vagosvts7 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Όταν θα πέσει κάποια στιγμή με το καλό η τιμή του, θα είναι μια χαρά συσκευή για media player, browsing κτλ και emulators gaming χρήση.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mAs_81 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Α,ρε ATARI…..η πρώτη μου παιχνιδομηχανή…!!!…και η τελευταία μιας που μετα ειχα την Amiga 500 !!!! Blast from the past !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε Ωραιες εποχες τοτε επαιζες απλα για να παιξεις να χαρεις ενω τωρα ποσα fps βγαζει; δουλευει καλα το DLSS? Ε και καποτε χαιρομασταν επειδη βλεπαμε βυζγια στο baywatch και αρκουσαν για να την θεωρησουμ την τελεια σειρα .Ενω τωρα γκρινιαζουμε για το τελευταιο επεισοδιο του game of thrones. Τα παντα εξελισσονται, αρα αυξανονται και οι απαιτησεις... Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2021 από Ntinaras 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELMastas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Είναι πολύ όμορφο εμφανισιακά,τώρα για δυνατότητες και τα features του ως multimedia machine,θα πρέπει να το δούμε καλύτερα,ίσως είναι κάτι ανάλογο του Nvidia Shield,πρέπει να δούμε και το τι παιχνίδια θα έχει η βιβλιοθήκη και πόσο θα κοστίζουν,αν υπάρξουν κάποια στιγμή όλα όσα έχει βγάλει,σε καλές τιμές και bundles ανανεώσουν τίτλους και βγάλουν και καινούργια σίγουρα το βλέπω με ενδιαφέρων,θα πρέπει όμως να ρίξουν και την τιμή για να προχωρήσει αν και δυστυχώς για ευρώπη ακόμη μια φορά μένουμε πίσω.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 17 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Ε και καποτε χαιρομασταν επειδη βλεπαμε βυζγια στο baywatch και αρκουσαν για να την θεωρησουμ την τελεια σειρα .Ενω τωρα γκρινιαζουμε για το τελευταιο επεισοδιο του game of thrones. Τα παντα εξελισσονται, αρα αυξανονται και οι απαιτησεις... Δεν εχω δει τιποτα απο τα δυο οποτε δεν εχω αποψη. Σοβαρα δεν εχω δει καμια σειρα στην ζωη μου τις βαριεμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, ariel555 είπε σιγα τα αυγα...εχω δει day one μεγκα τσανελ σε ασπρομαυρη tv! Πρόλαβες το γάτες της θαντέρας ή τον κήπο με τα αγάλματα στην ΕΡΤ? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xtheodor Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, ariel555 είπε σιγα τα αυγα...εχω δει day one μεγκα τσανελ σε ασπρομαυρη tv! Γατακια ..... Οταν πηγα φαντάρος είχαμε ακόμα σφενδόνες.... 😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 2 hours ago, Loinen said: Οι υπολοιποι ειστε μωρα ακομα Ή απλά δεν είμαστε 45+. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrFreeman Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 2 hours ago, AtiX said: True story… 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vorlon68 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ariel555 είπε σιγα τα αυγα...εχω δει day one μεγκα τσανελ σε ασπρομαυρη tv! Εγω έχω δει ΥΕΝΕΔ σε ασπρομαυρή TV. Να σέβεστε..... 🤣😂 Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2021 από vorlon68 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spectaculator Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, Loinen είπε Eβγαλε τον 1040 με 4 χειριστήρια, ως εδω καλα. Αλλα ελα που οι θυρες δεν ηταν αρσενικες οπως οι κανονικες αλλα θυληκες. Και δεν μπορουσες να βρεις ανταπτορα να παιξεις. Στον 520 St fm εβαλε επεκταση μνημης για να τον κανεις 1040, αλλα κανενα module μνημης δεν κουμπωνε. Ουτε εκεινων τις ιδιας Αταρι. Βασικα επρεπε να κανεις παντεντα. Η Αμιγκα σαφως τον πατουσε στο λαιμο τον αταρι. Το δυνατο σημειο του αταρι ηταν βεβαια οι θυρες MIDI που ηταν οροσημο στην μουσικη και συνθεση αυτης Όμορφες εποχές! Amiga vs Atari, ZX Spectrum vs Amstrad vs Commodore 64,... Τώρα, ανούσια, άχρωμα κι άοσμα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Atari για πατάρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
godfather0991 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afantos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Ένα mini pc είναι με AMD APU χαμηλών δυνατοτήτων και με κάποια atari games για να χρυσώσει το πακέτο. Δεν αξίζει στην τιμή αυτή με τίποτα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Και μιας και το θέμα είναι ρετρό, πάρτε ένα βίντεο απ το κανάλι μου με μερικά αγαπημένα computer. Εχω λινκ με σχέδια εκτύπωσης σε Α4 οποίος θέλει να τα κατασκευάσει. 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα