dennissgr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Γειά σας, πρόσφατα έγινα συνδρομητής cosmotetv, προσπαθώ να δω λοιπόν από το PC διότι εκεί έχω 4κ οθόνη και 5.1 ήχο. Τζίφος όμως η δουλειά, βγαίνει stereo ήχος μόνο και σε προγράμματα που λέει uhd μου βγάζει μόνο 1080p. Έψαξα για πρόγραμμα αλλά τίποτα. Σε επικοινωνία μου με την cosmote μου είπαν ότι αυτά παρέχονται μόνο από τον αποκωδηκοποιητη Android της cosmote και σε συγκεκριμένες τηλεοράσεις. Προσπάθησα με Android emulator στο PC αλλά δεν βγάζει εικόνα ήχο και πετάει σφάλμα . Δεν ειμουν ποτέ λάτρης της τηλεόρασης και δεν έχω καμιά της προκοπής. Τι θα μπορούσα να κάνω ώστε να βλέπω σαν τον άνθρωπο κανάλια και εκπομπές της cosmotetv στο PC?
kallonos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Στις 4/6/2021 στις 8:11 ΠΜ, dennissgr είπε Γειά σας, πρόσφατα έγινα συνδρομητής cosmotetv, προσπαθώ να δω λοιπόν από το PC διότι εκεί έχω 4κ οθόνη και 5.1 ήχο. Τζίφος όμως η δουλειά, βγαίνει stereo ήχος μόνο και σε προγράμματα που λέει uhd μου βγάζει μόνο 1080p. Έψαξα για πρόγραμμα αλλά τίποτα. Σε επικοινωνία μου με την cosmote μου είπαν ότι αυτά παρέχονται μόνο από τον αποκωδηκοποιητη Android της cosmote και σε συγκεκριμένες τηλεοράσεις. Προσπάθησα με Android emulator στο PC αλλά δεν βγάζει εικόνα ήχο και πετάει σφάλμα . Δεν ειμουν ποτέ λάτρης της τηλεόρασης και δεν έχω καμιά της προκοπής. Τι θα μπορούσα να κάνω ώστε να βλέπω σαν τον άνθρωπο κανάλια και εκπομπές της cosmotetv στο PC? Αρχικά μόνο ένα κανάλι της cosmote tv υποστηρίζει 4κ. To cosmote sport 4k. Επίσης αυτό γίνεται μόνο από εφαρμογή android και κάποιες τηλεοράσεις που έχουν την εφαρμογη, για παράδειγμα Εγώ έχω το xiaomi box s.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα