Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και το τραγούδι που έλεγε

ΠΑΡΕ ΠΑΣΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ ΜΟΥ τώρα πρέπει να λέει

ΠΑΡΕ ΠΑΤΣΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΟΔΟΝΤΟΠΑΣΤΑΠΛΥΝΤΗΡΙΟΒΟΥΡΤΣΑ ΜΟΥ.

Επεξ/σία από alexpap
Δημοσ.
5 ώρες πριν, sterios1989 είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

cgh1030d_front.jpg

You Are Welcome GIF by memecandy

Τώρα θα σου πει πως δεν θέλει κουμπάκια και ρυθμίσεις και πως θέλει απλά να βάζει το τοστ μέσα…εκτός αν γίνεται να το αποφύγει και αυτό και να πάει αμέσως στο χλαπάκιασμα…

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Chocobo είπε

Τώρα θα σου πει πως δεν θέλει κουμπάκια και ρυθμίσεις και πως θέλει απλά να βάζει το τοστ μέσα…εκτός αν γίνεται να το αποφύγει και αυτό και να πάει αμέσως στο χλαπάκιασμα…

Ή απλά ας το παραλείψει τελείως να γλυτώσουμε και το ξέχεσμα για το off topic 😛

• Like 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, Bi2Lmet1234 είπε

Την έχεις γρήγορα στο αεροδρόμιο, στο πλοίο, στην δουλεια, στο παρκινγκ, στα καμπινγκ, στην παραλία, στο βουνό (αρκεί βέβαια να μην φτύνεις κάτω, εκτός και αν εχεις βιολογική πάστα).
Για όλους εμάς που περνάμε πολλές ώρες εδώ, και ταυτόχρονα θέλουμε να τρώμε και μετα να μην χαλάνε τα δόντια μας ή να μην μυρίζει το στόμα μας και να μην είναι στιφό είναι χρήσιμη ώστε να μην κουβαλάς πολλά αντικείμενα και να μην πεζεύεσαι με πολλά πολλά. Βέβαια αν το μέγεθος είναι μεγάλο δεν θα βολέψει τόσο.

Για να μην χαλάνε τα δόντια μόλις τρως κάνεις νήμα και ξέπλυμα με νερό. Δεν πρέπει να πλένεις τα δόντια μετά το φαΐ τουλάχιστον για μισή ώρα γιατί χαλάει το ήδη διαταραγμένο από το γεύμα ph του στόματος. Αποτέλεσμα να φθείρεται ο σμάλτος των δοντιών. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...