Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Αν ξέρει κανείς να βοηθήσει, θέλω να συνδέσω πλυντήριο ρούχων απο το μπαλκόνι με σωλήνα άντλησης που θα περνάει με τρύπα μέσα στο δωμάτιο και από εκεί νέα τρύπα στο μπάνιο, το θέμα είναι θέλω να έχω την τρύπα χαμηλά για να μην φαίνεται ο σωλήνας αλλά ξέρω ότι ο σωλήνας άντλησης πρέπει να είναι σε ύψος τουλάχιστον 60 εκατοστών, αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν ο σωλήνας άντλησης κάνει τα πρώτα 4 μέτρα στο ύψος του πατώματος αλλά η κατάληξη του είναι στο επιθυμητό ύψος στο σιφονι του νιπτήρα είναι εντάξει η πρέπει σε όλο το μήκος του να είναι στα 60 εκατοστά?

Δημοσ.

Καλησπέρα , δε χρειάζεται όλο το μήκος της διαδρομής να είναι στους 60 πόντους , έτσι κι αλλιώς από το πλυντήριο δε ξεκινάει από ψηλά; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/6/2021 στις 10:41 ΜΜ, revyien είπε

αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν ο σωλήνας άντλησης κάνει τα πρώτα 4 μέτρα στο ύψος του πατώματος αλλά η κατάληξη του είναι στο επιθυμητό ύψος στο σιφονι του νιπτήρα είναι εντάξει η πρέπει σε όλο το μήκος του να είναι στα 60 εκατοστά?

Θα κάνει σιφώνι, δηλαδή θα κρατάει νερά σε όλο το μήκος του σωλήνα που κάνει την "κοιλιά". Αυτό σημαίνει πιθανόν μούχλα, ο σωλήνας αν χτυπηθεί θα τρέξει νερό, αν κουνηθεί ή σηκωθεί θα γυρίσουν βρωμονερα μέσα στο πλυντήριο κλπ. Επίσης αφού μιλάς για 4μ, θα είναι και πολύ το νερό, ίσως ζοριζει την αντλία κατά την απάντληση.

Επεξ/σία από dtzgr
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 4/6/2021 στις 10:41 ΜΜ, revyien είπε

Καλησπέρα

Αν ξέρει κανείς να βοηθήσει, θέλω να συνδέσω πλυντήριο ρούχων απο το μπαλκόνι με σωλήνα άντλησης που θα περνάει με τρύπα μέσα στο δωμάτιο και από εκεί νέα τρύπα στο μπάνιο, το θέμα είναι θέλω να έχω την τρύπα χαμηλά για να μην φαίνεται ο σωλήνας αλλά ξέρω ότι ο σωλήνας άντλησης πρέπει να είναι σε ύψος τουλάχιστον 60 εκατοστών, αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν ο σωλήνας άντλησης κάνει τα πρώτα 4 μέτρα στο ύψος του πατώματος αλλά η κατάληξη του είναι στο επιθυμητό ύψος στο σιφονι του νιπτήρα είναι εντάξει η πρέπει σε όλο το μήκος του να είναι στα 60 εκατοστά?

Ο σωληνας αντλησης στα πλυντηρια ξεκιναει απο χαμηλα,αν πχ εσυ τον αφησεις στο πατωμα το πλυντηριο δεν προκειται να κρατησει καθολου νερα μεσα στον καδο γιατι θα αδειαζουν.Πρεπει οπως ειπες να ειναι τουλαχιστον 60 εκ.Γιατι δεν τρεχεις τον σωληνα οπως θες στο πατωμα αλλα εκει που ειναι το πλυντηριο,απο πισω απο το πλυντηριο να μην φαινεται,να τον σηκωσεις 60 ποντους ωστε να εισαι οκ?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...