thory Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα. Έχω μια παλιά dell οθόνη με ενσωματωμένα ηχεια που έχει μόνο dvi θύρα, μπορώ με κάποιον αντάπτορα να την συνδέσω με έναν αποκωδικοποιητή ώστε να την έχω σαν τηλεόραση? Χρειάζομαι αντάπτορα, καλώδιο? Δεν έχω ιδέα. Έχει ασχοληθεί κανείς?
thory Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 27 λεπτά πριν, nikx είπε Nαι ενα DVI to HDMI . Δοκίμασα μόλις τώρα με ένα τέτοιο καλώδιο και μου γράφει DVI-D Cannot display this mode. Μήπως θέλει κάποια ρύθμιση ο αποκωδικοποιητής;
nikx Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Πιθανον και αναλογα τον αποκωδικοποιητη ,παιξε με τις αναλυσεις εκει και με τις ρυθμισεις μηπως δεις εικονα.
thory Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 3 ώρες πριν, nikx είπε Πιθανον και αναλογα τον αποκωδικοποιητη ,παιξε με τις αναλυσεις εκει και με τις ρυθμισεις μηπως δεις εικονα. Καλησπέρα και πάλι. Μετά από δοκιμές κατάφερα να δω εικόνα. Το θέμα είναι ότι είχα κάνει λάθος και η οθόνη δεν έχει ηχεία, οπότε θα χρειαστώ ενα ζευγάρι. Αυτά θα τα συνδέσω στον αποκωδικοποιητή η στην οθόνη; Ο αποκωδικοποιητής έχει μόνο αυτή την έξοδο πίσω
nikx Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Στο RL out μάλλον είναι για ηχο ,ίσως κάποιος άλλος ξέρει τι καλώδιο ήχου θέλει. Η οθόνη τι εξόδους έχει;
thory Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 12 ώρες πριν, nikx είπε Στο RL out μάλλον είναι για ηχο ,ίσως κάποιος άλλος ξέρει τι καλώδιο ήχου θέλει. Η οθόνη τι εξόδους έχει; Πίσω η οθόνη έχει μόνο μια είσοδο που γράφει Audio Dc 12v
nikx Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Nαι αυτη λογικα απο οτι διαβασα πρεπει να ειναι για να συνδεσεις την ειδικη για τα μονιτορ της dell soundbar και να βγαλει ηχο. Link
thory Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 39 λεπτά πριν, nikx είπε Nαι αυτη λογικα απο οτι διαβασα πρεπει να ειναι για να συνδεσεις την ειδικη για τα μονιτορ της dell soundbar και να βγαλει ηχο. Link Οπότε αν πάρω απλά 2 ηχεία και τα βαλω στην έξοδο του αποκωδικοποιητή δεν θα έχω ηχο? Πρέπει να βάλω αυτό το soundbar? Παρεμπιπτόντως thanks για την βοηθεια.
nikx Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Tιποτα ,απο οτι ξερω λεω και εγω . Αμα εχεις ακουστικα χωσε το καλωδιο τους στον αποκωδικοποιητή και δες αν ακους τιποτα. Αμα ακους τοτε με ενα καλωδιο και ενα φορητο ηχειακι θα χεις ηχο. 1 1
thory Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Τελικά πήρα ενα ζευγάρι ηχειακια τα έβαλα στον αποκωδικοποιητή και έχει και ήχο. Μια χαρά όλα λοιπόν. Thanks και πάλι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα