Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε ποια είναι η σωστή απάντηση; Κανονική κατανομή είναι • Η γραφική παράσταση των παρατηρησεων στο χρόνο • Η καμπύλη των απαντήσεων • Το ιστόγραμμα συχνοτήτων των βαθμολογιών • Το διάγραμμα σημείων απάντησης σε διαφορετικές ερωτήσεις • Η τάξη μεγέθους των κωδωνοειδών αποκλίσεων της βαθμολογίας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V.I.Smirnov Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Οι επιλογές είναι ασαφείς ή κακοδιατυπωμένες, επομένως δεν μπορείς να αποφανθείς με σιγουριά. Πιθανολογώ ότι σωστή είναι η 3 (ιστόγραμμα συχνοτήτων των βαθμολογιών) με το εξής σκεπτικό. Είναι γνωστό ότι σε test όπως SAT και GRE η πλειονότητα των ερωτηθέντων λαμβάνει μέσο όρο (C), ενώ λιγότεροι λαμβάνουν B ή D, και ακόμη λιγότεροι F ή A. Αυτό παράγει μια κατανομή που θυμίζει καμπάνα, δηλ. την κανονική. - Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2021 από V.I.Smirnov Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 58 λεπτά πριν, V.I.Smirnov είπε Οι επιλογές είναι ασαφείς ή κακοδιατυπωμένες, επομένως δεν μπορείς να αποφανθείς με σιγουριά. Πιθανολογώ ότι σωστή είναι η 3 (ιστόγραμμα συχνοτήτων των βαθμολογιών) με το εξής σκεπτικό. Είναι γνωστό ότι σε test όπως SAT και GRE η πλειονότητα των ερωτηθέντων λαμβάνει μέσο όρο (C), ενώ λιγότεροι λαμβάνουν B ή D, και ακόμη λιγότεροι F ή A. Αυτό παράγει μια κατανομή που θυμίζει καμπάνα, δηλ. την κανονική. - Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση ! Και εγώ σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι η 3 σωστή αλλά στην θεωρία έγραφε πως το ιστόγραμμα απεικονίζει την κανονική κατανομή, όποτε δεν ξέρω αν είναι οντως σωστό. Σκεφτόμουν μήπως είναι και η τελευταία απάντηση σωστή γιατί έχει μέσα την λέξη κωδονοειδης, αλλά δεν ξέρω. Και πάλι ευχαριστώ πολύ !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
velociraptoras Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Στις 5/6/2021 στις 9:14 ΜΜ, MAriak96 είπε Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση ! Και εγώ σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι η 3 σωστή αλλά στην θεωρία έγραφε πως το ιστόγραμμα απεικονίζει την κανονική κατανομή, όποτε δεν ξέρω αν είναι οντως σωστό. Σκεφτόμουν μήπως είναι και η τελευταία απάντηση σωστή γιατί έχει μέσα την λέξη κωδονοειδης, αλλά δεν ξέρω. Και πάλι ευχαριστώ πολύ !! Από τα παραπάνω, το 3ο είναι κατανομή, το 5ο υποθέτω είναι η κανονική κατανομή αλλά όπως το έχουν διατυπώσει δεν είμαι σιγουρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, velociraptoras είπε Από τα παραπάνω, το 3ο είναι κατανομή, το 5ο υποθέτω είναι η κανονική κατανομή αλλά όπως το έχουν διατυπώσει δεν είμαι σιγουρη Ευχαριστώ πολύ! Ναι είναι κάπως μπερδεμένα διατυπωμένο και είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δυο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα