Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είσαι συνδρομητής Vodafone CU ή Thank you? Έλα στα Factory Outlet!

Εσύ που είσαι συνδρομητής Vodafone, κάνεις τις αγορές σου με 15€ δωροεπιταγή και με καλοκαιρινές προσφορές. 

Για λίγες μόνο ημέρες η 10€ Δωροεπιταγή Vodafone γίνεται 15€ για να απολαμβάνεις περισσότερα.

Μπορείς να παραλάβεις την δωροεπιταγή των 15€ από την Πέμπτη 3/6 έως και την Τετάρτη 9/6. 

Ο κάθε συνδρομητής Vodafone CU ή Thank you στο διάστημα αυτό δικαιούται μόνο μια δωροεπιταγή Vodafone αξίας 15€.

H δωροεπιταγή Vodafone μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγορές άνω των 40€ σε όλα τα brands εντός των καταστημάτων Factory Outlet.

Με κάθε δωροεπιταγή Vodafone αξίας 15€, σου χαρίζουμε και ένα Checkbook αξίας 200€ με δωροεπιταγές σε επιλεγμένα brands! 

To δωρεάν Checkbook μπορεί να εξαργυρωθεί έως την Τετάρτη 30/6 & η λήψη του ισχύει έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων. 

Παρέλαβε το Checkbook από το κατάστημα Αεροδρομίου ή Πειραιώς.  

https://www.factoryoutlet.gr/gr-el/factory/news-and-events/Id_433

Update: Επικοινώνησα με το κατάστημα του Αμαρουσίου και μου είπαν ότι ισχύει και εκεί αν πάω , πως μπορώ να παραλάβω το checkbook. Οπότε αν ενδιαφέρεστε για κάποιο άλλο κατάστημα, καλέστε τους πρώτα στο τηλέφωνο.

Επεξ/σία από SilentVoice
Δημοσ.

Έχω αραιώσει τα ψώνια από το συγκεκριμένο ευαγές ίδρυμα, παλιά μου είχαν δώσει ένα τέτοιο checkbook και είχαμε κάνει 'πάρτυ'. Π.χ. επιταγή 10 ευρώ και παίρνεις ένα μπλουζάκι ακριβό που το έχει στην τιμή 'στοκάδικου' 15 και σου έρχεται 5. Ή είχαμε πάρει από πολλά μαγαζιά κάλτσες και πληρώσαμε διαφορά 1-2 ευρώ. Αλλά τώρα έβαλαν όριο από ό,τι βλέπω στα checkbook, έχει ελάχιστη αγορά για κάθε κουπόνι τη 2πλάσια ή 4πλάσια αξία, τουλάχιστον σε όσα ξέρω τις μάρκες. Αν είναι πράγματα που θα τα έπαιρνες έτσι κι αλλιώς προφανώς και συμφέρει, αν τώρα προσπαθήσεις απλά να εκμεταλλευτείς τα 200 ευρώ μέσα σε 3 εβδομάδες που δίνει περιθώριο μάλλον τον χρόνο σου θα χάσεις. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler
Όροι και προϋποθέσεις
  • Ισχύει για συνολικές αγορές άνω των 40€ από το ίδιο κατάστημα εντός των Factory Outlet
  • Για την λήψη της δωροεπιταγής απαραίτητη προϋπόθεση είναι η εγγραφή σου στο σχήμα επιβράβευσης της Check In & Win
  • Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί σε οποιοδήποτε κατάστημα εντός των Factory Outlet στο Εμπορικό Πάρκο Αεροδρομίου, στην Πειραιώς 76 ,στο 22ο χιλιόμετρο Εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας στον Άγιο Στέφανο, στο Π. Φάληρο Ελευθερίου Βενιζέλου 261 και στο Μαρούσι στην Ανδρέα Παπανδρέου 29.
  • Μπορείς να πάρεις 1 κωδικό ανά 15 ημέρες
  • Δεν ισχύει η εξαργύρωση της δωροεπιταγής CU Around συνδυαστικά μαζί με τις δωροεπιταγές του σχήματος loyalty Check in & win
  • Η προσφορά αφορά στο κουπόνι των 15€ και μπορεί να εξαργυρωθεί έως 09/06/2021.
  • Το κόστος (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) ανά κωδικό είναι 0,2€
  • Η προσφορά δεν συνδυάζεται με άλλες προωθητικές ενέργειες και δεν ισχύει για προϊόντα που έχουν ήδη έκπτωση

"Η προσφορά δεν συνδυάζεται με άλλες προωθητικές ενέργειες και δεν ισχύει για προϊόντα που έχουν ήδη έκπτωση"

Αν ισχύει αυτό τότε αποδυναμώνεται η προσφορά

Επεξ/σία από katcos
  • Thanks 2
Δημοσ.

Οι επιταγες του παντα ειχαν οριο τουλαχιστον τα τελευταια 2-3 χρονια που θυμαμαι.

Την 15ευρη της Voda τα περισσοτερα μαγαζια θελαν αγορες τουλαχιστον 45 ευρω για να την εκπεσουν.

Ομοιως οσες ειναι στο checkbook δεν ισχυαν σε ειδη προσφορας ή κατω απο μια συγκεκριμενη τιμη.

Οπως αναφερθηκε ειναι καλο αν εχεις σκοπο οντως να παρεις κατι αμεσα (πχ καποιο δωρο) οποτε θα αξιοποιησεις το κουπονι/επιταγη.

Δημοσ.

Καλημέρα, τι εννοεί συνδορμητής Vodafone CU? Να εχεις καρτοκινητο; Π.Χ. Εγω εχω δικο μου φοιτητικο vodafone CU 

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, nermain είπε

Καλημέρα, τι εννοεί συνδορμητής Vodafone CU? Να εχεις καρτοκινητο; Π.Χ. Εγω εχω δικο μου φοιτητικο vodafone CU 

το ιδιο ειναι αρκει να ειναι cu.

Δημοσ.

Το check book δεν το δίνουν ένα δεν σου έχει έρθει μήνυμα απο το factory  outlet  ότι δικαιούστε γενικά είναι πολύ απόλυτη και περίεργοι στην ρεσεψιον

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, gival είπε

Το check book δεν το δίνουν ένα δεν σου έχει έρθει μήνυμα απο το factory  outlet  ότι δικαιούστε γενικά είναι πολύ απόλυτη και περίεργοι στην ρεσεψιον

Από την στιγμή που το έχουν ανακοινώσει στην σελίδα τους ότι το δίνουν, πρέπει να το δώσουν. Στην σελίδα τους δεν αναφέρουν ότι πρέπει να έχεις λάβει το αντίστοιχο μήνυμα. Για αυτό παρέθεσα και το λινκ.

Στις 3/6/2021 στις 7:55 ΜΜ, SilentVoice είπε

Αν κάποιος έχει πρόβλημα, ας μου στείλει πμ να του στείλω screenshot το μήνυμα και να δείξει αυτό, για να ξεμπερδεύει.

Επεξ/σία από SilentVoice
Δημοσ.

to kserw auto tous elega kai oti kai na tous elega i apantisi itan exeis to antistoixo minima? mono auto apantagan ti na tous elega gia site oti den eixe tetoio oro to site i otidipote den tous eniaze

Δημοσ.

Είναι προσφορά για να επιστρέψει ο κόσμος στο μαγαζί τους μετά από τόσους μήνες που ήταν κλειστά. Το SMS το έλαβαν πιστεύω όλοι που ήταν ήδη μέλη στο Check and Win. Εμένα που είχα να πατήσω χρόνια με κοίταγαν σαν ούφο, έχει λέει χρόνια που έχουν καταργήσει τις πλαστικές κάρτες. Όπως ανέφεραν οι φίλοι παραπάνω έχω χάσει κι άλλα επεισόδια τόσα χρόνια, πάντως το SMS για την προσφορά και το checkbook το έλαβα κι εγώ. Κανονικά τα δίνουν με βάση πόντους που έχεις μαζέψεις, τώρα που το διαφημίζουν κιόλας το δίνουν σε όλους, εννοείται και σε όσους γραφτούν επιτόπου. Με την υποχρέωση της ελάχιστης αγοράς που έχουν βάλει, σιγά τα ωά. Αλλά για όσους θέλουν να ψωνίσουν έτσι κι αλλιώς από τις συγκεκριμένες μάρκες καλό είναι.  

Για όποιον έχει απορία, κωδικούς παίρνουν όλοι οι συνδρομητές vodafone, συμπεριλαμβανομένων CU. Παλιά τους έπαιρνα μέσω CU, τώρα έχω αλλάξει πάροχο αλλά έχω το On the Go της Vodafone, την τελευταία φορά πήρα κωδικό μέσω επιλογής Thank You στο απλικέισο. 

6 λεπτά πριν, gival είπε

to kserw auto tous elega kai oti kai na tous elega i apantisi itan exeis to antistoixo minima? mono auto apantagan ti na tous elega gia site oti den eixe tetoio oro to site i otidipote den tous eniaze

Κάνε παράπονα στη vodafone. 

Δημοσ.

5 ώρες πριν, gival είπε

Κανονικά θέλουν μια καταγγελία γιατί δεν το αναφέρουν αυτό στην επίσημη τους ανακοίνωση στην σελίδα τους.

IMG_20210606_171719.jpg.25e44537502b2ebe3d7ed24769c9242c.jpg

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Sebu είπε

Πηρε καποιος τη δωροεπιταγη να μας πει για ποσο διαστημα ισχυει? Κανα μηνα ή παραπάνω?

Η δωροεπιταγη είναι η κλασικη του cu που ισχύει χρόνια τώρα με μόνη διαφορά ότι μέχρι τη Τετάρτη δίνει +5€. Οπότε ισχύει ότι ίσχυε παντα πας στη ρεσεψιόν τη παίρνεις και ισχύει μόνο για την ημέρα της παραλαβής της. Νομίζω είναι από τις καλύτερες προσφορές του cu, πηγα Σάββατο ψώνισα σε μαγαζί εντός που είχε ηδη έκπτωση 60% σύνολο 41€ και πλήρωσα 26€. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, pan82 είπε

Η δωροεπιταγη είναι η κλασικη του cu που ισχύει χρόνια τώρα με μόνη διαφορά ότι μέχρι τη Τετάρτη δίνει +5€. Οπότε ισχύει ότι ίσχυε παντα πας στη ρεσεψιόν τη παίρνεις και ισχύει μόνο για την ημέρα της παραλαβής της. Νομίζω είναι από τις καλύτερες προσφορές του cu, πηγα Σάββατο ψώνισα σε μαγαζί εντός που είχε ηδη έκπτωση 60% σύνολο 41€ και πλήρωσα 26€. 

Καλημέρα. Όντως ισχύει? Γιατί στους όρους που διάβασα αλλά λέει και ένας φίλος ποιό πάνω, προϊόντα που έχουν ήδη έκπτωση δεν ισχύει η δωροεπιταγή των 15€.

Δημοσ.

Ανάλογα τον πωλητή είναι αυτό. Σε adidas π.χ. μια χαρά την εξαργυρώνουν, στο μαγαζί που έχει τα vans, lee, north face και άλλα μου είχαν πει όχι, δεν ξέρω τι κάνουν οι περισσότεροι, ούτε ξέρω αν το γράφει πουθενά σε ψιλά γράμματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...