stamatisloukas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους και όλες. Έχω ένα πρόβλημα εγώ και η παρέα μου και αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει με την γνώση του θα το εκτιμούσαμε πολύ. Έχουμε ένα PS3 το οποίο τα έφτυσε στο οποίο παίζαμε όλοι μαζί. Θέλουμε να πάρουμε ένα μεταχειρισμένο αλλά εννοείται χρειαζόμαστε τα Saves του παλιού στο νέο. Αν απλα στο νέο PS3 βάλουμε τον σκληρό του παλιού θα είμαστε οκ; Ή θα χρειαστεί να κάνει Install software; Κι εάν χρειάζεται software, μετά από το install θα έχουμε όλα τα saves κανονικά; Εαν δεν γίνεται αυτό θέλω τουλάχιστον να μεταφέρω The Last of Us από PS3 σε PS4 Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2021 από stamatisloukas
mikele13- Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Αν βαλεις τον σκληρο απο την χαλασμενη κονσολα στην καινουρια,θα στον κανει format αναγκαστικα για να ξεκινησει και θα σου ζητηθει να βαλεις το λογισμικο μεσω usb. Αν η παλια τουλαχιστον μενει για λιγο,προλαβαινεις να παρεις το save με ενα usb Αν σβηνει αμεσα,τοτε δυστυχως παιζεις απο την αρχη.
stamatisloukas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ πολύ απλα αν και όταν περάσω το λογισμικό, τα saves θα υπάρχουν κανονικά; Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2021 από stamatisloukas
mikele13- Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 11 ώρες πριν, stamatisloukas είπε Ευχαριστώ πολύ απλα αν και όταν περάσω το λογισμικό, τα saves θα υπάρχουν κανονικά; Τίποτα δεν θα υπάρχει, αφού όπως έγραψα πιο πάνω ο σκληρός θα φορμαριστει. Ότι κάνεις, μόνο στην παλιά κονσόλα,αν μείνει ανοιχτή για λίγο διάστημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα