PETERANOS Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα. Θέλω να αντικαταστήσω το modem router του ΟΤΕ. Έχω 50αρα γραμμή χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Οι λόγοι που θέλω να το αντικαταστήσω είναι λίγο μεγαλύτερη εμβέλεια WiFi, καθώς και να συνδέσω τρεις συσκευές σε Ethernet ( PC, PS4 και smart tv). Για κάποιο λόγο η τρίτη θύρα Ethernet δεν δουλεύει στο υπάρχον modem router. Μπορώ να διαθέσω έως 100€... Έχετε να προτείνετε κάτι; Ευχαριστώ.
Xejolontas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 9 λεπτά πριν, PETERANOS είπε Καλησπέρα. Θέλω να αντικαταστήσω το modem router του ΟΤΕ. Έχω 50αρα γραμμή χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Οι λόγοι που θέλω να το αντικαταστήσω είναι λίγο μεγαλύτερη εμβέλεια WiFi, καθώς και να συνδέσω τρεις συσκευές σε Ethernet ( PC, PS4 και smart tv). Για κάποιο λόγο η τρίτη θύρα Ethernet δεν δουλεύει στο υπάρχον modem router. Μπορώ να διαθέσω έως 100€... Έχετε να προτείνετε κάτι; Ευχαριστώ. AVM FRITZ!Box 7530 η καλύτερη επιλογη, μιας και εχεις ΟΤΕ
PETERANOS Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Πόνεσε λίγο η τιμή του... Θα το κοιτάξω. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα