TailoredPCgr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Την καλησπέρα μου στην κοινότητα, Θέλω να κάνω αλλαγή θερμοαγώγιμης πάστας και τα thermal pads μιας GPU της MSI που είναι εντός της εγγύησης. Έχω ρωτήσει την εταιρεία αν θα χαθεί η εγγύηση και οι ίδιοι μου απάντησαν ότι "μπορεί και να χαθεί" και ότι αν θέλω να τα αλλάξω να στείλω την κάρτα στο κοντινότερο αναγνωρισμένο service point, στην Πολωνία. Έχεις κανένας σας προσωπική εμπειρία πάνω στο θέμα; Ευχαριστώ. 1
3DJIN Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 αλλαζεις και δε ρωτας,αν δεν εισαι τελειως αμπαλος δε θα το καταλαβει κανεις
Deu164 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Όσες msi κάρτες έχουν περάσει από τα χέρια μου επάνω σε μια από τις βίδες που χρειάζεστε οπωσδήποτε να ξεβιδώσει έχουν αυτοκόλλητο, αν μπει κατσαβίδι σκίζεται τρυπάει οπότε φαίνεται αν έχει μπει χέρι ή όχι… Αμπαλος η όχι χρειάζεστε κατσαβίδι για να βγει η βίδα… Ισως αν το ζεστάνεις και προσεκτικά το βγάλεις με κανένα ξυράφι και μετά το κολλήσεις πάλι… δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ 3 1
Sakiz105 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, Deu164 είπε Όσες msi κάρτες έχουν περάσει από τα χέρια μου επάνω σε μια από τις βίδες που χρειάζεστε οπωσδήποτε να ξεβιδώσει έχουν αυτοκόλλητο, αν μπει κατσαβίδι σκίζεται τρυπάει οπότε φαίνεται αν έχει μπει χέρι ή όχι… Αμπαλος η όχι χρειάζεστε κατσαβίδι για να βγει η βίδα… Ισως αν το ζεστάνεις και προσεκτικά το βγάλεις με κανένα ξυράφι και μετά το κολλήσεις πάλι… δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ suprim και trio 3070/3080/3090 δεν έχουν τίποτα, οντως αλλάζεις εύκολα. 1
isaias1983 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Msi 3080 gaming x trio έχει σίγουρα αυτοκόλλητο σε μια από τις 4 βίδες. Πριν 5 μήνες είχα στείλει mail στη msi europe κ μου είπε ότι αν ανοιχτεί η κάρτα ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΕΓΓΎΗΣΗ. Επίσημη απάντηση από την αντιπροσωπεία της Ευρώπης. 1
SabotazNic Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Εγώ και πάλι αναρωτιέμαι, δεν έχει στείλει κάποιος από εδώ μέσα κάρτα πίσω για εγγύηση που να χρησιμοποιούσε waterblock? Μου φαίνεται αδύνατο να υπάρχει αυτή η σειρά προϊόντων, και ωστόσο να βγαίνει εκτός εγγύησης.
jgeorgiou Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Γιατί να αλλάξεις πάστα σε μια κάρτα εντός εγγύησης? 2 1
SabotazNic Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 25 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε Γιατί να αλλάξεις πάστα σε μια κάρτα εντός εγγύησης? Γιατί να μην μπορείς να αλλάξεις πάστα και thermal pads (βλέπε 3080-90) 1
triplex1 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 20 ώρες πριν, TailoredPCgr είπε Την καλησπέρα μου στην κοινότητα, Θέλω να κάνω αλλαγή θερμοαγώγιμης πάστας και τα thermal pads μιας GPU της MSI που είναι εντός της εγγύησης. Έχω ρωτήσει την εταιρεία αν θα χαθεί η εγγύηση και οι ίδιοι μου απάντησαν ότι "μπορεί και να χαθεί" και ότι αν θέλω να τα αλλάξω να στείλω την κάρτα στο κοντινότερο αναγνωρισμένο service point, στην Πολωνία. Έχεις κανένας σας προσωπική εμπειρία πάνω στο θέμα; Ευχαριστώ. Αφου βρισκεται εντος εγγυησης για ποιο λογο δεν την στελνεις Πολωνια; 1 ώρα πριν, jgeorgiou είπε Γιατί να αλλάξεις πάστα σε μια κάρτα εντός εγγύησης? Σωστος , αλλα μαλλον δεν εχει τι να κανει και τρωγεται με τα ρουχα του
Sakiz105 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Μπορει στις μικρότερες όντως να μην χρειάζεται αλλαγή ακόμα και 4-5 χρονια μετά. Αλλά μια κάρτα με 400w tdp δεν κρατάει πάστα ούτε 2 χρόνια 1 1
TailoredPCgr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, triplex1 είπε Αφου βρισκεται εντος εγγυησης για ποιο λογο δεν την στελνεις Πολωνια; Σωστος , αλλα μαλλον δεν εχει τι να κανει και τρωγεται με τα ρουχα του Είναι γνωστό ότι η υλοποίηση της MSI σε όλα τα μοντέλα της για RTX 3080 έχει κακής ποιότητας υλικά ή και γενικά έχει φτιάξει κακό σύστημα ψύξης, οπότε σίγουρα δεν τρώγομαι με τα ρούχα μου να αλλάζω πάστες χωρίς λόγο....Ακόμα και στην Πολωνία να την στείλω, που είναι χαζό ούτως ή άλλως το πόσο θα μου κοστίσει σε κόστος και σε χρόνο, θα αντικαταστήσουν τα τρέχων υλικά με ακριβώς ίδια. Οπότε θα χάσω χρόνο και λεφτά για το απολύτως τίποτα. Αν αλλάξω εγώ τα υλικά με κάποια που ξέρω ότι όντως θα καλυτερέψουν τις θερμοκρασίες, θα μου βγει το ίδιο σε κόστος, θα γίνει πολύ πιο γρήγορα και θα έχω σίγουρα αποτελέσματα. Το θέμα είναι αν είναι όντως τόσο απατεώνες που στην Αμερική να επιτρέπουν τέτοιες αλλαγές και στην Ευρώπη όχι. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2021 από TailoredPCgr
triplex1 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 4 λεπτά πριν, TailoredPCgr είπε Είναι γνωστό ότι η υλοποίηση της MSI σε όλα τα μοντέλα της για RTX 3080 έχει κακής ποιότητας υλικά ή και γενικά έχει φτιάξει κακό σύστημα ψύξης, οπότε σίγουρα δεν τρώγομαι με τα ρούχα μου να αλλάζω πάστες χωρίς λόγο....Ακόμα και στην Πολωνία να την στείλω, που είναι χαζό ούτως ή άλλως το πόσο θα μου κοστίσει σε κόστος και σε χρόνο, θα αντικαταστήσουν τα τρέχων υλικά με ακριβώς ίδια. Οπότε θα χάσω χρόνο και λεφτά για το απολύτως τίποτα. Αν αλλάξω εγώ τα υλικά με κάποια που ξέρω ότι όντως θα καλυτερέψουν τις θερμοκρασίες, θα μου βγει το ίδιο σε κόστος, θα γίνει πολύ πιο γρήγορα και θα έχω σίγουρα αποτελέσματα. Το θέμα είναι αν είναι όντως τόσο απατεώνες που στην Αμερική να επιτρέπουν τέτοιες αλλαγές και στην Ευρώπη όχι. Το ''τρωγεσαι με τα ρουχα σου'' το ειπα μεταφορικα για να μη παρεξηγηθουμε , αλλα φιλε μου αφου γνωριζεις για ποιοτητα msi για ποιο λογο αγορασες msi; Μαλλον για την τιμη θα πεις , οποτε το ποιο πιθανο ειναι να χασεις την εγγυηση , ασε τι κανει η πιο γελοια χωρα του πλανητη. Αν τη λειωνεις στα παιχνιδια σιγουρα ελειωσες και την παστα , οποτε εσυ αποφασιζεις. Αν θελεις την αποψη μου , ναι και εγω στην θεση σου θα αλλαζα παστα αλλα πρωτα θα γνωριζα οτι βαζοντας το κατσαβιδι θα εχανα την εγγυηση και δεν θα μ'ενοχλουσε καθολου , οποτε προχωρα το 1
ICE-T Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, TailoredPCgr είπε Είναι γνωστό ότι η υλοποίηση της MSI σε όλα τα μοντέλα της για RTX 3080 έχει κακής ποιότητας υλικά ή και γενικά έχει φτιάξει κακό σύστημα ψύξης, οπότε σίγουρα δεν τρώγομαι με τα ρούχα μου να αλλάζω πάστες χωρίς λόγο....Ακόμα και στην Πολωνία να την στείλω, που είναι χαζό ούτως ή άλλως το πόσο θα μου κοστίσει σε κόστος και σε χρόνο, θα αντικαταστήσουν τα τρέχων υλικά με ακριβώς ίδια. Οπότε θα χάσω χρόνο και λεφτά για το απολύτως τίποτα. Αν αλλάξω εγώ τα υλικά με κάποια που ξέρω ότι όντως θα καλυτερέψουν τις θερμοκρασίες, θα μου βγει το ίδιο σε κόστος, θα γίνει πολύ πιο γρήγορα και θα έχω σίγουρα αποτελέσματα. Το θέμα είναι αν είναι όντως τόσο απατεώνες που στην Αμερική να επιτρέπουν τέτοιες αλλαγές και στην Ευρώπη όχι. δεν ισχύει πάντα αυτό που λες εγώ δεν έχω κανένα θέμα με memory temps/junction 3080 oc ventus έχω αν την τσιτωνεις σε mining είναι άλλη ιστορία,το αν η msi είναι παπατσηδες ισχύει και αυτό αλλά και οι καλύτερες εκδόσεις έχουν τύχει και φάει παπά με τα puds 28 λεπτά πριν, triplex1 είπε Το ''τρωγεσαι με τα ρουχα σου'' το ειπα μεταφορικα για να μη παρεξηγηθουμε , αλλα φιλε μου αφου γνωριζεις για ποιοτητα msi για ποιο λογο αγορασες msi; Μαλλον για την τιμη θα πεις , οποτε το ποιο πιθανο ειναι να χασεις την εγγυηση , ασε τι κανει η πιο γελοια χωρα του πλανητη. Αν τη λειωνεις στα παιχνιδια σιγουρα ελειωσες και την παστα , οποτε εσυ αποφασιζεις. Αν θελεις την αποψη μου , ναι και εγω στην θεση σου θα αλλαζα παστα αλλα πρωτα θα γνωριζα οτι βαζοντας το κατσαβιδι θα εχανα την εγγυηση και δεν θα μ'ενοχλουσε καθολου , οποτε προχωρα το άμα δεν ξέρεις δεν σκαλίζεις ,χρυσός κανόνας . Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2021 από ICE-T 1
triplex1 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 41 λεπτά πριν, ICE-T είπε άμα δεν ξέρεις δεν σκαλίζεις ,χρυσός κανόνας . Δεν αντιλεγω σ'αυτο , εννοειται μαζι σου , την καρτα την εχει λειωσει γι αυτο θελει ν'αλλαξει παστα
Tenshi Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, ICE-T είπε άμα δεν ξέρεις δεν σκαλίζεις ,χρυσός κανόνας . If it works, don't touch it είναι ο χρυσός κανόνας. Μια χαρά μας χορεύουν οι εταιρείες με τους όρους της εγγύησης ως θέσφατο.Μην ακουμπήσετε το πανάκριβο άλλα τσίπικα συναρμολογημένο προϊόν μου,αλλιώς δέν θα σας παρέχω υποστήριξη. Η γνώσεις πάντως δέν είναι έμφυτες.Θα σκαλίσεις όπως λές και θα μάθεις.Πιθανόν να κάνεις λάθη ή και ζημιά,άλλα θα μάθεις! 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα