Προς το περιεχόμενο

Video Cd's

Xrysan8os

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε μεγάλε , δεν βγαζεις κανενα παγκο στην λαϊκη για να γλυτωσουμε απο εσενα!!!!<BR>Και εγω συλλογη απο Vcds ( 15 ταινιες , MI2 , Hollowman ,The Celk κ.α) αλλα δεν τις πουλαω σαν καρμοιρης αλλα τις δινω στους φιλους μου να τις δουν και αυτοι και αν θελουν να τις αντιγραψουν

Δημοσ.

===re file den eimaste oloi idioi!!! xexe anyway an se enoxlei mhn to blepeis!!!klasikh lysh gia kompleksikoys <P> <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Originally posted by operater:<BR><B>Ρε μεγάλε , δεν βγαζεις κανενα παγκο στην λαϊκη για να γλυτωσουμε απο εσενα!!!!<BR>Και εγω συλλογη απο Vcds ( 15 ταινιες , MI2 , Hollowman ,The Celk κ.α) αλλα δεν τις πουλαω σαν καρμοιρης αλλα τις δινω στους φιλους μου να τις δουν και αυτοι και αν θελουν να τις αντιγραψουν.</B><HR></BLOCKQUOTE><P

Δημοσ.

Δεν θα σου απανατησω στο ιδιο υφος αλλα πιστευα οτι σε αυτο το forum δεν θα εβλεπα τετοιου ειδους αγγελιες. Πιστευω οτι εδω μεσα υπαρχουμε για να βοηθαει ο ενας τον αλλον και οχι για να τον ξεζουμιζει !!!!!

Δημοσ.

Ρε Xrysan8e πριν 1-2 μήνες εγραφες στο insomnia οτι ζητάς διάφορα προγράμματα (easy cd κ.λ.π)σε βοηθήσαμε και τώρα μας τα πουλάς; ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΣΤ!!!!!!!! ΑΠΟ ΔΩΩΩΩΩ!!!

Δημοσ.

====Συγνώμη ρε παιδιά.έχετε δίκιο. 1ον ναι το forum ειναι για να βοηθαμε ο ενας το αλλον και 2ον οντως με βοηθησατε...αφου σας πειραζει τοσο πολυ ξεχαστε το ...δεν ξαναβαζω!ΑΛΛΑ πρεπει να προσθεσω οτι δεν πιεζω κανεναν...ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΠΛΕΞ απλα το προσπερναει το μηνυμα....<P> <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Originally posted by mr.Bin:<BR><B>Ρε Xrysan8e πριν 1-2 μήνες εγραφες στο insomnia οτι ζητάς διάφορα προγράμματα (easy cd κ.λ.π)σε βοηθήσαμε και τώρα μας τα πουλάς; ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΣΤ!!!!!!!! ΑΠΟ ΔΩΩΩΩΩ!!!!</B><HR></BLOCKQUOTE><P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...