Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ICE-T είπε

δεν ισχύει πάντα αυτό που λες εγώ δεν έχω κανένα θέμα με memory temps/junction 3080 oc ventus έχω αν την τσιτωνεις σε mining είναι άλλη ιστορία,το αν η msi είναι παπατσηδες ισχύει και αυτό αλλά και οι καλύτερες εκδόσεις έχουν τύχει και φάει παπά με τα puds

Έχω δει βίντεο που σε κάποιον η MSI δεν έχει τοποθετήσει καλά τα pads στο σημείο της μνήμης και πιστεύω κάτι τέτοιο έχει παιχτεί και με εμένα. Από ότι φαίνεται είναι στην τύχη το τι θα σου κάτσει. 

Εμένα με 2 ώρες gaming χτυπάει 110 η μνήμη και από εκεί και μετά ρίχνει πολύ την επίδοση της.

Είπα ότι έχει κάνει κακή υλοποίηση, προφανώς δεν είναι για τα σκουπίδια, αλλά σίγουρα είναι υποδεέστερη σε θερμοκρασίες από άλλες υλοποιήσεις. Σίγουρα η ποιότητα είναι πιο κάτω ποιοτικά από όσο την έχουμε συνηθίσει. Μάνι μάνι το backplate δεν είναι καν αλουμίνιο αλλά κράμα πλαστικού με κάτι άλλο τύπου πατέντα.

8 λεπτά πριν, Tenshi είπε

If it works, don't touch it είναι ο χρυσός κανόνας.

Μια χαρά μας χορεύουν οι εταιρείες με τους όρους της εγγύησης ως θέσφατο.Μην ακουμπήσετε το πανάκριβο άλλα τσίπικα συναρμολογημένο προϊόν μου,αλλιώς δέν θα σας παρέχω υποστήριξη.

Η γνώσεις πάντως δέν είναι έμφυτες.Θα σκαλίσεις όπως λές και θα μάθεις.Πιθανόν να κάνεις λάθη ή και ζημιά,άλλα θα μάθεις!

Το θέμα είναι ότι χάνεις την εγγύηση ακόμα και αν δεν κάνεις ζημιά. Θα το καταλάβαινα να την έχανα αν όντως έκανα ζημιά.

Είναι λες και η κάρτα δεν προορίζεται για enthusiasts και είναι μόνο για gamers. Ούτε waterblock δεν σε αφήνουν να βάλεις και ας έσκασες 2κ+ ! Εγώ θα το κυνηγήσω όσο μπορώ.

1 ώρα πριν, triplex1 είπε

Το ''τρωγεσαι με τα ρουχα σου'' το ειπα μεταφορικα για να μη παρεξηγηθουμε , αλλα φιλε μου αφου γνωριζεις για ποιοτητα msi για ποιο λογο αγορασες msi;

Μαλλον για την τιμη θα πεις , οποτε το ποιο πιθανο ειναι να χασεις την εγγυηση , ασε τι κανει η πιο γελοια χωρα του πλανητη.

Αν τη λειωνεις στα παιχνιδια σιγουρα ελειωσες και την παστα , οποτε εσυ αποφασιζεις.

Έσκασα 2κ για να έχω το μοντέλο αυτό. Δεν γνώριζα, κακώς, τι αγόραζα αν και γενικά εμπιστεύομαι πολύ την MSI σχεδόν σε όλα τα προϊόντα της. Γενικά έχει καλή ποιότητα αλλά ο ανταγωνισμός με αυτές τις κάρτες τους πάτησε νομίζω. 

Προφανώς έπαιξε ρόλο ότι δεν είχα και πολλές επιλογές όταν την αγόρασα αλλά ντάξει δεν δικαιολογείται ότι θέλει αλλαγή πάστας ή thermal pads ένα τόσο ακριβό μοντέλο σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Επεξ/σία από TailoredPCgr
  • Like 1
  • Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, TailoredPCgr είπε

Το θέμα είναι ότι χάνεις την εγγύηση ακόμα και αν δεν κάνεις ζημιά. Θα το καταλάβαινα να την έχανα αν όντως έκανα ζημιά.

Είναι λες και η κάρτα δεν προορίζεται για enthusiasts και είναι μόνο για gamers. Ούτε waterblock δεν σε αφήνουν να βάλεις και ας έσκασες 2κ+ ! Εγώ θα το κυνηγήσω όσο μπορώ.

Ναι, γιατί αν συμβεί "το κακό" και είσαι εντός εγγύησης θα την αντικαταστήσουν άμεσα, απο το στοκ Ampere που μας κρύβουν.

Σάρκασμ.jpeg

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, TailoredPCgr είπε

Έχω δει βίντεο που σε κάποιον η MSI δεν έχει τοποθετήσει καλά τα pads στο σημείο της μνήμης και πιστεύω κάτι τέτοιο έχει παιχτεί και με εμένα. Από ότι φαίνεται είναι στην τύχη το τι θα σου κάτσει. 

Εμένα με 2 ώρες gaming χτυπάει 110 η μνήμη και από εκεί και μετά ρίχνει πολύ την επίδοση της.

Είπα ότι έχει κάνει κακή υλοποίηση, προφανώς δεν είναι για τα σκουπίδια, αλλά σίγουρα είναι υποδεέστερη σε θερμοκρασίες από άλλες υλοποιήσεις. Σίγουρα η ποιότητα είναι πιο κάτω ποιοτικά από όσο την έχουμε συνηθίσει. Μάνι μάνι το backplate δεν είναι καν αλουμίνιο αλλά κράμα πλαστικού με κάτι άλλο τύπου πατέντα.

Έσκασα 2κ για να έχω το μοντέλο αυτό. Δεν γνώριζα, κακώς, τι αγόραζα αν και γενικά εμπιστεύομαι πολύ την MSI σχεδόν σε όλα τα προϊόντα της. Γενικά έχει καλή ποιότητα αλλά ο ανταγωνισμός με αυτές τις κάρτες τους πάτησε νομίζω. 

Προφανώς έπαιξε ρόλο ότι δεν είχα και πολλές επιλογές όταν την αγόρασα αλλά ντάξει δεν δικαιολογείται ότι θέλει αλλαγή πάστας ή thermal pads ένα τόσο ακριβό μοντέλο σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

εγώ δεν την έχω σε υπόληψη ασχέτως αν έχω τέτοια,αυτήν βρήκα στις αρχές που πάτησαν Ελλάδα κάτω από 900 ήταν,την πηρα και έκανα τον λεγόμενο Κινέζο ασχέτως αν τους εκραξα στο YouTube που παρουσίασαν την έκδοση που έχω για την πλαστικουρα πάνω και το power limit και έφαγα ηρωικό ban😂

30 λεπτά πριν, TailoredPCgr είπε

έχει και Asus που τα παθαίνουν όλες έχουν κακο quality control βρήκαν την ευκαιρία λόγω έλλειψης και πάτησαν επί πτωμάτων.

35 λεπτά πριν, Tenshi είπε

If it works, don't touch it είναι ο χρυσός κανόνας.

Μια χαρά μας χορεύουν οι εταιρείες με τους όρους της εγγύησης ως θέσφατο.Μην ακουμπήσετε το πανάκριβο άλλα τσίπικα συναρμολογημένο προϊόν μου,αλλιώς δέν θα σας παρέχω υποστήριξη.

Η γνώσεις πάντως δέν είναι έμφυτες.Θα σκαλίσεις όπως λές και θα μάθεις.Πιθανόν να κάνεις λάθη ή και ζημιά,άλλα θα μάθεις!

αν έχεις να την αντικαταστήσεις την σκαλίζεις φίλε μου αλλά να κάνεις τον Bob τον μάστορα όσο και το βλέπεις προστα σου από βίντεο παίζει πάλι πα..ρα να κάνεις και μετά θα παίζει Γονίδης γιατί κλαίς.

• Like 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, ICE-T είπε

έχει και Asus που τα παθαίνουν όλες έχουν κακο quality control βρήκαν την ευκαιρία λόγω έλλειψης και πάτησαν επί πτωμάτων.

η Asus μην ειρωνικά έκανε πολύ καλή δουλειά στην RTX 3080 και γι'αυτό Asus παράγγειλα από πλαίσιο αλλά όσο ήρθε σε εσάς η παραγγελία μου άλλο τόσο ήρθε και σε εμένα...λύση της ώρας ήταν η MSI και από ότι φαίνεται θα είναι κάτι παραπάνω από της ώρας

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, TailoredPCgr είπε

η Asus μην ειρωνικά έκανε πολύ καλή δουλειά στην RTX 3080 και γι'αυτό Asus παράγγειλα από πλαίσιο αλλά όσο ήρθε σε εσάς η παραγγελία μου άλλο τόσο ήρθε και σε εμένα...λύση της ώρας ήταν η MSI και από ότι φαίνεται θα είναι κάτι παραπάνω από της ώρας

Asus ήθελα αλλά δεν έπαιζαν τέλη Νοεμβρίου όσο και πολύ αργότερα και για να μην πάρω το μεσαίο  όπως είπα και πιο πάνω ότι βρήκα πήρα στο μόνο που μετάνιωσα είναι ότι δεν την έδωσα για να πάρω 6900ΧΤ Asus tuf την ήθελε φίλος και δεν την έδωσα για να μην πλέξω με την περιπέτεια με τους AMD driver's, ούτως ή άλλως 1 ώρα την ημέρα κάθομαι στον υπολογιστή δεν υπάρχει ελεύθερος χρόνος,πιο πολύ σαν  ακριβό hobby κατάντησε .

Επεξ/σία από ICE-T
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ICE-T είπε

αν έχεις να την αντικαταστήσεις την σκαλίζεις φίλε μου αλλά να κάνεις τον Bob τον μάστορα όσο και το βλέπεις προστα σου από βίντεο παίζει πάλι πα..ρα να κάνεις και μετά θα παίζει Γονίδης γιατί κλαίς.

Δέν μπορώ να καταλάβω απο τον γραπτό λόγο αν το "έχεις",αναφέρεται σε χρήμα ή σε διαθεσιμότητα.

Ευτυχώς είμαι άνθρωπος που του αρέσει να σκαλίζει οπότε no problem, all good!

20210606_214802.jpg.8d989869fdd9afa1f667352a7b1001be.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Tenshi είπε

Δέν μπορώ να καταλάβω απο τον γραπτό λόγο αν το "έχεις",αναφέρεται σε χρήμα ή σε διαθεσιμότητα.

Ευτυχώς είμαι άνθρωπος που του αρέσει να σκαλίζει οπότε no problem, all good!

20210606_214802.jpg.8d989869fdd9afa1f667352a7b1001be.jpg

επειδή έχω αίσθηση του χιούμορ το εξωτερικό εφέ της κάρτας που ελυσες είναι σαν να λύνεις ένα μεταλλικό τάσι αυτοκινήτου που μιμείται ζάντα αλουμινίου όπου πάλι αν δεν ξέρεις θα χαλάσεις τις βόλτες και δεν θα βιδωνει σωστά εκατοντάδες μου έχουν έρθει που έλυσαν την ζάντα για να αλλάξουν λάστιχο και βιδωσαν στραβά τα μπουλόνια και έφαγαν τις βόλτες και ήθελε μπουζονι για να ανοίξεις καινούργιες βόλτες, καλο βράδυ.

Επεξ/σία από ICE-T
Δημοσ.
4 ώρες πριν, triplex1 είπε

ασε τι κανει η πιο γελοια χωρα του πλανητη.

Φτάσαμε να αποκαλούμε τις ΗΠΑ την πιο γελοία χώρα όταν σε ακριβώς αυτό το πρόβλημα είναι υπέρ του καταναλωτή και έχει καταστήσει άκυρα όλα αυτά τα αυτοκόλλητα. Μάλιστα. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, TailoredPCgr είπε

Και πολυ καλα κανουν γιατι παει ο καθε αμπαλος(που το παιζει techguru στα forum),και πειραζει αυτα τα προιοντα μετα δημιουργει ο ιδιος προβλημα και ριχνει το φταιξιμο στην εταιρεια ή ζηταει rma/service για ζημια που προκαλεσε ο ιδιος.

Το εχουμε δει αυτο πολυ εντονα απο διαφορους που πηγαν να αλλαξουν παστα στον επεξεργαστη πχ σε Amd ryzen και στραβωναν πινακια ή που εβγαζαν τον επεξεργαστη μαζι με την στοκ ψυκτρα κολλημενη πανω,επειδη τα εβγαλαν οπως οπως.

Εχεις λοιπον μια καρτα γραφικων,σου εχει παρουσιασει ενα θεμα οπως λες. Η εταιρεια λοιπον πολυ σωστα σου λεει να στειλεις εσυ(ή το καταστημα αγορας)την καρτα σε αυτους να την δουν και εαν εχει οντως θεμα οπως λες να την επισκευασουν.

Εσυ για δικους σου λογους θες να ανοιξεις την καρτα και να κανεις οτι ειναι να κανεις. Τι ακριβως περιμενεις να σου πει η εταιρεια πανω σε αυτο,ειδικα στο κομματι της εγγυησης? Ξερει αυτη εαν εσυ με αυτο που πας να κανεις,δημιουργησεις καποιο αλλο προβλημα?

Αρα με λιγα λογια,κανε οτι θελεις,αλλα θα σου πω ενα πραγμα πανω σε αυτο για να το κλεισω μιας και αναφερθηκες σε gamers και enthusiasts.

Ο πραγματικος Enthusiast πριν αγορασει γνωριζει τι παιζει με πειραγμα και εγγυησεις. Οχι αφου αγορασει και αφου του τυχει καποιο θεμα.

Αυτοι πχ που κανουν delid σε Intel,γνωριζουν απο πριν οτι η εταιρεια μπορει να τους πεταξει εαν θελει εκτος εγγυησης.

Η αυτοι που αγοραζουν καρτα για να μπει σε νερο,συνηθως ψαχνουν απο πριν τι παιζει με τις εγγυησεις.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, ICE-T είπε

επειδή έχω αίσθηση του χιούμορ το εξωτερικό εφέ της κάρτας που ελυσες είναι σαν να λύνεις ένα μεταλλικό τάσι αυτοκινήτου που μιμείται ζάντα αλουμινίου όπου πάλι αν δεν ξέρεις θα χαλάσεις τις βόλτες και δεν θα βιδωνει σωστά εκατοντάδες μου έχουν έρθει που έλυσαν την ζάντα για να αλλάξουν λάστιχο και βιδωσαν στραβά τα μπουλόνια και έφαγαν τις βόλτες και ήθελε μπουζονι για να ανοίξεις καινούργιες βόλτες, καλο βράδυ.

Αν πρόσεχες λίγο καλύτρα όμως, θα διαπίστωνες πως απουζιάζει το pcb το οποίο έχω δέσει πάνω σε waterblock,προφανώς κάνοντας repaste και βάζοντας pads (κάτι που αφορά και το νήμα)

Οπότε,αν θέλεις να κάνουμε χρήση αυτής της αναλογίας,δέν έλυσα απλά ένα μεταλλικό τάσι...άλλαξα δίσκους,τακάκια και έβαλα σωληνάκια υψηλής πίεσης.Η αντιπροσωπία θα μου πεί πώς έχασα την εγγύηση γιατί "έβαλα χέρι" στο όχημα,εγώ θα τους αποκαλέσω ξεφτίλες γιατί προτίμησαν να βάλουν φτηνά ανταλλακτικά για να κρατήσουν το κόστος χαμηλά (και τα golden boys τους να πάρουν κότερο).Καλή συνέχεια.

Επεξ/σία από Tenshi
  • Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Το εχουμε δει αυτο πολυ εντονα απο διαφορους που πηγαν να αλλαξουν παστα στον επεξεργαστη πχ σε Amd ryzen και στραβωναν πινακια ή που εβγαζαν τον επεξεργαστη μαζι με την στοκ ψυκτρα κολλημενη πανω,επειδη τα εβγαλαν οπως οπως

Τελείως άκυρο το παράδειγμα σου όταν cpu, mb και cooler πωλούνται χώρια. 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Τελείως άκυρο το παράδειγμα σου όταν cpu, mb και cooler πωλούνται χώρια. 

Καθολου ακυρο δεν ειναι το παραδειγμα,ακυρη ειναι η απαντηση που εδωσες πανω σε αυτο που εγραψα.

Ξαναδιαβασε τις πρωτες 2 γραμμες για να δεις σε ποιους αναφερομαι συγκεκριμενα.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Φτάσαμε να αποκαλούμε τις ΗΠΑ την πιο γελοία χώρα όταν σε ακριβώς αυτό το πρόβλημα είναι υπέρ του καταναλωτή και έχει καταστήσει άκυρα όλα αυτά τα αυτοκόλλητα. Μάλιστα. 

Υπευθυνη για οτι συμβαινει στον πλανητη , αυτη ειναι η δικη μου αποψη , δεν εχει να κανει μονο με καρτες γραφικων και δεν αλλαζει οτι κι αν μου πει ο οποιοσδηποτε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Και πολυ καλα κανουν γιατι παει ο καθε αμπαλος(που το παιζει techguru στα forum),και πειραζει αυτα τα προιοντα μετα δημιουργει ο ιδιος προβλημα και ριχνει το φταιξιμο στην εταιρεια ή ζηταει rma/service για ζημια που προκαλεσε ο ιδιος.

Το εχουμε δει αυτο πολυ εντονα απο διαφορους που πηγαν να αλλαξουν παστα στον επεξεργαστη πχ σε Amd ryzen και στραβωναν πινακια ή που εβγαζαν τον επεξεργαστη μαζι με την στοκ ψυκτρα κολλημενη πανω,επειδη τα εβγαλαν οπως οπως.

Mιας και το ανάφερες (και μου'χει συμβεί σε intel επεξεργαστές, όπου τα πιν βρίσκονται στην μητρική, ευτυχώς για καλή μου τύχη χωρίς να στραβώσω κανένα). Δεν βγαίνει κι εύκολα. Ο τρόπος που ξέρω είναι να τρέξω το prime95 να'χει ζεσταθεί η πάστα/pad, ό,τι έχει τέλος πάντων, μήπως χαλαρώσει λίγο, και (αφού κλείσω τον υπολογιστή, εννοείται) να κάνω μικρές κινήσεις δεξιά-αριστερά στο ξεβιδωμένο heatsink για να απελευθερωθεί σταδιακά. Υπάρχει κάτι στρεβλό; Apologies για το off-topic.

Επεξ/σία από taris
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Tenshi είπε

Αν πρόσεχες λίγο καλύτρα όμως, θα διαπίστωνες πως απουζιάζει το pcb το οποίο έχω δέσει πάνω σε waterblock,προφανώς κάνοντας repaste και βάζοντας pads (κάτι που αφορά και το νήμα)

Οπότε,αν θέλεις να κάνουμε χρήση αυτής της αναλογίας,δέν έλυσα απλά ένα μεταλλικό τάσι...άλλαξα δίσκους,τακάκια και έβαλα σωληνάκια υψηλής πίεσης.Η αντιπροσωπία θα μου πεί πώς έχασα την εγγύηση γιατί "έβαλα χέρι" στο όχημα,εγώ θα τους αποκαλέσω ξεφτίλες γιατί προτίμησαν να βάλουν φτηνά ανταλλακτικά για να κρατήσουν το κόστος χαμηλά (και τα golden boys τους να πάρουν κότερο).Καλή συνέχεια.

δικαίωμα σου να τους αποκαλέσεις όπως θες, αν διαβάζες πιο πάνω εγώ το κράξιμο τους στο έχω ρίξει official και όχι σε φόρουμ, αλλά δεν θα ξεσηκωνουμε το παληκάρι εδώ μέσα να κάτσει να λύσει την κάρτα χωρίς να ξέρει από την στιγμή που βρίσκεται σε εγγύηση 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...