Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, rhtoras είπε

FkFZXig.png

εχω ρωτησει προσωπικά τον rms και μου ειπε οτι δεν τον ενδιαφερει για το systemd 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εβλέπα ενα βίντεο του DT και ειπε υπάρχουν κατηγοριες διανομές 

οι βασικές διανομές 
debian / arch / ubuntu / slackware / centos / suse επειδή ειναι βασικές και το ubuntu ειναι ξεχωριστή διανομή επειδή έχει γινει βάση για διαφόρες διανομές 

οι user friendly διανομές 

linux mint / pop_os! / peppermint / solydxk επειδη δίνουν ενα user friendly στις core διανομές 

οι garage διανομές 

διανομες τύπου fluxbubuntu / chruhcbang που δεν υπάρχουν πλεον ή θα εξαφανιστουν ..συνηθως εχουν εναν  developer 

οι memes διανομές 

hana montana linux obviously ... ubuntu linux satanic edition ubuntu linux christian edition κυριως για το τρολλάρισμα ...

Spoiler

φυσικά το gentoo και το arch επειδή θεωρητικά είναι cool να τρεχεις τέτοια διανομή . 

οι διανομές διαμαρτυρίας 

ολοι θυμομάστε εν  ετει 2011 οτι σε κάποιους δεν αρέσε το gnome 3 και εφτιάξαν το mate desktop οπως το linux mint 

ολοι θυμομαστε οτι το ubuntu εβαλε το amazon tracker στο unity και πήγαν στο linux mint . 

ολοι θυμόμαστε οτι κάποιοι θεωρητουν οτι το systemd ειναι bloat και εφτιαξαν διανομές τύπου artix devuan void linux 

Αμα εκάνα κάποιο λάθος δείτε το βιντεο 

Spoiler

Επεξ/σία από jemadux
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 21/6/2021 στις 4:44 ΜΜ, jemadux είπε

κυρίες και κύριοι , 

πρέπει να ζητήσουμε συνγώμη απο τον @rhtoras o ανθρώπος είναι έτη μπροστά ... 

´=qeqbzwejz9671.jpg

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

φυσικά ένας χρήστης το έβαλε στο reddit και νομίζω οτι έχει την ίδια λογική με τον αγαπητό συμφορουμήτη 

1390214815_Screenshot2022-01-21at20-32-56DistroWatchcomLinuxfx.png.eb59bb563061279f0cdff836ada5f129.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πραγματικά είχα καιρό να γελάσω έτσι!! Οι αντιδράσεις του  r3CF9As5SctmjNyqKfxdQnNYPv2-xXwP_52tfj1Y

Egee χαχαχα! Κόλλησε δεν το περίμενε!  όλη την ώρα το επεξεργάζεται! και έχει φάση που ξεκίνησε θεματολογία περι bloat στα σχόλια!
Ρήτωρ = απίστευτός
υγ @rhtoras όπως είδες άρχισα να δοκιμάζω artix (για την μικρή μου) για να δούμε!

Επεξ/σία από rearshooter
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...