Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ενδιαφέρομαι να αγοράσω ενα mouse για gaming ειχα το Logitech g400 μια χαρά ηταν αλλα χάλασε το καλώδιο και μου κάνει κάποιες φορές αποσυνδέσεις. 

Μια χαρα ηταν σε μέγεθος και απο κουμπιά δεν θελω να εχει παραπάνω budget που διαθέτω ειναι 25 ευρώ. Με μια γρήγορη ματιά που έριξα ειδα το sharkoon sark force

Logitech g102

Razer deathadder. 

Δημοσ.

το deathadder ειναι πολυ καλο ποντικι εργονομικα απλα ετσι οπως ειναι σχεδιασμενο μπαινει ευκολα σκονη/σκουπιδακια κατω απο το click και καταληγει να σου κανει διπλα clicks  

ειχα 4 διαφορετικα deathadder και ειχανε ολα ακριβως αυτο το προβλημα, το ενα κιολας ειχε τυχει απο τις πρωτες μερες να μου σπαει τ'αρχιδια. μετα απο φυσημα και λιγη τυχη εφτιαχνε βεβαια αλλα ειναι ενοχλητικο

• Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα , έχω 5 χρόνια το DeathAdder to essential και είναι για τα λεφτά του και την ποιότητα του ένα από τα καλύτερα ποντίκια, ωστόσο θα συμφωνήσω με τον φίλο πως μετά από ένα σημείο κάνει διπλά κλίκς που και που αλλά πιστεύω ότι μετά από τόσα χρόνια είναι και λογικό. Οπότε το προτείνω με κλειστά μάτια καθώς και η τιμή του είναι αξιοπρεπέστατη. Επίσης αυτή τη στιγμή στο σκρουτζ υπάρχει και σε προσφορά το εξής Razer DeathAdder V2 Mini RGB το οποίο είναι απλά βελτιωμένη έκδοση του πρώτου DeathAdder. Αυτά από εμένα .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...