Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σας,εχω μια απορια μηπως και ξερει καποιος.

Θα ηθελα να στειλω αυριο το πρωι στις 7 στο viber μηνυμα στη κολλητη μου για να της υπενθυμισω κατι την ωρα που φευγει για δουλεια,αλλα δεν θελω να ξυπνησω απο τις 7!!Υπαρχει τροπος να προγραμματισω το μηνυμα να παει στις 7,ενω εγω θα βλεπω ονειρα!!! ;;;

Ευχαριστω.

• Moderators
Δημοσ.

Γιατι δεν της λες να βαλει ξυπνητηρι/υπενθημιση στο κινητο της στις 7 με μηνυμα αυτο που πρεπει να θυμηθει; ή να το κολλησει με χαρτακι στην εξωπορτα για να το δει οπως φευγει..

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, maryjay18 είπε

Θα ηθελα να στειλω αυριο το πρωι στις 7 στο viber μηνυμα στη κολλητη μου για να της υπενθυμισω κατι την ωρα που φευγει για δουλεια,αλλα δεν θελω να ξυπνησω απο τις 7!!Υπαρχει τροπος να προγραμματισω το μηνυμα να παει στις 7,ενω εγω θα βλεπω ονειρα!!! ;;;

Ευχαριστω.

Προγραμμάτισε email απο το κινητό σου.

Δημοσ.

Γιατι μου ερχεται σε συνειρμική σκεψη,   ο Khaby Lame....?????    ξερετε.....αυτος ο πιτσιρικας που διακωμωδει τα life hacks....?????  

Δημοσ.

Οχι οντως θελω αν ξερει καποιος κανενα app στο android που μπορει να με βοηθησει σε αυτο.Φανταζομαι ειναι κατι σαν script;;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, maryjay18 είπε

Ευχαριστω.

Πες της το απο σήμερα.Αν το ξεχασει κακό δικό της.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στείλτο το βράδυ πριν κοιμηθείς. πες της να το σημειώσει κάπου, οπως πχ είπαν να το βάλει σε post it στην εξώπορτα ή στον καθρέφτη του μπάνιου.

Επεξ/σία από onelonelystar
Δημοσ.

Tα Xiaomi με την δικια τους εφαρμογη για μηνυματα εχουν timed message.

Νομιζω οι καινουργιες φουρνιες που εχουν Google sms & dialer δεν το εχουν (οπως δεν εχουν και την ηχογραφηση συνομιλιας)

Δημοσ.

Για viber δε ξέρω, αλλά μία εφαρμογή μηνυμάτων που χρησιμοποιώ είναι το next sms, με την οποία προγραμματίζεις, αν θες, πότε θα σταλεί το sms.

Δημοσ.

εγω που στελνω sms απο το dosms εχει προγραματισμενη αποστολη μυνηματος οριζεις ημερομηνια και ωρα και στελνετε το sms μονο του! , μου εχει λυσει χερια!! αλλα χρεωνεται οσο ενα sms . Για το viber δεν ξερω αλλα σιγουρα υπαρχει προγραμματισμενη αποστολη sms σε εφαρμογη που κατεβαζεις στο κινητο σου Schedule SMS πρεπει να ονομαζεται δες και εδω https://el.tipsandtrics.com/right-message-right-time-754772 

Δημοσ.

Βάλε στην πρίζα του ρούτερ ένα χρονόμετρο τέτοιου τύπου. Αλλά να είναι τέτοιο που όταν τελειώσει ο χρόνος να ενεργοποιεί το ρεύμα, και όχι να το κλείνει.

Στέλνεις το μήνυμα στο viber πριν κοιμηθείς. Στις 7 το πρωί χτυπάει το χρονόμετρο και το ρούτερ παίρνει ρεύμα. Ανάβει, το κινητό πιάνει wifi και κάνει την αποστολή του μηνύματος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/6/2021 στις 12:02 ΜΜ, maryjay18 είπε

Οχι οντως θελω αν ξερει καποιος κανενα app στο android που μπορει να με βοηθησει σε αυτο.Φανταζομαι ειναι κατι σαν script;;

ωραια ...επειδη θες να το κανετε .... "the Hard Way".........  πες μας ποιο κινητο εχεις?    τουλαχιστον ας μαθουμε τις δυνατοτητες και τα εργαλεια που προσφερουν τα σημερινα κινητα...!!! 

αν εχεις Χιαομι, η εργοστασιακη εφαρμογη SMS, εχει την δυνατοτητα προγραμματισμου. με ημερομηνια και ωρα(!!!!) αποστολης του SMS...!! 

sms programming.jpg

Επεξ/σία από cabdik
Δημοσ.
Στις 4/6/2021 στις 8:44 ΠΜ, maryjay18 είπε

Ευχαριστω.

Tι έγινε τελικά;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...