jemadux Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, rhtoras είπε εχω ρωτησει προσωπικά τον rms και μου ειπε οτι δεν τον ενδιαφερει για το systemd
jemadux Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Εβλέπα ενα βίντεο του DT και ειπε υπάρχουν κατηγοριες διανομές οι βασικές διανομές debian / arch / ubuntu / slackware / centos / suse επειδή ειναι βασικές και το ubuntu ειναι ξεχωριστή διανομή επειδή έχει γινει βάση για διαφόρες διανομές οι user friendly διανομές linux mint / pop_os! / peppermint / solydxk επειδη δίνουν ενα user friendly στις core διανομές οι garage διανομές διανομες τύπου fluxbubuntu / chruhcbang που δεν υπάρχουν πλεον ή θα εξαφανιστουν ..συνηθως εχουν εναν developer οι memes διανομές hana montana linux obviously ... ubuntu linux satanic edition ubuntu linux christian edition κυριως για το τρολλάρισμα ... Spoiler φυσικά το gentoo και το arch επειδή θεωρητικά είναι cool να τρεχεις τέτοια διανομή . οι διανομές διαμαρτυρίας ολοι θυμομάστε εν ετει 2011 οτι σε κάποιους δεν αρέσε το gnome 3 και εφτιάξαν το mate desktop οπως το linux mint ολοι θυμομαστε οτι το ubuntu εβαλε το amazon tracker στο unity και πήγαν στο linux mint . ολοι θυμόμαστε οτι κάποιοι θεωρητουν οτι το systemd ειναι bloat και εφτιαξαν διανομές τύπου artix devuan void linux Αμα εκάνα κάποιο λάθος δείτε το βιντεο Spoiler Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2021 από jemadux
jim_p Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 https://i.redd.it/9qp8mem9ryc81.png Χωρις σχολιο
costis ni Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Στις 21/6/2021 στις 4:44 ΜΜ, jemadux είπε κυρίες και κύριοι , πρέπει να ζητήσουμε συνγώμη απο τον @rhtoras o ανθρώπος είναι έτη μπροστά ... ´= Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου φυσικά ένας χρήστης το έβαλε στο reddit και νομίζω οτι έχει την ίδια λογική με τον αγαπητό συμφορουμήτη
rearshooter Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) πραγματικά είχα καιρό να γελάσω έτσι!! Οι αντιδράσεις του Egee χαχαχα! Κόλλησε δεν το περίμενε! όλη την ώρα το επεξεργάζεται! και έχει φάση που ξεκίνησε θεματολογία περι bloat στα σχόλια! Ρήτωρ = απίστευτός υγ @rhtoras όπως είδες άρχισα να δοκιμάζω artix (για την μικρή μου) για να δούμε! Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2022 από rearshooter 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις