livornian7 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα έχω ανεβάσει μια αγγελία όπου μεταφέρω 20€ μονάδες cu που μου λήγουν αύριο αντί για 15€ με μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό,μάλιστα για αποφυγή παρεξηγήσεων μεταφέρω πρώτος εγώ τα χρήματα .Λαμβάνω ένα μήνυμα από μέλος του ινσομνια που θέλει να συναντηθούμε για αποφυγή απάτης και γιατί θέλει να ξέρει με ποιον κάνει την συναλλαγή.Ως εδώ όλα νορμάλ ο καθένας πράττει όπως νομίζει,αφού όμως του εξηγώ ότι δεν μπαίνω στον κόπο για συνάντηση για τέτοια συναλλαγή (αν δείτε αξιολογήσεις μου για κινητά πάντα χέρι χέρι )του εύχομαι καλή συνέχεια για να λάβω μήνυμα του ότι θα με αναφέρει σε φίλο διαχειριστή του ινσομνια γιατί νιώθω αβολα για συνάντηση.Ειμαι παράξενος η λάθος κάπου εγώ ??πρώτη φορά μου τυχαινει κάτι τέτοιο εδώ μέσα και η αλήθεια είναι με ξενέρωσε
Sheogorath Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, livornian7 είπε Καλησπέρα έχω ανεβάσει μια αγγελία όπου μεταφέρω 20€ μονάδες cu που μου λήγουν αύριο αντί για 15€ με μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό,μάλιστα για αποφυγή παρεξηγήσεων μεταφέρω πρώτος εγώ τα χρήματα .Λαμβάνω ένα μήνυμα από μέλος του ινσομνια που θέλει να συναντηθούμε για αποφυγή απάτης και γιατί θέλει να ξέρει με ποιον κάνει την συναλλαγή.Ως εδώ όλα νορμάλ ο καθένας πράττει όπως νομίζει,αφού όμως του εξηγώ ότι δεν μπαίνω στον κόπο για συνάντηση για τέτοια συναλλαγή (αν δείτε αξιολογήσεις μου για κινητά πάντα χέρι χέρι )του εύχομαι καλή συνέχεια για να λάβω μήνυμα του ότι θα με αναφέρει σε φίλο διαχειριστή του ινσομνια γιατί νιώθω αβολα για συνάντηση.Ειμαι παράξενος η λάθος κάπου εγώ ??πρώτη φορά μου τυχαινει κάτι τέτοιο εδώ μέσα και η αλήθεια είναι με ξενέρωσε Καλησπέρα, τα @@ θα σου.... Χαλαρα φίλε μου, όπως είπες ο καθένας όπως βολεύεται και νιώθει άνετα πράττει. Κάνε τον αναφορά για εκβιασμό αν και ούτε αυτό θα οδηγήσει πουθενά λογικά. 4
filip123go Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Block και στον επόμενο. Το insomnia έχει πλάνο να ζήσει από τις αγγελίες. Δεν θα ακούει τον κάθε καμένο εδώ μέσα. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 33 λεπτά πριν, livornian7 είπε Καλησπέρα έχω ανεβάσει μια αγγελία όπου μεταφέρω 20€ μονάδες cu που μου λήγουν αύριο αντί για 15€ με μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό,μάλιστα για αποφυγή παρεξηγήσεων μεταφέρω πρώτος εγώ τα χρήματα .Λαμβάνω ένα μήνυμα από μέλος του ινσομνια που θέλει να συναντηθούμε για αποφυγή απάτης και γιατί θέλει να ξέρει με ποιον κάνει την συναλλαγή.Ως εδώ όλα νορμάλ ο καθένας πράττει όπως νομίζει,αφού όμως του εξηγώ ότι δεν μπαίνω στον κόπο για συνάντηση για τέτοια συναλλαγή (αν δείτε αξιολογήσεις μου για κινητά πάντα χέρι χέρι )του εύχομαι καλή συνέχεια για να λάβω μήνυμα του ότι θα με αναφέρει σε φίλο διαχειριστή του ινσομνια γιατί νιώθω αβολα για συνάντηση.Ειμαι παράξενος η λάθος κάπου εγώ ??πρώτη φορά μου τυχαινει κάτι τέτοιο εδώ μέσα και η αλήθεια είναι με ξενέρωσε Και τι ασχολείσαι;Ας πάει και στον ΠτΔ να σε αναφέρει. 1
tarantules Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Φίλε μου είσαι πολύ παράξενος και η συμπεριφορά σου είναι επιοικώς απαράδεκτη.Κανονικά αν ήσουν σωστός θα έπρεπε να δεχτείς συνάντηση με το παλικάρι, να τον βγάλεις έξω για φαγητό (ναι οκ μισά μισά στην αρχή) , να μιλήσετε λίγο , να δείτε αν ταιριάζουν και τα ζώδιά σας ρε αδερφέ.Δεν την κάνουν έτσι τη συναλλαγή ξεροσφύρι.Α , και καλό θα ήταν να έχεις και μαζί σου το τελευταίο πρόσφατο εκκαθαριστικό.Τελικά είσαστε άσχετοι εδώ μέσα από συναλλαγές. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, tarantules είπε Φίλε μου είσαι πολύ παράξενος και η συμπεριφορά σου είναι επιοικώς απαράδεκτη.Κανονικά αν ήσουν σωστός θα έπρεπε να δεχτείς συνάντηση με το παλικάρι, να τον βγάλεις έξω για φαγητό (ναι οκ μισά μισά στην αρχή) , να μιλήσετε λίγο , να δείτε αν ταιριάζουν και τα ζώδιά σας ρε αδερφέ.Δεν την κάνουν έτσι τη συναλλαγή ξεροσφύρι.Α , και καλό θα ήταν να έχεις και μαζί σου το τελευταίο πρόσφατο εκκαθαριστικό.Τελικά είσαστε άσχετοι εδώ μέσα από συναλλαγές. Επίσης συναντήσεις μόνο σε ασφαλείς περιοχές πχ Ζεφυρι και Λιόσια. Μακριά από Κηφισιες και Εκάλες με την μπιχλα που έχουν.
Bitbit Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 απορώ γιατί άνοιξες το θέμα. Τι κάθεσαι και ασχολείσαι με τον κάθε καμένο. Ξέρεις πόσες φορές έχω ακούσει ατάκες του στυλ (όχι στο insomnia αλλά δεν έχει σημασία).... έχω την IP σου, περίμενε να δεις τι θα πάθεις; Και η απάντηση είναι, έχεις την IP μου, πάρε να έχεις και... μην ασχολείσαι. 1
poulinos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 2 hours ago, livornian7 said: Καλησπέρα έχω ανεβάσει μια αγγελία όπου μεταφέρω 20€ μονάδες cu που μου λήγουν αύριο αντί για 15€ με μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό,μάλιστα για αποφυγή παρεξηγήσεων μεταφέρω πρώτος εγώ τα χρήματα .Λαμβάνω ένα μήνυμα από μέλος του ινσομνια που θέλει να συναντηθούμε για αποφυγή απάτης και γιατί θέλει να ξέρει με ποιον κάνει την συναλλαγή.Ως εδώ όλα νορμάλ ο καθένας πράττει όπως νομίζει,αφού όμως του εξηγώ ότι δεν μπαίνω στον κόπο για συνάντηση για τέτοια συναλλαγή (αν δείτε αξιολογήσεις μου για κινητά πάντα χέρι χέρι )του εύχομαι καλή συνέχεια για να λάβω μήνυμα του ότι θα με αναφέρει σε φίλο διαχειριστή του ινσομνια γιατί νιώθω αβολα για συνάντηση.Ειμαι παράξενος η λάθος κάπου εγώ ??πρώτη φορά μου τυχαινει κάτι τέτοιο εδώ μέσα και η αλήθεια είναι με ξενέρωσε και μετα ξυπνησε .θα σε αναφερει στον αρειο παγο.με οποιον θες κανεις συναλλαγη εννοειται και δεν λες καν το γιατι 2 1
StamTheMan Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, livornian7 είπε θα με αναφέρει σε φίλο διαχειριστή του ινσομνια Εχω και εγω φιλο,αν σου πουν τιποτα θα μου το πεις και θα καθαρισω. Το insomnia δεν εχει block,απλα δεν ασχολεισαι παραπερα. Θα στα επαιρνα εγω,αλλα εβαλα καρτα πριν 2 μερες. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 3 hours ago, livornian7 said: ...για να λάβω μήνυμα του ότι θα με αναφέρει σε φίλο διαχειριστή του ινσομνια... Ρώτα τον αν θέλει να τον κάνω κι εγώ ...φίλο μου! 😛
Προτεινόμενες αναρτήσεις