Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γειά χαρά σε όλους!

Πριν από λίγους μήνες ξεκίνησα το περπάτημα σε εξωτερικό χώρο. Διαλέγω μία διαδρομή στους δρόμους της περιοχής που μένω, 4 με 5 χιλιόμετρα και βγαίνω καθημερινά σχεδόν. Δεν έδωσα μεγάλη βάση στην επιλογή του παπουτσιού, με βάση το βάρος και το ύψος μου και αγόρασα διαδικτυακά κυρίως απο τη διαφήμιση και τις προσφορές που έπαιζαν εκείνη την εποχή. Έχω ύψος 1.92 και βάρος 110 κιλά.

Το πρώτο ζευγάρι που πήρα ήταν το ultraboost της Adidas. Στο 47 και 1/3, με στενεύει λίγο κυρίως στο κουτουπιέ, ακόμη και όταν φοράω την πιο λεπτή κάλτσα που έχω. Το χειρότερο όμως είναι ότι μου δημιουργεί μία αίσθηση αστάθειας στο βάδισμα και κάποια στραβοπατήματα όταν ο δρόμος έχει μικροανωμαλίες. Γενικά χρειάζεται να προσέχω πολύ πως πατάω και αυτό με αποσπάει από το βάδισμα και με κουράζει.

Αναγκάστηκα να πάω σε δεύτερο ζευγάρι. Αυτή τη φορά πήρα ένα πιο απλό παπούτσι, το Runfalcon της Adidas σε νούμερο 48. Με αυτό περπατάω αρκετά καλύτερα, αισθάνομαι πιο σταθερός και πιο ασφαλής στο πάτημα. Το φοράω με χοντρή κάλτσα, αλλά θα το ήθελα ένα κλικ πιο εφαρμοστό από ότι είναι. Επίσης όταν τα πεζοδρόμια είναι βρεγμένα, θέλει προσοχή γιατί γλιστράει λίγο.

Το συμπέρασμα είναι ότι δεν αγοράζω άλλη φορά παπούτσια, χωρίς να συμβουλευτώ τους πιο έμπειρους και δεύτερον δεν αγοράζω διαδικτυακά παπούτσια που δεν γνωρίζω. Οπότε όποιος από εσάς γνωρίζει, ας μου προτείνει κάποιο άνετο παπούτσι για περπάτημα, κατάλληλο για το βάρος μου και για τους δρόμους και τα πεζοδρόμια της Αθήνας. Γενικά όποια συμβουλή έχετε να μου δώσετε για περπάτημα είναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από Green Dragon
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Εγώ κοιτάζω αυτά, αν τα έχει κάποιος ας μας πει τη γνώμη του

https://www.skroutz.gr/c/379/athlitika-ypodhmata/m/18584/Hoka-One-One.html

Ασχολείσαι με περπάτημα ή τα θέλεις για τρέξιμο;

Εγώ για το περπάτημα δεν θέλω να πάω σε τόσο ακριβά. Θέλω κάτι πιο απλό, αρκεί να είναι άνετο και - τηρουμένων των αναλογιών - ποιοτικό.

Επεξ/σία από Green Dragon
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Green Dragon είπε

Ασχολείσαι με περπάτημα ή τα θέλεις για τρέξιμο;

Προς το παρόν λίγο και από τα 2. 

1 ώρα πριν, Green Dragon είπε

Εγώ για το περπάτημα δεν θέλω να πάω σε τόσο ακριβά. Θέλω κάτι πιο απλό, αρκεί να είναι άνετο και - τηρουμένων των αναλογιών - ποιοτικό.

Νομίζω είναι φυσιολογικές οι τιμές. Αν δώσεις και ένα μπάτζετ ίσως απαντήσουν οι πιο ειδήμονες επί του θέματος

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Nabuko είπε

Προς το παρόν λίγο και από τα 2. 

Νομίζω είναι φυσιολογικές οι τιμές. Αν δώσεις και ένα μπάτζετ ίσως απαντήσουν οι πιο ειδήμονες επί του θέματος

Μέχρι 80 ευρώ, δεν ξέρω τι μπορώ να βρω. Αν κάποιος έχει να προτείνει κάτι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...