DogElon Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Τι παραπανω μπορουμε να κανουμε περα απο ενα απλο πλυσιμο στο αυτοκινητο; Δεν εχω κανει ποτε πλυσιμο κινητηρα, carbon clean, γυαλισμα, καθαρισμο air-condition, βιολογικο καθαρισμο, κεραμικη προστασια. Τι απο τα παραπανω εχετε δοκιμασει; Το αυτοκινητο ειναι 4 ετων.
Haldol Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Εξαρτάται από την κατάστασή του. Για κεραμική προστασία δε στο συνιστώ (όχι άμεσα έστω), διότι μετά από 4 χρόνια, δε θα 'ναι και σαν καινούριο. Οπότε προηγούνται άλλα πράγματα. Έχεις γρατσουνιές, αράχνες, ή "θολώματα"; Εάν ναι ξεκινάμε με το να αφαιρεθούν αυτά. Δεν έχει νόημα να κάνεις κεραμική εάν το αμάξι είναι φουλ στην αράχνη. Έπειτα... θέλεις ν' ασχοληθείς ο ίδιος; Και (είτε ναι, ή όχι) πόσα μπορείς να διαθέσεις;
meletis_m Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 19 ώρες πριν, DogElon είπε Τι παραπανω μπορουμε να κανουμε περα απο ενα απλο πλυσιμο στο αυτοκινητο; Δεν εχω κανει ποτε πλυσιμο κινητηρα, carbon clean, γυαλισμα, καθαρισμο air-condition, βιολογικο καθαρισμο, κεραμικη προστασια. Τι απο τα παραπανω εχετε δοκιμασει; Το αυτοκινητο ειναι 4 ετων. Όλα εξαρτώνται απο την ηλικία και τη αξία του οχήματος . Εννοείς να απευθυνθείς σε επαγγελματία ή μόνος σου ; Προσωπικά για Carbon Clean δέν θα έδινα χρήματα . Θα αγόραζα τίς γνήσιες ανταλλακτικές φλάντζες και το καλύτερο είναι καθαρισμός στόν πάγκο . Εκτός εάν έχεις αμάξι με μοτέρ άμεσου ψεκασμού , υπάρχει η μέθοδος soda blasting . Γυάλισμα θα πήγαινα μόνο σε επαγγελματία , και το A/C χρειάζεται απολύμανση , αλλά καλό κάνει και η αλλαγή φίλτρου καμπίνας 2 φορές το χρόνο .
DogElon Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Καποια εμπειρια σχετικα με το βιολογικο καθαρισμο; Εχω και δυο μωρα που καθονται πισω, λογικα μονο καλο θα κανει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα