Theodoscus Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Και όμως αυτές ειναι οι τιμές των 3070 ti που αναμένονται στο πλαίσιο. Κάρτες γραφικών με msrp 600€ τις δίνουν στην τριπλάσια τιμή τους. Αφήνω αυτό εδώ.. 1
ooaris Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Πιστεύεις δηλαδή ότι το πλαίσιο έχει κέρδος 300+% ή απλώς βρίσκεσαι στον δικό σου κόσμο; 3 2 2
Sakiz105 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 4 λεπτά πριν, ooaris είπε Πιστεύεις δηλαδή ότι το πλαίσιο έχει κέρδος 300+% ή απλώς βρίσκεσαι στον δικό σου κόσμο; Τα συγκεκριμένα μοντέλα όντως είναι πολύ ψηλά από AIB. Δες και 3080ti. 1500 μερικά και 2000+ τα υπόλοιπα παντού όχι μόνο ελλάδα. 1
Theodoscus Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 14 λεπτά πριν, ooaris είπε Πιστεύεις δηλαδή ότι το πλαίσιο έχει κέρδος 300+% ή απλώς βρίσκεσαι στον δικό σου κόσμο; Δεν ειπα ποτε οτι εχει κέρδος 300% το πλαίσιο. Αλλα αν σου φαινονται λογικές οι τιμές πηγαινε να παρεις δυο τρεις φιλαρακι 😂 11 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε Τα συγκεκριμένα μοντέλα όντως είναι πολύ ψηλά από AIB. Δες και 3080ti. 1500 μερικά και 2000+ τα υπόλοιπα παντού όχι μόνο ελλάδα. Εννοειται οτι αναλογα την υλοποίηση η τιμη ανεβαίνει αλλα καπου φρένο 2
3DJIN Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) φανταστικες καρτες σε φανταστικες τιμες,σε λιγα χρονια λισα και πετσινος θα κανουν παρουσιαση τα νεα μοντελα και κανεις δε θα τους παιρνει στα σοβαρα Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2021 από 3DJIN 4
peiraiask Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 αναμενομενο οι τιμες να ειναι υψηλες. πολλα καταστηματα στοκαρουν γραφικα, επεξεργαστες μνημες κλπ οι πελατες ψωνιζουν απο ιντερνετ κλπ, περιμενουν να πεσουν οι τιμες κ τελικα τις πουλανε για 1 σουβλακι μετα απο 1,2 χρονο κλπ. οποτε το εμπεδωσαν μερικοι μαγαζατορες κ λενε βαλε 1 χιλιαρικο παραπανω να ξεχρεωσουμε τα σπασμενα απο τα προηγουμενα, αλλιως τι να το κανω. παραδειγμα τρανταχτο οι ι7. μολις ακουστει νεα κυκλοφορια σειρας, κανεις δεν δινει 300 ευρω για την παλια, μενει στο μαγαζατορα να τρεχει πακμαν εναλλακτικη οπτικη.. Influencer έγινε ρεζίλι, καθώς έβγαζε φωτογραφίες στις business class, αλλά ταξίδευε economy (pics) δεν με ενδιαφερει, δεν δινω φραγκο..αστειευομαι 2
alani123321 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Στο πλαισιο μπορει να γινει προπαραγγελια για 3070 ti? Τηλεφωνικα μονο;
Theodoscus Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, alani123321 είπε Στο πλαισιο μπορει να γινει προπαραγγελια για 3070 ti? Τηλεφωνικα μονο; Διαθέσιμες απο 10 Ιουνίου λογικά.
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Παράδοση το 2025 γρήγορα για προπαραγγελίες ! Το τηλεφωνικό κέντρο του Πλαισίου έχει αρχίσει να δείχνει σημάδια χαλάρωσης. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2021 από Dragonlordcv2002
Νικηφόρος Μπαντούνας Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Γιατί μιλάμε για τις τιμές καρτών που θα δούμε αποκλειστικά στο σάιτ του Πλαισίου? Δεν παραλαμβάνει κανείς (όσοι προλαβαίνουν να βάλουν παραγγελία), οπότε και 999999€ να τις βάλουν, καμία διαφορά. On that note, όταν η ίδια η Nvidia γίνεται και επίσημα scalper, περιμένετε το Πλαίσιο να τις βάλει στα 1200€?
TNT2 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Η κατάσταση με τις κάρτες γραφικών έχει γίνει αηδία, σκέτος εμετός. Κάπου έχει χαθεί το μέτρο και η αξία του χρήματος. Δεν γίνεται να έχουμε φτάσει στο σημείο μεταχειρισμένες RX480 4gb να πωλούνται εδώ μέσα για 300Ε !!! Μιλάμε για κάρτες 5+ χρόνων. Όσων αφορά την 3070ti η τιμή της καμία σχέση με την πραγματικότητα. Αυτή η κάρτα υπό φυσιολογικές συνθήκες πάνω από 600Ε δεν θα είχε. Μια λύση είναι να μην αγοράζει κανείς ούτε νέες ούτε μεταχειρισμένες για ένα διάστημα μπας και προσγειωθούνε λίγο τιμές και μυαλά.
ICE-T Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 3 ώρες πριν, TNT2 είπε Η κατάσταση με τις κάρτες γραφικών έχει γίνει αηδία, σκέτος εμετός. Κάπου έχει χαθεί το μέτρο και η αξία του χρήματος. Δεν γίνεται να έχουμε φτάσει στο σημείο μεταχειρισμένες RX480 4gb να πωλούνται εδώ μέσα για 300Ε !!! Μιλάμε για κάρτες 5+ χρόνων. Όσων αφορά την 3070ti η τιμή της καμία σχέση με την πραγματικότητα. Αυτή η κάρτα υπό φυσιολογικές συνθήκες πάνω από 600Ε δεν θα είχε. Μια λύση είναι να μην αγοράζει κανείς ούτε νέες ούτε μεταχειρισμένες για ένα διάστημα μπας και προσγειωθούνε λίγο τιμές και μυαλά. κανένας δεν σε υποχρεώνει με ζόρι να ψωνίσεις μπορείς να παραμένεις θεατής όπως οι περισσότεροι,αυτή είναι η εικόνα της παγκόσμιας αγοράς σε κάποια είδη, και εγώ θέλω πολλά πράγματα άλλα δεν κάνω παράπονα φίλε μου συμβιβάζομαι με το πώς έχουν τα πράγματα αν νομίζεις ότι εσύ και ο καθένας μπορουν να τα αλλάξουν μπορείς να δοκιμάσεις αλλά η ιστορία έχει δείξει ότι όσοι διαμαρτύρονται στο τέλος τον ίδιο δρόμο ακολουθούν 1
TNT2 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, ICE-T είπε κανένας δεν σε υποχρεώνει με ζόρι να ψωνίσεις μπορείς να παραμένεις θεατής όπως οι περισσότεροι,αυτή είναι η εικόνα της παγκόσμιας αγοράς σε κάποια είδη, και εγώ θέλω πολλά πράγματα άλλα δεν κάνω παράπονα φίλε μου συμβιβάζομαι με το πώς έχουν τα πράγματα αν νομίζεις ότι εσύ και ο καθένας μπορουν να τα αλλάξουν μπορείς να δοκιμάσεις αλλά η ιστορία έχει δείξει ότι όσοι διαμαρτύρονται στο τέλος τον ίδιο δρόμο ακολουθούν Ντάξει ρε Βρο, δεν σου θίξαμε και την εταιρεία,ούτε σε υπόχρεώσαμε να πεις την γραφικότητα σου και μπαίνεις φουλ επίθεση. Χαλαρά. Την άποψη μου είπα για το τραγελαφικό της όλης κατάστασης.Το ότι αυτή είναι η παγκόσμια τάση γνωστό.Τώρα εαν εσύ δεν παραπονιέσαι και τα καταπίνεις όλα αμάσητα, δικό σου θέμα. Έγω πρόλαβα και αγόρασα 4 RX580 το καλοκαιράκι πέρσι για 220ε έκαστη και είμαι μια χαρά. 1
ICE-T Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, TNT2 είπε Ντάξει ρε Βρο, δεν σου θίξαμε και την εταιρεία,ούτε σε υπόχρεώσαμε να πεις την γραφικότητα σου και μπαίνεις φουλ επίθεση. Χαλαρά. Την άποψη μου είπα για το τραγελαφικό της όλης κατάστασης.Το ότι αυτή είναι η παγκόσμια τάση γνωστό.Τώρα εαν εσύ δεν παραπονιέσαι και τα καταπίνεις όλα αμάσητα, δικό σου θέμα. Έγω πρόλαβα και αγόρασα 4 RX580 το καλοκαιράκι πέρσι για 220ε έκαστη και είμαι μια χαρά. Φίλε χεσμενη την έχω την κάθε εταιρεία και το κάθε μαγαζί, αφού έχεις αγοράσει γιατί κλαιγεσαι εκτός αν πιστεύεις ότι τα καταστήματα βγάζουν πάνω από 20%κερδος στις κάρτες,τράβα και ρώτα σε ένα κατάστημα το κέρδος του σε προϊόντα τέτοια αλλά άμα δεν ξέρεις μην πετάς παπατσες μην ξεχάσεις άμα βρεις στα 600 3070ti πες το και στους υπόλοιπους να προλάβουν να πάρουν Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2021 από ICE-T
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα