daredevil92 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Είμαι 30χρονών, και νιώθω ότι κάπως έχω πλαδαρέψει. Βασικά να μαι πιο "γυμνασμένος" θέλω όσο αόριστο και να ακούγεται αυτό. Δεν έχω στόχο να χάσω βάρος ή κάτι είμαι σε νορμάλ βαρος απλά θέλω να νιώθω ότι είμαι "σε φόρμα" που λένε. Πάω για τρέξιμο, τρέχω κανα 10ρι χιλιομετρα δυο τρεις φορές την εβδομάδα. Αλλά παρότι μαρέσει θα ήθελα κάτι που να με γυμνάζει λίγο περισσότρο ή λίγο διαφορετικά να το πω έτσι. Σκεφτόμουν κάτι σε μποξ αλλα υστυ-χώς πολλές φορές μαζεύεται όχι καλός κόσμος. Καμία ιδέα;
Skrobo Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Να νιώθεις γυμνασμενος, να είσαι γυμνασμενος και να φαίνεσαι γυμνασμενος είναι σχεδόν πάντα 3 διαφορετικά πράγματα. Τι ακριβώς θες; Με το μποξ, για παράδειγμα, θα γυμναστεις αλλά θα αν ασχοληθείς σοβαρά θα "καμπουριασεις".
daredevil92 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 35 λεπτά πριν, Skrobo είπε Να νιώθεις γυμνασμενος, να είσαι γυμνασμενος και να φαίνεσαι γυμνασμενος είναι σχεδόν πάντα 3 διαφορετικά πράγματα. Τι ακριβώς θες; Με το μποξ, για παράδειγμα, θα γυμναστεις αλλά θα αν ασχοληθείς σοβαρά θα "καμπουριασεις". Αν εννοείς λέγοντας σοβαρά να κατεβαίνω σε αγώνες ούτε καν, κάτι σαν χόμπυ ας πουμε που θα το κάνω συστηματικά και με σκοπό να μείνει στη ζωή μου. Να είμαι γυμνασμένος θα διάλεγα. Αντοχή έχω, δλδ ανεβαίνω εύκολα σκάλες, μπορώ να τρέχω, γενικά στο αερόβιο το χω. Αλλά χέρια νιώθω δεν έχω δύναμη, ούτε στον κορμό. 1 ώρα πριν, lasithi12 είπε τι εννωεις μαζευεται οχι καλός κόσμος; Troublemakers 1
Basilhs23___ Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Ξεκίνα από τα απλά, κοιλιακούς και pushups, αν από καρδιά είσαι οκ καλού κακου κάνε ένα τριπλεξ, μετά χαλαρο τρέξιμο σε κάποιο μέρος, πάρε τίποτα βαράκια για την εκγύμναση των χεριών. Φτιάξε ένα πρόγραμμα για όλα τα παραπάνω που θα το τηρείς και είσαι κομπλέ για αυτό που ψάχνεις.
kostasbm Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) μια μαντιναδα κρητικη λεει...με μασαζ με γιογκα - με γιογκα και μασαζ-οσο να το παλευεις στραβο κορμι δε σαζ πέρα από τη πλάκα αν τρέχεις πραγματικά 30 χιλ τη βδομάδα ,βρες μια πισίνα και κολυμπα και αν έχεις και ένα ποδήλατο ο συνδυασμός είναι πολύ καλος καλή προπόνηση Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2021 από kostasbm
djcat Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) χουλα χουπ, βαλε την κουλούρα σου και κούνα τη μεσούλα σου https://m.youtube.com/watch?v=RmjcvrbrWsc Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2021 από djcat
basilis_k6 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 σε φορμα εισαι ήδη. θες να κάνεις ωραιο σωμα? πες το δεν ειναι ντροπη.
tsofras Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Μπορείς να δοκιμάσεις καλλισθενικη έτσι για να είσαι και σε εξωτερικό χώρο τόσο καιρό ήμασταν μέσα. Βρες αν έχεις κάποιο πάρκο κοντά σου με μονόζυγα θα γνωρίσεις και κόσμο συνήθως παίζουν και βάρη , λάστιχα. Ποδήλατο και κολύμπι όπως είπαν και άλλοι απλά γυμναστική όπως καλλισθενικη θα έχεις και αυτό που ζητάς πιο γυμνασμενο σώμα για να δείς και κάποια διαφορά. Προφανώς υπάρχουν και τα κλασσικά γυμναστήριο , πιλάτες, yoga 1
daredevil92 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 51 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε σε φορμα εισαι ήδη. θες να κάνεις ωραιο σωμα? πες το δεν ειναι ντροπη. όχι δεν ντρέπομαι να το πω χαχα.. θα θελα λίγο πιο φουσκωμένα μπράτσα.. γιατί νιώθω είναι πολύ αδύνατα τα χέρια μου 41 λεπτά πριν, tsofras είπε Μπορείς να δοκιμάσεις καλλισθενικη έτσι για να είσαι και σε εξωτερικό χώρο τόσο καιρό ήμασταν μέσα. Βρες αν έχεις κάποιο πάρκο κοντά σου με μονόζυγα θα γνωρίσεις και κόσμο συνήθως παίζουν και βάρη , λάστιχα. Ποδήλατο και κολύμπι όπως είπαν και άλλοι απλά γυμναστική όπως καλλισθενικη θα έχεις και αυτό που ζητάς πιο γυμνασμενο σώμα για να δείς και κάποια διαφορά. Προφανώς υπάρχουν και τα κλασσικά γυμναστήριο , πιλάτες, yoga πισίνα θα μαρεσε αλλά δεν νομίζω ότι έχει κοντά μου.. ίσως δοκιμάσω καλλισθενική
Ntinaras Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Εγω ξεκινησα το 2006 γυμναστηριο, και ειναι απο τις καλυτερες επιλογες της ζωης μου. Δυναμη, εμφανιση, υγεια, ψυχολογια στο θεο. Θελει χρονο, και επιμονη. Μη περιμενεις να γινεις Σβαρτζενεγκερ σε 2 μηνες.
basilis_k6 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, daredevil92 είπε όχι δεν ντρέπομαι να το πω χαχα.. θα θελα λίγο πιο φουσκωμένα μπράτσα.. γιατί νιώθω είναι πολύ αδύνατα τα χέρια μου πισίνα θα μαρεσε αλλά δεν νομίζω ότι έχει κοντά μου.. ίσως δοκιμάσω καλλισθενική βάρη και πρωτείνες. καλλισθενικη ειναι ωραια αλλα δεν εχουμε παρκα και λογικα θα τα παρατησεις πολύ νωρις.
tsofras Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε βάρη και πρωτείνες. καλλισθενικη ειναι ωραια αλλα δεν εχουμε παρκα και λογικα θα τα παρατησεις πολύ νωρις. Ε ναι εντάξει ανάλογα την περιοχή για αυτό είπα αν έχει κοντά του . Εγώ ας πούμε έχω ένα σε απόσταση 5 λεπτών με τα πόδια και 2 σε απόσταση 10 λεπτών με το αμάξι Όσο για την πρωτεΐνη αν κάνει ισορροπημένη διατροφη μία χαρά θα τον καλύπτει η πρωτεΐνη για αυτά που ζητάει ( απλή γυμναστική) δεν υπάρχει λόγος για συμπλήρωμα 2 ώρες πριν, Ntinaras είπε Εγω ξεκινησα το 2006 γυμναστηριο, και ειναι απο τις καλυτερες επιλογες της ζωης μου. Δυναμη, εμφανιση, υγεια, ψυχολογια στο θεο. Θελει χρονο, και επιμονη. Μη περιμενεις να γινεις Σβαρτζενεγκερ σε 2 μηνες. Εσύ δλδ έγινες μετά από 15 χρόνια? 😂 Χιούμορ για το σχόλιο ήταν μην παρεξηγήσεις 😉 Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2021 από tsofras
basilis_k6 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 40 λεπτά πριν, tsofras είπε Ε ναι εντάξει ανάλογα την περιοχή για αυτό είπα αν έχει κοντά του . Εγώ ας πούμε έχω ένα σε απόσταση 5 λεπτών με τα πόδια και 2 σε απόσταση 10 λεπτών με το αμάξι αθηνα; για πες μηπως ειναι κοντα να παω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα