Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις κούμπωσα το καινούριο μου fritz 7590 πάνω στη γραμμή της κοσμοτε και μου λέει ότι είμαι 563μ από το ΚΑΦΑΟ. Πλέον δικαιολογείται ότι δεν έχω 100αρι διαθέσιμο αλλά και νομίζω επιβεβαιώνεται αυτό που υποψιαζόμουνα εξαρχής. Αφού γειτονικά σπίτια μπορούν να βάλουν 100αρι, μάλλον στο δικό μου σπίτι έρχεται καλώδιο από άλλο ΚΑΦΑΟ που είναι πιο μακριά, μιας και το καινούριο που έφτιαξαν πριν λίγα χρόνια στα 100-150 μέτρα από το σπίτι μου δε βγάζει νόημα να μη μπορεί να μου δώσει 100αρα. Πως μπορώ να κάνω τον ΟΤΕ να έρθει να το τσεκάρει και να αλλάξει τη «συνδεσμολογία»; Διατίθεμαι να πληρώσω για κάτι τέτοιο εφόσον αποδειχτεί εφικτό.

Επεξ/σία από anthony_88
Δημοσ.

Πολλά μπορεί να φταίνε για να μην πιάνεις το 100άρι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορεί να αλλάξει η δρομολόγηση του καλωδίου μιας οικοδομής που την συνδέει με υπαίθρια καμπίνα, ώστε να συνδεθεί σε άλλη. Αυτό καθορίζεται και γίνεται άπαξ, κατά την φάση ανοικοδόμησης και δεν αλλάζει.

Μπορεί η αιτία να είναι η μεγάλη απόσταση, μπορεί να υπάρχει θέμα καλωδιακό είτε στο καλώδιο από την καμπίνα μέχρι τον κατανεμητή της οικοδομής είτε από αυτόν μέχρι το σπίτι, έως και την τελευταία πρίζα αυτού, καθώς και ο τρόπος που έχει γίνει η εσωτερική εγκατάσταση των καλωδίων και οι συνδέσεις τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...