Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω συμβόλαιο Wind Vdsl 200 με ρούτερ Technicolor DGA 4130. Τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω το εξής. Από μεσημέρι έως και 23:00 +- τα speedtest σε κοντινους μου σέρβερ όπως και σε σέρβερ της Wind κυμαίνονται από 40 μέχρι 80mbps. Από τις 00:00 και μετά καθώς και τις πρωινες ώρες όλα τα speedtest ειναι μεταξύ 190-200 mbps.Το ρουτερ ειναι συγχρονισμενο στα 220mbps down και 22 up και χωρις αποσυνδεσεις. Έχει παρατηρήσει κάποιος κατι παρόμοιο στην σύνδεση του; (Το αστείο ειναι με τον υπάλληλο της wind που μίλησα στο τηλέφωνο και μου λέει εε να ξερετε τωρα που δουλευουν ολοι απο τα σπιτια....Του λεω τοτε να μην πουλατε το vdsl 200 αν δεν ειστε ικανοι να το υποστηρίξετε). Τέσπα, με εχει κουράσει αφορητα η wind, τωρα τελευταία ολο και κατι συμβαίνει..

Τελικα υπαρχει το ενδεχομενο λόγω φόρτου του δικτύου να ριχνουν τις ταχύτητες ή παιζει καποια βλαβη;

Δημοσ.

εχω παρόμοιο θέμα και εγω εδώ και λίγες μέρες. ενω ειμαι συνδεδεμένος στο 110000/55000 χωρίς καθόλου σφάλματα και αποσυνδεσεις το βραδυ η ταχυτητα πεφτει τρομερα και τα πινκ πανε στον θεο. αυτο γινεται το βραδυ 20:00 και μετα. το πρωι ειναι και παλι οκ. ειμαι στην περιοχη της ανω γλυφαδας.

δυο εικονες την ιδια μερα σε διαφορετικες ωρες

20210603_220015.jpg

20210604_065952.jpg

Δημοσ.

μπορει θεμα wind μπορει θεμα του παροχου που εχει το kv(dslam)

9 hours ago, BigHomie said:

Καλησπέρα. Έχω συμβόλαιο Wind Vdsl 200 με ρούτερ Technicolor DGA 4130. Τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω το εξής. Από μεσημέρι έως και 23:00 +- τα speedtest σε κοντινους μου σέρβερ όπως και σε σέρβερ της Wind κυμαίνονται από 40 μέχρι 80mbps. Από τις 00:00 και μετά καθώς και τις πρωινες ώρες όλα τα speedtest ειναι μεταξύ 190-200 mbps.Το ρουτερ ειναι συγχρονισμενο στα 220mbps down και 22 up και χωρις αποσυνδεσεις. Έχει παρατηρήσει κάποιος κατι παρόμοιο στην σύνδεση του; (Το αστείο ειναι με τον υπάλληλο της wind που μίλησα στο τηλέφωνο και μου λέει εε να ξερετε τωρα που δουλευουν ολοι απο τα σπιτια....Του λεω τοτε να μην πουλατε το vdsl 200 αν δεν ειστε ικανοι να το υποστηρίξετε). Τέσπα, με εχει κουράσει αφορητα η wind, τωρα τελευταία ολο και κατι συμβαίνει..

Τελικα υπαρχει το ενδεχομενο λόγω φόρτου του δικτύου να ριχνουν τις ταχύτητες ή παιζει καποια βλαβη;

πιταρισμα ειναι.δεν κανει κανεις τιποτα  ουτε την ριχνουν επιτηδες

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Από χθες δείχνει να είναι εντάξει καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Ωστόσο με καλούν από το τεχνικό τμήμα της wind ανά 3-4 ώρες (μιας και το είχα δήλωση βλάβη στην αρχή) για να τους πω τα αποτελέσματα του speedtest..

*Περιοχή : Ελληνικό Αττικής.

Δημοσ.
On 04/06/2021 at 09:36, johnfree said:

ετσι πιστευω και εγω πιταρισμα ειναι αλλα ειναι υπερβολη αυτο. πεφτει πολυ η ταχυτητα

δες ποσο ειναι και το snr margin κτλ.μην πηγαινει στα ταρταρα το βραδυ και για αυτο εχεις αυτο το θεμα το οποιο ειναι διαφορετικο απο πιταρισμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...