισκέπτης
paris_chav Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Δεν θα σε βοηθησω ιδιαιτερα μ αυτο που θα πω αλλά εχω παρατηρησει κατι παρομοιο με τα airpods pro και το s21 ultra. Ακουω κανονικα μουσικη και παω στο messenger να στειλω ηχητικο. Αν ξαναγυρισω στη μουσικη, το αριστερο δεν θα παιζει για λιγο και θα επανελθει μετα απο μερικα δευτερολεπτα απο μονο του. Αντιθετα, στο oneplus 9 pro δεν υπηρχε τετοιο θεμα και η εμπειρια χρησης ηταν αναλογη με το iphone. Αρα εικαζω οτι υπαρχει θεμα (μερικης) ασυμβατοτητας με android και windows συσκευες που δεν ξερω κατα ποσο λυνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα