nasosgrigo Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Μια χαρα περασε η δωροεπιταγή !!! Ολοι προσχαροι κ ετοιμοι να σε εξυπηρετησουν ητανε!! Θελουν παντως κ το μνμ που εστειλε η VF Τhanks TS
Sebu Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 21 ώρες πριν, pan82 είπε Η δωροεπιταγη είναι η κλασικη του cu που ισχύει χρόνια τώρα με μόνη διαφορά ότι μέχρι τη Τετάρτη δίνει +5€. Οπότε ισχύει ότι ίσχυε παντα πας στη ρεσεψιόν τη παίρνεις και ισχύει μόνο για την ημέρα της παραλαβής της. Νομίζω είναι από τις καλύτερες προσφορές του cu, πηγα Σάββατο ψώνισα σε μαγαζί εντός που είχε ηδη έκπτωση 60% σύνολο 41€ και πλήρωσα 26€. Ειμαστε σιγουροι οτι ειναι η κλασικη της voda? Γιατι η κλασικη της voda στελνεις κωδικο σε 5 ψηφιο και σου δινει επιταγη που ισχυει για μονο εκεινη τη μερα. Η επιταγη που δινει όταν σου στελνουν εκεινοι SMS οτι σου χαριζουν επιταγη εχει μεγαλυτερη ισχυ συνηθως. Θυμαμαι οτι ειχα παρει μια ή Νοεμβρη ή αρχες Δεκεμβρη και την εξαργυρωσα στις γιορτες της Πρωτοχρονιας διαδικτυακα.
pan82 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 15 ώρες πριν, Sebu είπε Ειμαστε σιγουροι οτι ειναι η κλασικη της voda? Γιατι η κλασικη της voda στελνεις κωδικο σε 5 ψηφιο και σου δινει επιταγη που ισχυει για μονο εκεινη τη μερα. Η επιταγη που δινει όταν σου στελνουν εκεινοι SMS οτι σου χαριζουν επιταγη εχει μεγαλυτερη ισχυ συνηθως. Θυμαμαι οτι ειχα παρει μια ή Νοεμβρη ή αρχες Δεκεμβρη και την εξαργυρωσα στις γιορτες της Πρωτοχρονιας διαδικτυακα. Είναι αυτή η κλασική με ένα εξτρα αυτοκόλλητο πάνω +5€ και ισχύει μόνο για τη μέρα έκδοσης ναι και θέλει μήνυμα κωδικο vodafone
Sebu Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Χμμμμ εμενα τοτε μου ειχαν πει απο τη γραμματεια στη ρεσεψιον να περιμενω να μου ερθει SMS με τον κωδικο της επιταγης των 15 ευρω και επειδη δεν ηρθε ποτε ο κωδικος για την 15ευρη μου εδωσαν τον κωδικο εγγραφως σε χαρτι Factory Outlet και το χρησιμοποιησα σιγουρα αρκετα πιο μετα και οχι αυθημερον. Αυθημερον εχω χρησιμοποιησει και ισχυει αυτη που στελνεις εσυ μηνυμα σε 5ψηφιο βοντα και παιρνεις κωδικο επιτοπου για 10 ευρω.
pan82 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, Sebu είπε Χμμμμ εμενα τοτε μου ειχαν πει απο τη γραμματεια στη ρεσεψιον να περιμενω να μου ερθει SMS με τον κωδικο της επιταγης των 15 ευρω και επειδη δεν ηρθε ποτε ο κωδικος για την 15ευρη μου εδωσαν τον κωδικο εγγραφως σε χαρτι Factory Outlet και το χρησιμοποιησα σιγουρα αρκετα πιο μετα και οχι αυθημερον. Αυθημερον εχω χρησιμοποιησει και ισχυει αυτη που στελνεις εσυ μηνυμα σε 5ψηφιο βοντα και παιρνεις κωδικο επιτοπου για 10 ευρω. Πόσες φορές θα ρωτήσεις το ίδιο; Τη χρησιμοποίησα την επιταγή όπως έγραψα και πιο πάνω δε τα φαντάζομαι και τα λέω, άλλωστε και ο τίτλος του topic το λέει ξεκάθαρα αφορά επιταγή με κωδικό Vodafone και ισχύει αυθημερόν. Προφανώς θα υπάρχουν και άλλα είδε επιταγών από το ίδιο το factory αλλά τώρα η προσφορά είναι της vodafone. Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2021 από pan82
Sebu Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, pan82 είπε Πόσες φορές θα ρωτήσεις το ίδιο; Τη χρησιμοποίησα την επιταγή όπως έγραψα και πιο πάνω δε τα φαντάζομαι και τα λέω, άλλωστε και ο τίτλος του topic το λέει ξεκάθαρα αφορά επιταγή με κωδικό Vodafone και ισχύει αυθημερόν. Προφανώς θα υπάρχουν και άλλα είδε επιταγών από το ίδιο το factory αλλά τώρα η προσφορά είναι της vodafone. Ποιος αμφισβητησε οτι πηρες την επιταγη? Εισαι αδμιν του φορουμ και βαζεις μετρητη ερωτησεων? Ρωταει ο καθενας οτι θελει. Ιδιως οταν η Vodafone κατα καιρους εχει βγαλει 15 ευρη κανονικη οπως αυτη που ελαβα περσι το Νοεμβρη με μηνυμα στο Viber και οχι η τωρινη ντεμεκ, γιατι μολις γυρισα απο το Factory και ενω μου εχουν στειλει μηνυμα απο το Factory στο viber τωρα λεει σε αυτη την προσφορα πρεπει εγω να στειλω κωδικο στο 5ψηφιο οπως μπορουσα να κανω ετσι και αλλιως χωρις αλλη ενημερωση απλα τωρα δινουν εξτρα +5 ευρω. Επομενως ειναι μια ενισχυμενη 10+5 αυθυημερον προσφορα και οχι η κλασσικη 15ευρη που βγαζει το Factory μεσω της Vodafone κατα καιρους που ισχυει για 1+ μηνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα