adi32 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Μα είναι γελοίο να εξετάζεται καποιος στην οπισθογωνια που ζήτημα αν την κάνει μια φορά στα 5 χρόνια και όχι στα άλλα
elmario88 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 33 λεπτά πριν, adi32 είπε Μα είναι γελοίο να εξετάζεται καποιος στην οπισθογωνια που ζήτημα αν την κάνει μια φορά στα 5 χρόνια και όχι στα άλλα Φαντάζομαι θέλουν να δουν αν έχεις τον έλεγχο του αυτοκινήτου με την όπισθεν
elmario88 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Και μια άλλη ερώτηση. Τα σήματα δεν πρέπει να είναι στην δεξιά μεριά του δρόμου; Ρωτάω γιατι είδα ένα STOP στην αριστερή μεριά και μου φάνηκε κάπως παράξενο
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 4 ώρες πριν, elmario88 είπε Φαντάζομαι θέλουν να δουν αν έχεις τον έλεγχο του αυτοκινήτου με την όπισθεν Κάνοντας κάτι που δεν επιτρέπεται; 3 λεπτά πριν, elmario88 είπε Και μια άλλη ερώτηση. Τα σήματα δεν πρέπει να είναι στην δεξιά μεριά του δρόμου; Ρωτάω γιατι είδα ένα STOP στην αριστερή μεριά και μου φάνηκε κάπως παράξενο Ηταν μονόδρομος;
elmario88 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 20 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Κάνοντας κάτι που δεν επιτρέπεται; Ηταν μονόδρομος; Ναι
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, elmario88 είπε Ναι Τοτε φυσικό δεν ήταν να είναι και στην δεξιά πλευρά του δρόμου;
elmario88 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Τοτε φυσικό δεν ήταν να είναι και στην δεξιά πλευρά του δρόμου; Ναι αυτό λέω. Το σήμα ήταν στην αριστερή μεριά. Δεξιά δεν είχε κατι
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 7 λεπτά πριν, elmario88 είπε Ναι αυτό λέω. Το σήμα ήταν στην αριστερή μεριά. Δεξιά δεν είχε κατι Λαθος το εγραψα,την αριστερή εννοούσα,συγνωμη για το μπερδεμα .Οταν είναι μονοδρομος ολος ο δρομος είναι ιδιος.Τωρα δεν θα μου φαινόταν περίεργο να υπηρχε στα χαρτιά και δεξια και να ήταν ξυλωμένο.
elmario88 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 One more question : ειναι μεγάλη φθορά για το αμάξι να στρίβω το τιμόνι δεξιά/αριστερά μέχρι τέρμα ; (Μέχρι μου βρίσκει)
jimmy213 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δεν είναι καν φθορά. Φτιαγμένο να στρίβει είναι. Δεν έχει σχέση πόσο θα στρίψεις. Η (όποια) φθορά είναι στα ελαστικά όταν στρίβεις ακινητοποιημένο αμάξι. Αλλά δεν έγινε και κάτι.
elmario88 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 3 λεπτά πριν, jimmy213 είπε Δεν είναι καν φθορά. Φτιαγμένο να στρίβει είναι. Δεν έχει σχέση πόσο θα στρίψεις. Η (όποια) φθορά είναι στα ελαστικά όταν στρίβεις ακινητοποιημένο αμάξι. Αλλά δεν έγινε και κάτι. Ρωτάω γιατί ένας μηχανικός μου είχε πει να αποφεύγω να ακουμπάω τα ακρόμπαρα
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 7 λεπτά πριν, elmario88 είπε One more question : ειναι μεγάλη φθορά για το αμάξι να στρίβω το τιμόνι δεξιά/αριστερά μέχρι τέρμα ; (Μέχρι μου βρίσκει) Αν έχεις υδραυλικό τιμόνι ζορίζεις την αντλία όταν το τερματίζεις ,ακούγεται και διαφορετικά αν προσέξεις. 2
elmario88 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Αν έχεις υδραυλικό τιμόνι ζορίζεις την αντλία όταν το τερματίζεις ,ακούγεται και διαφορετικά αν προσέξεις. Δεν νομίζω το fiat brava να έχει υδραυλικό τιμόνι
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, elmario88 είπε Δεν νομίζω το fiat brava να έχει υδραυλικό τιμόνι Δεν ξέρω τι υποβοήθηση έχει το brava, υποθέτω ηλεκτρική,δεν θυμάμαι να έχει αναφερθεί τι αμάξι οδηγάς.
adi32 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Γενικα σταματημενο το αυτοκινητο αν στριβεις το τιμονι καταπονειται Φυσιολογικα γινεται πχ για να παρκαρεις Αλλα υποτιτθεται δεν το κανεις για πλακα συνεχεια Δεν ειναι λογος για να ανησυχεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα