Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nickem7 είπε

Θα μπορούσες να έχεις και λίγο ζωή να απολαύσεις έστω την οδήγηση...αλλά τι να ξέρω κι εγώ στα γεράματα των 30

Να απολαύσεις την οδήγηση?
Περιμένω πως και πως να έρθει η μέρα που θα απαγορεύεται να οδηγά άθρωπος και όλα να είναι autopilots. 
Outε τιμόνι δεν πρέπει να υπάρχει.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 3
  • Sad 3
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Θυμάμαι εποχές 2004 που είχε κυκλοφορήσει ένα αμάξι με ενσωματωμένο PlayStation και οθόνη, δεν έχω ιδέα για την μάρκα. 

Μην λες τέτοια εδώ μέσα.

Ήπαμε. Τις καινοτομίες τις φέρνει μόνο η Tesla και η Apple.

• Like 1
Δημοσ.

Ποτε δε μου άρεσε η ιδέα της παιχνιδομηχανής μέσα στο αμάξι…Τι,δλδ εγω θα οδηγάω και οι άλλοι θα παίζουν?!!?Οοοοοχι,εδω μαζί μου,στο πήξιμο-Να παίξουν σπίτι τους!Χαχαχα

..βέβαια δεν εχω παιδιά,σε μερικούς μήνες που θα γεννήσει η γυναίκα μου ίσως αλλάξω γνώμη,αλλα και πάλι,πιστεύω ότι ειναι λίγο υπερβολικό..Βέβαια το ποσο υπερβολικό το λες μέσα σε ενα Τεσλα χιλιάδων ευρω(η altcoin γτ ο Musk ειναι και τσίφτης),ειναι άλλο θεμα.. 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, jerry banana είπε

Θα φτάσουμε σε μια εποχή που θα γυρνάς από τη δουλειά (εάν είσαι σε χώρες με ανεπτυγμένους δρόμους όχι όπως εδώ ) και θα λες "άλλη μια κουραστική μέρα τελείωσε ,Τέσλα πήγαινε σπίτι μου " Θα ανοίγεις το built in gaming σύστημα και θα παίζεις άνετα μέχρι να πας σπίτι και τελικά να φας παντόφλα γιατί καθώς έπαιζες ξέχασες να πάρεις τα υλικά για το απογευματινό δείπνο.

Εντάξει μέχρι τότε θα παραγγέλνει μόνο του το ψυγείο τα φαγητά.

Πάντως καλύτερη λύση είναι να έχει θέση για κονσόλα, με εξαερισμό και HDMI για να το συνδέεις παρά αυτό. Είναι που είναι underpowered σε 2-3 χρόνια δεν θα παίζει κανένα νέο τίτλο.

Δημοσ.

Ναι η αλήθεια είναι πως αν η οικογένεια κάνει ταξίδια που τα παιδιά "δεν συμφωνούν" με αυτά (ναι, τώρα πια τους πέφτει λόγος στις περισσότερες οικογένειες που γνωρίζω), θα γλυτώσουν οι γονείς πολύ πρήξιμο κατά τη πορεία..

..πέρα από το γιατί έσβησες μίζα χωρίς να με ρωτήσεις - έχασα τα save γαμώ το π__έρα μου..

Δημοσ.
3 ώρες πριν, panospeter είπε

Μην λες τέτοια εδώ μέσα.

Ήπαμε. Τις καινοτομίες τις φέρνει μόνο η Tesla και η Apple.

Υπάρχουν “καινοτομίες” και καινοτομίες, οι μεν πρώτες ξεχνιούνται από όλους οι μεν δεύτερες χρησιμοποιούνται από όλους, απόδειξη ότι κανείς δεν θύματα όχι το μοντέλο αλλά ούτε καν την μάρκα του αυτοκινήτου…

τώρα και για το θέμα αν θεωρείται καινοτομία χωρίς “” το να έχεις παιχνιδομηχανή μέσα στο αμάξι η απάντηση μπορεί να δωθεί από τις οθόνες που διαθέτουν τα αμάξια και πόσοι οδηγοί ή συνεπιβάτες τις χρησιμοποιούν….

• Thanks 1
Δημοσ.

Τέλεια θα ξεκινήσω να μαζεύω λεφτά για ενα τεσλα. Λογικά πρώτα θα καταφέρω να αγοράσω το τέσλα παρα θα μου έρθει το ps5 που εχω παραγγείλει απο νοέμβρη.

Δημοσ.

Η λύση δόθηκε για to delay του PS5. Πολύ απλά αγοράζεις ένα tesla, 2+1, και αυτοκινητάκι και gaming. Το παλιό για απόσυρση και ας είναι και ferrari. Αυτό παίζει games ΛΕΜΕ.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Θυμάμαι εποχές 2004 που είχε κυκλοφορήσει ένα αμάξι με ενσωματωμένο PlayStation και οθόνη, δεν έχω ιδέα για την μάρκα. 

1 ώρα πριν, AtiX είπε

απόδειξη ότι κανείς δεν θύματα όχι το μοντέλο αλλά ούτε καν την μάρκα του αυτοκινήτου…

Ε καλά, απόδειξη ότι κανείς δεν θυμάται επειδή δεν το έγραψαν οι πρώτοι 15 στο insomnia... Ορίστε, το θυμάμαι εγώ, Huyndai Matrix με PS2! 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, ii_die_4 είπε

Να απολαύσεις την οδήγηση?
Περιμένω πως και πως να έρθει η μέρα που θα απαγορεύεται να οδηγά άθρωπος και όλα να είναι autopilots. 
Outε τιμόνι δεν πρέπει να υπάρχει.

+1 όμως εξαρτάται τί και που θα οδηγάω.

1) Να ανεβοκατεβαίνω καθημερινά την Θηβών με το opel astra; Στον αγύριστο να πάει το τιμόνι , το χειροκίνητο σασμάν και το σαράβαλο εωτερικής καύσης και να γυρίζω στη δουλειά 'αποβλακωμένος στην οθόνη' αλλά ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΣ & ΗΡΕΜΟΣ παρά να χρειάζομαι 2 lexotanil για να βγάλω το υπόλοιπο της ημέρας λόγω της μετακίνησης (κίνηση, φανάρια, σφήνες, τρακαρίσματα, φάσκελα, κόρνες κλπ κλπ).

2) ή να κλείνω την πίστα για καμιά ωρίτσα με το GT-R της Nissan ας είναι και μια φορά το μήνα! Ε αυτό μάλλον καλό θα μου κάνει, κι ας ουρλιάζει ο κινητήρας, ας στριγγλίζουν τα λάστιχα, ας καίει καύσιμο σαν EURO 1, ας πηγαίνει το στομάχι μου αριστερά-δεξιά στις στροφές...

Επεξ/σία από me00016
  • Like 2
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, apos είπε

Ε καλά, απόδειξη ότι κανείς δεν θυμάται επειδή δεν το έγραψαν οι πρώτοι 15 στο insomnia... Ορίστε, το θυμάμαι εγώ, Huyndai Matrix με PS2! 

Και πάλι το ότι το θυμήθηκε ένας, πέντε, δέκα, αυτομάτως δεν το κάνει και καινοτομία… το θέμα είναι να περάσει στην συνείδηση του καταναλωτή…

αυτό είναι το point και όχι αν το θυμάται κάποιος…

• Like 1
Δημοσ.

Αφεντικό: «Γιατί άργησες σήμερα;»

Υπάλληλος: «Αφεντικό άσε. Είχα κολλήσει σε μια πίστα στο Uncharted και καθυστέρησα λιγάκι. Ξέχασα να βάλω και τον αυτόματο πιλότο. Δύσκολα ξεκίνησε η μέρα.»

Δημοσ.
13 ώρες πριν, jerry banana είπε

Θα φτάσουμε σε μια εποχή που θα γυρνάς από τη δουλειά (εάν είσαι σε χώρες με ανεπτυγμένους δρόμους όχι όπως εδώ ) και θα λες "άλλη μια κουραστική μέρα τελείωσε ,Τέσλα πήγαινε σπίτι μου " Θα ανοίγεις το built in gaming σύστημα και θα παίζεις άνετα μέχρι να πας σπίτι και τελικά να φας παντόφλα γιατί καθώς έπαιζες ξέχασες να πάρεις τα υλικά για το απογευματινό δείπνο.

Αυτά θα τα έχει ψωνίσει αυτόματα το ψυγείο (και θα τα έχει μαγειρέψει το RoboCook).

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, AtiX είπε

Και πάλι το ότι το θυμήθηκε ένας, πέντε, δέκα, αυτομάτως δεν το κάνει και καινοτομία.

????????????????

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, panospeter είπε

????????????????

Όλες οι απορίες σου θα απαντηθούν αν διαβάσεις τι έγραψα και σε ποιον… 😊

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...