Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εφτιαξα προσφατα ενα συστημα online,και βλεπω οτι χρειαζομαι σιγουρα 32 GB ενω τωρα εχω 16 .Δεν εχω και πολυ ιδεα απο hardware ,οι μνημες ειναι αυτες gskill ripjaws v 16gb 3200mhz  (2x8) .Λιγο που το εψαξα ,καποιοι λενε οτι ειναι ενταξει να βαλεις 4 στικ και αλλοι λενε οτι στρεσαρεις κατι ,δεν καταλαβα τι.Τελοσπαντων,αν βοηθαει η μητρικη ειναι αυτη Gigabyte z590 gaming X και επεξεργαστης i511600k. Επισης οταν λεμε dual chanell ,σημαινει οτι αν βαλω 4 στικ θα δουλευουν σε 2 dual chanell και ειναι κακο τελικα η οχι?Και τελευταια ερωτηση ,δεν θελω να θυσιασω ταχυτητα στις ραμ ,ειναι πολυ σημαντικη για μενα ,φορτωνω 2 και 3 gb πολλες φορες την ωρα και μου σκοτωνει το workflow/ αν χρειαζεται και ειναι καλυτερα να αγορασω 2 X16GB απο την αρχη θα το κανω..

Δημοσ.
Μόλις τώρα, aetos1988 είπε

Μπορείς να βάλεις άλλο σετάκι αλλά πρέπει να προσέξεις να είναι ακριβώς ίδια δλδ. να έχουν συχνότητα και timings όμοια.  Αυτές έχεις https://www.skroutz.gr/s/7730092/G-Skill-RipjawsV-16GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C16D-16GVKB.html ; 

Ναι αυτες ειναι,θα μπορω να εχω στα 3200mhz και τα 4 στικακια?

Δημοσ.

Βαλε ένα ακόμη παρόμοιο set και δεν υπάρχει πρόβλημα. Θα μπορείς να τρέχεις κανονικά όπως πριν. Η μητρική υποστηρίζει dual channel και αυτό θα συνεχίσεις να έχεις, οχι 2 x dual channel... αυτό θα ήταν quad που δεν υποστηρίζει η μητρική σου

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, LynnJames είπε

Ναι αυτες ειναι,θα μπορω να εχω στα 3200mhz και τα 4 στικακια?

Μόλις είδα την λίστα συμβατότητας της μητρική σου και το σετάκι που έχεις το υποστηρίζει. Έχω κάποια αμφιβολία στο ότι αναφέρει υποστήριξη 1 & 2 module. Αλλά προσωπικά λέω ότι δεν θα έχεις πρόβλημα.   

Επεξ/σία από aetos1988
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...