psyastral Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Eιμουν στη νόβα και λόγω τον αρκετών αποσυνδέσεων μου λέει η νόβα ότι δεν μπορούμε να υποστηρίσκουμε το 100ρη ίντερνετ που σε προσφέρουμε ,εντωμεταξύ η θα είναι για πολύ καιρό ονλινε η θα μου κάνει απο 4 αποσυνδέσεις έως 10 και μετά δουλεύει κανονικά .. Παρόλα αυτά λέω να πάω και στον οτε μήπως και αυτός δικά του είναι ήταν καφαο λέω θα είναι καλύτερα ,για μερικές μέρες δούλεψε καλά αφού είπα ότι έχω αποσυνδέσεις να μην τα πολυλογώ περνώ τηλέφωνο να δω πως πάει η γραμή μου , και μου λένε ότι και η νόβα λογικά θα διάβασαν το ιστορικό της γραμμής μου και μου το γυρισαν σε 50mbps.... παρ ολα αυτα μιλησα με εναν τεχνικο και μου το εκανε ξανα σε 100mbps 2 μέρες όλα καλά ,, αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι ότι 20 μήνες τους 11 μήνες δούλευε καλά ... καλωδια ολα τελεια στο σπιτι στη γειτονια περασαν νεο χαλκο πριν 2 χρονια η αποστασει του καφαο ειναι περιπου με το αυτοκινητο που ειδα 300 μετρα... ταχυτητα νοβα απο 89-μεχρι 96 ταχητυτα οτε απο 80 μεχρι 92,,, έχω προσέξη ότι όταν δεν δουλεύει καλά η γραμμή μου πέφτουν τα mbps και σιγά σιγά πάει για αποσύνδεση τελικα φταει η αποσταση ? φτενε τα καλωδια του οτε απλα πειτε μου την γνωμη σας
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 η σύνδεση σου να ξέρεις αποτελείτε από τρία μέρη το Α κομμάτι είναι από το Α/Κ (Αστικό Κέντρο ή DSLAM) της περιοχής που ανήκεις το οποίο συνδέεται με το Β κομμάτι που είναι ΚΑΜΠΙΝΑ ή ΚΑΦΑΟ το οποίο συνδέεται με το Γ κομμάτι που είναι ο ΚΑΤΑΝΕΜΗΤΗΣ στο ακίνητο που μένεις και το οποίο συνδέεται με το Δ κομμάτι που είναι η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΙΖΑ του διαμερίσματος σου με τις ανάλογες καλωδιώσεις. οποιοσδήποτε πάροχος έχει την ευθύνη μέχρι τον ΚΑΤΑΝΕΜΗΤΗ στο ακίνητο συνήθως το κομμάτι ΚΑΤΑΝΕΜΗΤΗΣ => ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ είναι το μόνο που έχει χαλκό καθώς και το Α/Κ και η ΚΑΜΠΙΝΑ/ΚΑΦΑΟ έχουν οπτικές ίνες άρα το πρόβλημα σου είναι ή στο κομμάτι ΚΑΤΑΝΕΜΗΤΗΣ => ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ή στο ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ.
Kozanitis1 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Ανέβασε στατιστικά της γραμμής να πάρουμε μια ιδεά.. Έχεις απομονώσει την εσωτερική εγκατάσταση από τη πρίζα που έχεις το ρούτερ; Θέλουμε ουσιαστικά το ζεύγος από τον κατανεμητή να συνδεθεί στη κύρια πρίζα, χωρίς τίποτα άλλο πάνω.. Χρησιμοποιείς κοντό τηλεφωνικό καλώδιο ( <2 μέτρα) από τη πρίζα στο ρούτερ;
psyastral Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Ολα ειναι καινουρια τα εχω αλαξει ολα απο καλωδια κτλ απο κλεμα παει στο δωματιο μου και απο εκει συνδεετε με ρουτερ και τηλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα