tsofras Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 6 ώρες πριν, basilis_k6 είπε αθηνα; για πες μηπως ειναι κοντα να παω Τα 2 μεγάλα είναι το ένα στον Νιάρχο πίσω από το κολυμβητήριο του Νιάρχου και το άλλο στον Άλιμο ανάμεσα από το Penarubia ( παλιό Όστρια) και Ελλάδος εικόνες Όταν μπορέσω θα βάλω και pins
Ntinaras Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 10 ώρες πριν, tsofras είπε από 15 χρόνια? 😂 Χιούμορ για το σχόλιο ήταν μην παρεξηγήσεις 😉 Χα οχι, αλλα ειμαι μονιμως σε μια τιμιοτατη φυσικη κατασταση και εμφανιση.
Musclemar Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 4/6/2021 στις 12:37 ΜΜ, daredevil92 είπε Είμαι 30χρονών, και νιώθω ότι κάπως έχω πλαδαρέψει. Βασικά να μαι πιο "γυμνασμένος" θέλω όσο αόριστο και να ακούγεται αυτό. Δεν έχω στόχο να χάσω βάρος ή κάτι είμαι σε νορμάλ βαρος απλά θέλω να νιώθω ότι είμαι "σε φόρμα" που λένε. Πάω για τρέξιμο, τρέχω κανα 10ρι χιλιομετρα δυο τρεις φορές την εβδομάδα. Αλλά παρότι μαρέσει θα ήθελα κάτι που να με γυμνάζει λίγο περισσότρο ή λίγο διαφορετικά να το πω έτσι. Σκεφτόμουν κάτι σε μποξ αλλα υστυ-χώς πολλές φορές μαζεύεται όχι καλός κόσμος. Καμία ιδέα; Ότι σπορ και να κάνεις, έστω και ερασιτεχνικά, η προπόνηση με βάρη καλό είναι να αποτελεί βασικό κομμάτι της προσπάθειας σου, έστω και 2-3 φορές την εβδομάδα. Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2021 από Musclemar
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα