Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αγορασα προσφατα το συγκεκριμενο controller μεταχειρισμενο, δεν μου εστειλε καλωδιο για καποιο λογο

εβαλα ενα παμπαλαιο απο εναν εκτυπωτη που ειχα, δεν δουλευε, πηγα αγορασα ενα καινουριο απο ενα μαγαζι, δεν δουλευε

δεν παιρνει καν ρευμα το controller, δεν αναβει τιποτα, δεν αναγνωριζεται απο το pc

δοκιμασα να το βαλω σε 5-6 διαφορετικες θυρες usb2.0 στο pc, τιποτα. δοκιμασα και σε usb3.0 , τιποτα

το δοκιμασα και σε ενα laptop, τα ιδια

τωρα τα ενδεχομενα ειναι δυο. ειτε ειναι καμμενο ειτε τρομπαρει το καλωδιο μιας και δεν ειναι το εργοστασιακο.

υπαρχει περιπτωση εφοσον ειναι usb A αρσενικο σε usb B αρσενικο να μην τροφοδοτει την κονσολα με ρευμα; υπαρχουν διαφορετικων ειδων usb A male σε usb B male cables;

ενα σχετικο θεμα βρηκα μονο και γραφουν πως λογικα δουλευει οποιοδηποτε generic usb A male σε usb B male καλωδιο

Δημοσ.

3 περιπτώσεις έρχονται στο μυαλό μου

1.  πήρες ελαττωματική κονσόλα
  2. χρησιμοποιείς μακρύ καλώδιο ή extender και η τάση δεν αρκεί
  3. δεν αναγνωρίζεται κατά συνέπεια δεν ανάβει (δοκίμασες να περάσεις drivers όντας συνδεδεμένο;)

Τα καλώδια είναι κοινά, ακόμη και με του εκτυπωτή θα έπρεπε να ανάβει

Δημοσ.
Στις 5/6/2021 στις 5:33 ΜΜ, nickol-us είπε

3 περιπτώσεις έρχονται στο μυαλό μου

1.  πήρες ελαττωματική κονσόλα
  2. χρησιμοποιείς μακρύ καλώδιο ή extender και η τάση δεν αρκεί
  3. δεν αναγνωρίζεται κατά συνέπεια δεν ανάβει (δοκίμασες να περάσεις drivers όντας συνδεδεμένο;)

Τα καλώδια είναι κοινά, ακόμη και με του εκτυπωτή θα έπρεπε να ανάβει

το πρωτο παιζει πιο πολυ απ'ολα πλεον

το ενα καλωδιο ειναι παμπαλαιο που δοκιμασα και το 2ο ειναι καινουριο αλλα ειναι 3 μετρα, δεν ειχε μικροτερο στο μαγαζι 😕

drivers εχω περασει ναι αλλα kaput

Δημοσ.

Έχω πετύχει στο παρελθόν συσκευές που ζητούσαν καλύτερης ποιότητας καλώδιο για να λειτουργήσουν. Μην τα παρατάς ακόμα,ψάξε ένα καλύτερο usb και μείνε όσο πιο κάτω από τα 2 μέτρα μπορείς. Ενδεικτικά κάτι σαν το παρακάτω με το βαρελάκι

https://www.skroutz.gr/s/13551659/DeLock-USB-2-0-Cable-USB-A-male-USB-B-male-1m-84895.html?from=sku_spec_variations

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...