intruder99 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) https://www.ebay.co.uk/itm/144021647381 Το κινητό είναι 2 χρονών και σίγουρα σε αυτή την τιμή μπορεί κάποιος να βρει κάτι καινούριο με παρόμοια χαρακτηριστικά, όπως π.χ. το Samsung Galaxy A52. Όμως αυτό που ξεχωρίζει το Α80 είναι ότι έχει μια "καθαρή" οθόνη χωρίς τρύπες ή notch, ενώ η πίσω κάμερα περιστρέφεται και γίνεται κάμερα selfie. Η συνολική τιμή που βλέπω στο καλάθι είναι £244.59 και γράφει ότι συμπεριλαμβάνονται τα τέλη εισαγωγής. Στο skroutz κοστίζει 440€ ενώ απ' ότι φαίνεται στην εξέλιξη τιμής έχει πέσει μέχρι και τα 299€. https://www.skroutz.gr/s/23143567/Samsung-Galaxy-A80-128GB-Phantom-Black.html Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2021 από intruder99
intruder99 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, Dantε είπε Κινητο απο ebay? Yeah,no. Το κινητό το πουλάει η εταιρεία Buy It Direct η οποία είναι πολύ γνωστή στο Ηνωμένο Βασίλειο, οπότε δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2021 από intruder99
Dantε Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 19 λεπτά πριν, leros2004 είπε Οπότε και τελωνείο 1 ώρα πριν, intruder99 είπε Η συνολική τιμή που βλέπω στο καλάθι είναι £244.59 και γράφει ότι συμπεριλαμβάνονται τα τέλη εισαγωγής. 2
TheoAlex50 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, intruder99 είπε https://www.ebay.co.uk/itm/144021647381 Το κινητό είναι 2 χρονών και σίγουρα σε αυτή την τιμή μπορεί κάποιος να βρει κάτι καινούριο με παρόμοια χαρακτηριστικά, όπως π.χ. το Samsung Galaxy A52. Όμως αυτό που ξεχωρίζει το Α80 είναι ότι έχει μια "καθαρή" οθόνη χωρίς τρύπες ή notch, ενώ η πίσω κάμερα περιστρέφεται και γίνεται κάμερα selfie. Η συνολική τιμή που βλέπω στο καλάθι είναι £244.59 και γράφει ότι συμπεριλαμβάνονται τα τέλη εισαγωγής. Στο skroutz κοστίζει 440€ ενώ απ' ότι φαίνεται στην εξέλιξη τιμής έχει πέσει μέχρι και τα 299€. https://www.skroutz.gr/s/23143567/Samsung-Galaxy-A80-128GB-Phantom-Black.html I see ebay I say nope 😝. 9 στα 10 orders που έχω κάνει εκεί δεν φτάνουν ποτέ σε εμένα. ( για να σας προλάβω, ναι είναι sellers με πολλές και θετικές αξιολογήσεις).
Dantε Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 3 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε I see ebay I say nope 😝. 9 στα 10 orders που έχω κάνει εκεί δεν φτάνουν ποτέ σε εμένα. ( για να σας προλάβω, ναι είναι sellers με πολλές και θετικές αξιολογήσεις). Καλα προφανως κατι συμβαινει με τα ΕΛΤΑ σου.Δεν ισχυει αυτο που αναφερεις. Η διαφωνια μου με το ebay για κινητο ειναι πως ουσιαστικα δεν εχεις εγγυηση, 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 14 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε I see ebay I say nope 😝. 9 στα 10 orders που έχω κάνει εκεί δεν φτάνουν ποτέ σε εμένα. ( για να σας προλάβω, ναι είναι sellers με πολλές και θετικές αξιολογήσεις). Αυτο δεν ειναι γενικο, δεν συμβαινει. Στα 400 δεν εχω παραλαβει 1, τα τελευταια 15 χρονια που το χρησιμοποιω. Και εκεινο ηταν πριν καμια 10αρια χρονια. Καποιο προβλημα υπαρχει απο την δικη σου καθαρα πλευρα. Πρεπει να τσεκαρεις τι μπορει να φταιει. 2
makhs5 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Τα Ελτα ειναι το θεμα παιδια. Υπαρχουν περιοχες που παραδιδουν "σχετικα νορμαλ" και υπαρχουν περιοχες οπως η δικη μου πχ που εκοψα να κανω αγορες πλεον. Οι τελευταιες παραλαβες εκαναν χωρις καμια υπερβολη 6 μηνες κλεισμενους να ερθουν (Ασυνοδευτα) Συστημενα παλι παλι πολεμο εκανα για να τα πανε στο ταχυδρομειο της περιοχης μου απο το ΚΜΔ της περιοχης μου. 2 μηνες για να παραλαβω συστημενο ενω ηταν στο ΚΜΔ της περιοχης μου 25 μερες. Για μενα Τελος ειδη απο το ταχυδρομειο Δεν παραγγελνω τιποτα πλεον ξανα απ εξω απο οπουδηποτε, κουραστηκα να δινω μαχες απλα για να το πανε στο ταχυδρομειο και να παραλαβω.
vargas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Αφήστε το ebay .. το θέμα είναι το ίδιο κινητό 280 ευρώ για κινητό διετίας με specs επίσης διετίας .thanx but no thanx Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2021 από vargas
sakks80 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 280 για τέτοια specs με τίποτα. 3700 μπαταρία ? Next
intruder99 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 21 λεπτά πριν, vargas είπε Αφήστε το ebay .. το θέμα είναι το ίδιο κινητό 280 ευρώ για κινητό διετίας με specs επίσης διετίας .thanx but no thanx Συγγνώμη αλλά από πότε ο Snapdragon 730 ανήκει στα specs διετίας; Μόνο η μπαταρία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μικρή, όλα τα υπόλοιπα είναι up to date.
vargas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, intruder99 είπε Συγγνώμη αλλά από πότε ο Snapdragon 730 ανήκει στα specs διετίας; Μόνο η μπαταρία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μικρή, όλα τα υπόλοιπα είναι up to date. 9 Απριλίου του 19 λανσαρίστηκε. Διετίας και δύο μήνες . Προφανώς δεν λέω ότι είναι κ τάφος τελείως αλλά στην τιμή αυτή δεν αξίζει με τέτοιο soc..Aν ήταν κάτω από 200 αξιζε
intruder99 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, vargas είπε 9 Απριλίου του 19 λανσαρίστηκε. Διετίας και δύο μήνες . Προφανώς δεν λέω ότι είναι κ τάφος τελείως αλλά στην τιμή αυτή δεν αξίζει με τέτοιο soc..Aν ήταν κάτω από 200 αξιζε Ισχύει ότι πέρασε αρκετός καιρός από τότε που κυκλοφόρησε, αλλά ήθελα να πω ότι οι Snapdragon 720G και 730G εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται σε καινούρια κινητά. Οπότε εγώ προσωπικά δεν τα θεωρώ ξεπερασμένα, ούτε δίνω ιδιαίτερη σημασία στην παλαιότητα ενός επεξεργαστή από την στιγμή που έχει καλές επιδόσεις. Τα μόνα πράγματα που θα έπρεπε να απασχολούν τυχόν ενδιαφέροντα κατά την γνώμη μου είναι η μπαταρία και οι ενημερώσεις. Αν θέλεις όμως περιστρεφόμενη κάμερα δεν έχεις άλλη επιλογή σε αυτά τα χρήματα. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2021 από intruder99
TheoAlex50 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 4 ώρες πριν, matrixxx είπε Αυτο δεν ειναι γενικο, δεν συμβαινει. Στα 400 δεν εχω παραλαβει 1, τα τελευταια 15 χρονια που το χρησιμοποιω. Και εκεινο ηταν πριν καμια 10αρια χρονια. Καποιο προβλημα υπαρχει απο την δικη σου καθαρα πλευρα. Πρεπει να τσεκαρεις τι μπορει να φταιει. Όπως τα λέω, παραγγελίες από "αξιόπιστους" sellers. Δεν φτάνουν ποτέ σε εμένα. Πάνε τα refund σύννεφο. Έχω κ ξεκινήσει πλέον banggood. Σε 10 μέρες περίπου ότι παραγγέλνω από εκεί το έχω στα χέρια μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα