DESPINASTAMOULI Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξερει κανεις να μου πει αν μπορώ να κάνω ενσταση σε προκυρηξη εποπ 2021 για το λόγο ότι ακύρωσαν την αίτηση μου λογω μη μετάφρασης στα ελληνικά το πτυχίο αγγλικών?? Ρωτάω γιατί κάποιοι λένε να κάνουν ενστασεις ....επειδή συνέβη αυτό σε πολλά άτομα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sanel Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Eπειδή έκανα κι εγώ αίτηση, είναι γραμμένο στους όρους της προκύρηξης ότι το πτυχίο αγγλικών πρέπει να είναι μετεφρασμένο ειδάλλως απορρίπτεται η αίτηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
airtrelomike13 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Έτσι και αλλιώς τα βύσματα πήραν. Σε 1000 θέσεις ΕΠΟΠ, έκαναν 45 χιλ άτομα αίτηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, airtrelomike13 είπε Έτσι και αλλιώς τα βύσματα πήραν. Σε 1000 θέσεις ΕΠΟΠ, έκαναν 45 χιλ άτομα αίτηση και λίγα έκαναν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα