Προς το περιεχόμενο

Toshiba satellite c660d-16l

takoulou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα... Εχω το παραπανω μηχανημα...

Μνημες για Toshiba satellite c660d-16l

1 λεπτό πριν, takoulou είπε

Ανταλλαγη

3 λεπτά πριν, takoulou είπε

Καλησπερα... Εχω το παραπανω μηχανημα...

Ανταλλαγη

Η τελευταια μνηνη μπορει να την παρει το laptop με καποια αλλη μαζι;; 

Επεξ/σία από takoulou
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα. Το εν λόγω Toshiba παίρνει μέχρι 8Gb. H Crucial προτείνει για το σύστημα σου DDR3L - 1.35V.

H μεσαία φωτό δείχνει οτι η Samsung που μας δείχνεις είναι 1.5V .

H transcend από την άλλη με δυσκόλεψε και δεν έχω καταφέρει να βρω το module per se αλλά αφού γράφει DDR3 και οχι DDR3L άρα και αυτό 1.5V είναι. Τώρα με το λίγο που διάβασα άλλοι λένε οτι δεν υπάρχει πρόβλημα και άλλοι οτι αν βάλεις 1.5V module mixed με 1.35V θα τρέξει και η άλλη μνήμη στα 1.5V (άρα ίσως την ζορίζεις) και μπορεί να κάνεις ζημιά.Δεν το γνωρίζω με ακρίβεια σου μεταφέρω μόνο οτι διάβασα.

Συνοψίζοντας:

• Αν όλα τα modules είναι στην κατοχή σου προσπάθησε να bootαρεις με το 1ο και το 3ο (2GB και 4GB) αλλά υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να κάνεις ζημιά. Μόλις μπεις στο λειτουργικό τρέξε CPU-Z και δες σε τι volts τρέχει το κάθε module.
  • Αν δεν είναι στην κατοχή σου τα πρώτα 2 χρησιμοποίησε το 3ο (4GB) και πάρε και άλλο ένα module DDR3L (1.35Volts) για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Τέλος να θυμάσαι το αν το λειτουργικό σύστημα δεν είναι 64bit δεν μπορεί να δει πάνω από 4Gb (κάνω παραδοχή οτι το laptop έχει Windows).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...