Cornell Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα, Έχω το Huawei p20 pro και είμαι σε αναζήτηση καινούργιας συσκευής. Αγόρασε η γυναίκα μου το xiaomi redmi note 10 pro και δεν μου πολυάρεσε. Πήρε το μάτι μου το xiaomi Mi10T pro και τα specs του φαίνονται πολύ καλά. Στα χρήματα έχω ταβάνι τα 500 ευρω και κοιτάζω κάτι εφάμιλλο και καλύτερο του p20 pro. Το κινητό το χρησιμοποιώ και σαν εργαλείο δουλειάς(email, internet, word). Κάποια πρόταση?
koutsis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 15 ώρες πριν, Cornell είπε Καλησπέρα, Έχω το Huawei p20 pro και είμαι σε αναζήτηση καινούργιας συσκευής. Αγόρασε η γυναίκα μου το xiaomi redmi note 10 pro και δεν μου πολυάρεσε. Πήρε το μάτι μου το xiaomi Mi10T pro και τα specs του φαίνονται πολύ καλά. Στα χρήματα έχω ταβάνι τα 500 ευρω και κοιτάζω κάτι εφάμιλλο και καλύτερο του p20 pro. Το κινητό το χρησιμοποιώ και σαν εργαλείο δουλειάς(email, internet, word). Κάποια πρόταση? Αν δεν σου άρεσε το note 10 pro γιατί θες να πας πάλι σε xiaomi? Δες samsung s20 fe 5g 1
Cornell Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, koutsis είπε Αν δεν σου άρεσε το note 10 pro γιατί θες να πας πάλι σε xiaomi? Δες samsung s20 fe 5g Το redmi note 10 pro δεν μου άρεσε, το Μi 10 t pro απο την άλλη το βρίσκω αρκετά ενδιαφέρον. Καλός επεξεργαστής, κάμερα, μπαταρια. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2021 από Cornell
koutsis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, Cornell είπε Το redmi note 10 pro δεν μου άρεσε, το Μi 10 t pro απο την άλλη το βρίσκω αρκετά ενδιαφέρον. Καλός επεξεργαστής, κάμερα, μπαταρια. Ναι οκ, απλά τρέχουν το ίδιο software, το miui. Αυτό εννοώ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα