SourceCode Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 καλησπερα παιδια εχω αποσταση απο την TV 3μετρα να ποια απο της 2 να παρω? το 1κ διαφορα δεν με απασχολει
ΠΡΟΜΗ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Σαν κάτοχος 65αρας oled c7 με απόσταση θέασης 2.80 με 2.90 θα σου πω πήγαινε καρφί για 77αρα ..
polakis21 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 77αρα φιλε. Ειμαι στα 2.8 μετρα αποσταση με 65C9 και ηδη μου ειναι μικρη. Παρε την 77CX που ειναι στα τελειωματα τωρα στα 2800€ περιπου πριν αποσυρθει…
estpany Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Την τελευταία 10ετία βλέπω χαλαρά στα 5μ. μια 46'' TV. Τώρα πάω αυστηρά σε 65'' και την θεωρώ μεγάλη! Ούτε λόγος για 75'' .. Νομίζω πως όταν θα περνάω δίπλα της θα ρίχνει ... σκιά Επίσης οι πολλές ίντσες νομίζω σε ..πλακώνουν και ΔΕΝ σε χαλαρώνουν μετά από μία κουραστική μέρα. ΔΕΝ θέλουμε κάθε φορά μου ξαπλάρουμε στον καναπέ να δώσουμε όλη μας την προσοχή στην TV αλλά και να χαζέψουμε κάτι με το'να μάτι. Αυτό δεν το επιτρέπει η 75΄΄ρα ---> Σου επιβάλλεται . Και διεκδικεί και όλο το σαλόνι. Την προσοχή Ολων στο σπίτι, των καλεσμένων κ.λ.π. Ακόμα χειρότερα όταν είναι σβηστή... Κάποτε θα είναι ένα με τοίχο. Βασικά θα Είναι ο Τόιχος. Ακόμα όμως είναι ένα ακόμα έπιπλο... με πολύ έντονα χρώματα και αντιθέσεις. Αυτά ως .. Αντίλογος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα