Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω μια παλιά dell οθόνη με ενσωματωμένα ηχεια που έχει μόνο dvi θύρα, μπορώ με κάποιον αντάπτορα να την συνδέσω με έναν αποκωδικοποιητή ώστε να την έχω σαν τηλεόραση?

Χρειάζομαι αντάπτορα, καλώδιο? Δεν έχω ιδέα. Έχει ασχοληθεί κανείς?

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, nikx είπε

Nαι ενα DVI to HDMI .

Δοκίμασα μόλις τώρα με ένα τέτοιο καλώδιο και μου γράφει DVI-D Cannot display this mode.

Μήπως θέλει κάποια ρύθμιση ο αποκωδικοποιητής;

Δημοσ.

Πιθανον και αναλογα τον αποκωδικοποιητη ,παιξε με τις αναλυσεις εκει και με τις ρυθμισεις μηπως δεις εικονα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, nikx είπε

Πιθανον και αναλογα τον αποκωδικοποιητη ,παιξε με τις αναλυσεις εκει και με τις ρυθμισεις μηπως δεις εικονα.

Καλησπέρα και πάλι. Μετά από δοκιμές κατάφερα να δω εικόνα. Το θέμα είναι ότι είχα κάνει λάθος και η οθόνη δεν έχει ηχεία, οπότε θα χρειαστώ ενα ζευγάρι. Αυτά θα τα συνδέσω στον αποκωδικοποιητή η στην οθόνη; Ο αποκωδικοποιητής έχει μόνο αυτή την έξοδο πίσω

IMG_20210603_200409.jpg

Δημοσ.

Στο RL out μάλλον είναι για ηχο ,ίσως κάποιος άλλος ξέρει τι καλώδιο ήχου θέλει.

Η οθόνη τι εξόδους έχει;

Δημοσ.
12 ώρες πριν, nikx είπε

Στο RL out μάλλον είναι για ηχο ,ίσως κάποιος άλλος ξέρει τι καλώδιο ήχου θέλει.

Η οθόνη τι εξόδους έχει;

Πίσω η οθόνη έχει μόνο μια είσοδο που γράφει Audio Dc 12v

IMG_20210604_114908.jpg

Δημοσ.

Nαι αυτη λογικα απο οτι  διαβασα πρεπει να ειναι για να συνδεσεις την ειδικη για τα μονιτορ της dell soundbar και να βγαλει ηχο.

Link

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, nikx είπε

Nαι αυτη λογικα απο οτι  διαβασα πρεπει να ειναι για να συνδεσεις την ειδικη για τα μονιτορ της dell soundbar και να βγαλει ηχο.

Link

Οπότε αν πάρω απλά 2 ηχεία και τα βαλω στην έξοδο του αποκωδικοποιητή δεν θα έχω ηχο? Πρέπει να βάλω αυτό το soundbar?

Παρεμπιπτόντως thanks για την βοηθεια.  

Δημοσ.

Τελικά πήρα ενα ζευγάρι ηχειακια τα έβαλα στον αποκωδικοποιητή και έχει και ήχο. Μια χαρά όλα λοιπόν.

Thanks και πάλι

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...