Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε ποια είναι η σωστή απάντηση; Κανονική κατανομή είναι • Η γραφική παράσταση των παρατηρησεων στο χρόνο • Η καμπύλη των απαντήσεων • Το ιστόγραμμα συχνοτήτων των βαθμολογιών • Το διάγραμμα σημείων απάντησης σε διαφορετικές ερωτήσεις • Η τάξη μεγέθους των κωδωνοειδών αποκλίσεων της βαθμολογίας
V.I.Smirnov Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Οι επιλογές είναι ασαφείς ή κακοδιατυπωμένες, επομένως δεν μπορείς να αποφανθείς με σιγουριά. Πιθανολογώ ότι σωστή είναι η 3 (ιστόγραμμα συχνοτήτων των βαθμολογιών) με το εξής σκεπτικό. Είναι γνωστό ότι σε test όπως SAT και GRE η πλειονότητα των ερωτηθέντων λαμβάνει μέσο όρο (C), ενώ λιγότεροι λαμβάνουν B ή D, και ακόμη λιγότεροι F ή A. Αυτό παράγει μια κατανομή που θυμίζει καμπάνα, δηλ. την κανονική. - Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2021 από V.I.Smirnov
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 58 λεπτά πριν, V.I.Smirnov είπε Οι επιλογές είναι ασαφείς ή κακοδιατυπωμένες, επομένως δεν μπορείς να αποφανθείς με σιγουριά. Πιθανολογώ ότι σωστή είναι η 3 (ιστόγραμμα συχνοτήτων των βαθμολογιών) με το εξής σκεπτικό. Είναι γνωστό ότι σε test όπως SAT και GRE η πλειονότητα των ερωτηθέντων λαμβάνει μέσο όρο (C), ενώ λιγότεροι λαμβάνουν B ή D, και ακόμη λιγότεροι F ή A. Αυτό παράγει μια κατανομή που θυμίζει καμπάνα, δηλ. την κανονική. - Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση ! Και εγώ σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι η 3 σωστή αλλά στην θεωρία έγραφε πως το ιστόγραμμα απεικονίζει την κανονική κατανομή, όποτε δεν ξέρω αν είναι οντως σωστό. Σκεφτόμουν μήπως είναι και η τελευταία απάντηση σωστή γιατί έχει μέσα την λέξη κωδονοειδης, αλλά δεν ξέρω. Και πάλι ευχαριστώ πολύ !!
velociraptoras Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Στις 5/6/2021 στις 9:14 ΜΜ, MAriak96 είπε Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση ! Και εγώ σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι η 3 σωστή αλλά στην θεωρία έγραφε πως το ιστόγραμμα απεικονίζει την κανονική κατανομή, όποτε δεν ξέρω αν είναι οντως σωστό. Σκεφτόμουν μήπως είναι και η τελευταία απάντηση σωστή γιατί έχει μέσα την λέξη κωδονοειδης, αλλά δεν ξέρω. Και πάλι ευχαριστώ πολύ !! Από τα παραπάνω, το 3ο είναι κατανομή, το 5ο υποθέτω είναι η κανονική κατανομή αλλά όπως το έχουν διατυπώσει δεν είμαι σιγουρη
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, velociraptoras είπε Από τα παραπάνω, το 3ο είναι κατανομή, το 5ο υποθέτω είναι η κανονική κατανομή αλλά όπως το έχουν διατυπώσει δεν είμαι σιγουρη Ευχαριστώ πολύ! Ναι είναι κάπως μπερδεμένα διατυπωμένο και είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δυο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα