ALLisCHAOS Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Χαίρεται όντας νέος στο μπλοκάκι και στο κόσμο των επιχειρήσεων, μου ήρθε στο μυαλό η εξής αποροία. Εστώ ότι η επιχειρήση μου υποστηρίζει ενδοκοινωτικές συναλλαγές, θα μπορούσε κάποιος που ξέρει τα στοιχεία της να ξεκινήσει να κάνει αγορές είτε ευρώπη είτε ελλάδα εν αγνοία μου? Κερδίζοντας στην ουσία την μη καταβολή του ΦΠΑ. Φαντάζομαι ότι σίγουρα θα υπάρχει κάποια δικλείδα?! Ξέρω ότι γι αυτές τις αποροίες καλύτερα είναι να ρωτάς έναν λογιστή αλλά κουβένα να γίνεται απλά.
onelonelystar Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Νομίζω για την ταυτοποίηση, χρειάζεται και τραπεζικός λογαριασμός ή κάρτα στο όνομα της επιχείρησής σου από όπου θα δώσεις τα χρήματα για την αγορά.
Fotis_Greece Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Ναι, οσο και εσυ σαν ιδιωτης μπορεις να αγορασεις απο ΕΕ χρησιμοποιωντας το ΑΦΜ καποιου γνωστου επαγγελματιου, τοσο και οι αλλοι μπορουν με το δικο σου. Το θεμα ειναι μερικοι (π.χ Hetzner για server) ζητανε και εγγραφα και λογαριασμους. Δορυφορικο δεκτη παντως που ειχα αγορασει απο ΕΕ το πηρα χωρις ΦΠΑ με το ΑΦΜ της εταιρειας που εργαζομαι (τους ενημερωσα βεβαια )και πληρωσα μεσω Paypal
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα