Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι παραπανω μπορουμε να κανουμε περα απο ενα απλο πλυσιμο στο αυτοκινητο; Δεν εχω κανει ποτε πλυσιμο κινητηρα, carbon clean, γυαλισμα, καθαρισμο air-condition, βιολογικο καθαρισμο, κεραμικη προστασια.

Τι απο τα παραπανω εχετε δοκιμασει; Το αυτοκινητο ειναι 4 ετων.

Δημοσ.

Εξαρτάται από την κατάστασή του. Για κεραμική προστασία δε στο συνιστώ (όχι άμεσα έστω), διότι μετά από 4 χρόνια, δε θα 'ναι και σαν καινούριο. Οπότε προηγούνται άλλα πράγματα.

Έχεις γρατσουνιές, αράχνες, ή "θολώματα"; Εάν ναι ξεκινάμε με το να αφαιρεθούν αυτά. Δεν έχει νόημα να κάνεις κεραμική εάν το αμάξι είναι φουλ στην αράχνη.

Έπειτα... θέλεις ν' ασχοληθείς ο ίδιος; Και (είτε ναι, ή όχι) πόσα μπορείς να διαθέσεις;

Δημοσ.
19 ώρες πριν, DogElon είπε

Τι παραπανω μπορουμε να κανουμε περα απο ενα απλο πλυσιμο στο αυτοκινητο; Δεν εχω κανει ποτε πλυσιμο κινητηρα, carbon clean, γυαλισμα, καθαρισμο air-condition, βιολογικο καθαρισμο, κεραμικη προστασια.

Τι απο τα παραπανω εχετε δοκιμασει; Το αυτοκινητο ειναι 4 ετων.

Όλα εξαρτώνται απο την ηλικία και τη αξία του οχήματος .

Εννοείς να απευθυνθείς σε επαγγελματία ή μόνος σου ; Προσωπικά για Carbon Clean δέν θα έδινα χρήματα . Θα αγόραζα τίς γνήσιες ανταλλακτικές φλάντζες και το καλύτερο είναι καθαρισμός στόν πάγκο . Εκτός εάν έχεις αμάξι με μοτέρ άμεσου ψεκασμού , υπάρχει η μέθοδος soda blasting .

Γυάλισμα θα πήγαινα μόνο σε επαγγελματία , και το A/C χρειάζεται απολύμανση , αλλά καλό κάνει και η αλλαγή φίλτρου καμπίνας 2 φορές το χρόνο .

Δημοσ.

Καποια εμπειρια σχετικα με το βιολογικο καθαρισμο; Εχω και δυο μωρα που καθονται πισω, λογικα μονο καλο θα κανει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...