lnwolfgr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Και όταν παίζεις και κάνα racing παιχνίδι, το τιμόνι και τα πετάλια θα ενεργοποιούνται και θα έχεις και τιμονιέρα μαζί!
nick pap Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 11 ώρες πριν, ii_die_4 είπε Να απολαύσεις την οδήγηση? Περιμένω πως και πως να έρθει η μέρα που θα απαγορεύεται να οδηγά άθρωπος και όλα να είναι autopilots. Outε τιμόνι δεν πρέπει να υπάρχει. Να υπάρχει Autopilot και να παίζεις στο infotainment Forza horizon,η Gran Turismo. ......
Jos3ph Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Οπωσδήποτε αυτόνομη οδήγηση 5 και σίγουρα και ένα starlink στην οροφή για esport competitive gaming
butters Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, ii_die_4 είπε Να απολαύσεις την οδήγηση? Περιμένω πως και πως να έρθει η μέρα που θα απαγορεύεται να οδηγά άθρωπος και όλα να είναι autopilots. Outε τιμόνι δεν πρέπει να υπάρχει. Προφανώς και δε θα γίνει ποτέ κάτι τέτοιο, αν σε χαλάει τόσο πάρε ΜΜΜ. Ούτε νομίζω ότι η Tesla παρέχει 100% αυτόνομη οδήγηση, οπότε gimmick είναι τα games. Καλή φάση για τους συνεπιβάτες, για τον οδηγό, όχι και τόσο. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2021 από butters 2
apos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 11 ώρες πριν, AtiX είπε Και πάλι το ότι το θυμήθηκε ένας, πέντε, δέκα, αυτομάτως δεν το κάνει και καινοτομία… το θέμα είναι να περάσει στην συνείδηση του καταναλωτή… αυτό είναι το point και όχι αν το θυμάται κάποιος… Ε, έτσι όπως το γράφεις τώρα θα συμφωνήσω. Αν και ούτε αυτό που διάβασα στο παρόν άρθρο για τα Tesla μου κάνει ιδιαίτερα καινοτόμο. Κατά τα άλλα σαν εταιρεία έχει αποδείξει ότι είναι. 1
fotisdra Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 20 ώρες πριν, apos είπε Ε καλά, απόδειξη ότι κανείς δεν θυμάται επειδή δεν το έγραψαν οι πρώτοι 15 στο insomnia... Ορίστε, το θυμάμαι εγώ, Huyndai Matrix με PS2! +1 γατάκια Τέσλα 1
grayden Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Στις 4/6/2021 στις 12:17 ΠΜ, nickem7 είπε Θα μπορούσες να έχεις και λίγο ζωή να απολαύσεις έστω την οδήγηση...αλλά τι να ξέρω κι εγώ στα γεράματα των 30 Αυτό που την έχετε δει όλοι οδηγάρες με κουβά του 2000 και 5€ βενζίνη στο ντεπόζιτο... Η Tesla δίνει την επιλογή ό οδηγός ή οι επιβάτες να περάσουν τον χρόνο τους όπως θέλουν, δεν θα κάτσουν να ρωτήσουν εσένα τι γουστάρουν να κάνουν με την ζωή τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα