Jos3ph Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Ernest does it better Ernest Goes to Jail ~ Clothes, Teeth brushing, Washing machine/Bath and Blow Dryer Shenanigans - YouTube
vorlon68 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Να δούμε ποτε θα βγάλουν λεκάνη που σε σκουπίζει αυτόματα........................
alexpap Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Και το τραγούδι που έλεγε ΠΑΡΕ ΠΑΣΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ ΜΟΥ τώρα πρέπει να λέει ΠΑΡΕ ΠΑΤΣΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΟΔΟΝΤΟΠΑΣΤΑΠΛΥΝΤΗΡΙΟΒΟΥΡΤΣΑ ΜΟΥ. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2021 από alexpap
Alfa_MSAUTH Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Περιμένω την τουαλέτα που σου την τινάζει.. σόρυ αλλά με έτρωγε.
Seaside Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, sterios1989 είπε Αυτα ειναι πρόχειρες λύσεις. Θελω με ενσωματωμένο.
sterios1989 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 3 ώρες πριν, Seaside είπε Αυτα ειναι πρόχειρες λύσεις. Θελω με ενσωματωμένο. Spoiler 5
Chocobo Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 5 ώρες πριν, sterios1989 είπε Απόκρυψη περιεχομένων Τώρα θα σου πει πως δεν θέλει κουμπάκια και ρυθμίσεις και πως θέλει απλά να βάζει το τοστ μέσα…εκτός αν γίνεται να το αποφύγει και αυτό και να πάει αμέσως στο χλαπάκιασμα…
sterios1989 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 26 λεπτά πριν, Chocobo είπε Τώρα θα σου πει πως δεν θέλει κουμπάκια και ρυθμίσεις και πως θέλει απλά να βάζει το τοστ μέσα…εκτός αν γίνεται να το αποφύγει και αυτό και να πάει αμέσως στο χλαπάκιασμα… Ή απλά ας το παραλείψει τελείως να γλυτώσουμε και το ξέχεσμα για το off topic 😛 1
vastegial_74 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 23 ώρες πριν, Bi2Lmet1234 είπε Την έχεις γρήγορα στο αεροδρόμιο, στο πλοίο, στην δουλεια, στο παρκινγκ, στα καμπινγκ, στην παραλία, στο βουνό (αρκεί βέβαια να μην φτύνεις κάτω, εκτός και αν εχεις βιολογική πάστα). Για όλους εμάς που περνάμε πολλές ώρες εδώ, και ταυτόχρονα θέλουμε να τρώμε και μετα να μην χαλάνε τα δόντια μας ή να μην μυρίζει το στόμα μας και να μην είναι στιφό είναι χρήσιμη ώστε να μην κουβαλάς πολλά αντικείμενα και να μην πεζεύεσαι με πολλά πολλά. Βέβαια αν το μέγεθος είναι μεγάλο δεν θα βολέψει τόσο. Για να μην χαλάνε τα δόντια μόλις τρως κάνεις νήμα και ξέπλυμα με νερό. Δεν πρέπει να πλένεις τα δόντια μετά το φαΐ τουλάχιστον για μισή ώρα γιατί χαλάει το ήδη διαταραγμένο από το γεύμα ph του στόματος. Αποτέλεσμα να φθείρεται ο σμάλτος των δοντιών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα