filarhos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Είχαμε κάποιες κλοπές στην γύρω περιοχή και στις περισσότερες περιπτώσεις μπήκαν από τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες (χωρίς να τους αντιληφθεί κανένας). Σκεφτόμαστε τρόπους να βελτιώσουμε την ασφάλεια του σπιτιού μας, τουλάχιστον όσο είμαστε μέσα. Αν λείπουμε, δεν μας ενδιαφέρει και τόσο, σιγά τα πράγματα που έχουμε... Έχουμε ήδη βάλει κάγκελα σταθερά στα παράθυρα, αλλά μένουν οι τρεις μπαλκονόπορτες (δύο μονές και μια διπλή)... Τι γνώμη έχετε για τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας; Είδα σε έναν γείτονα, αλλά δεν μου άρεσε γιατί ο αφαλός της κλειδαριάς φαινόταν από έξω. Θεωρώ ότι εύκολα μπορείς να τον παραβιάσεις (οι τιμές δεν ήταν φτηνές 500+ το κάθε ένα). Ίσως αν ερχόταν πρόσωπο με το κούφωμα να ήταν πιο δύσκολο... Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος προστασίας; Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2021 από filarhos
pontez2 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Όπως έχει πει γνωστός φιλος του forum , ό,τι επιπλέον βάζεις, καλό ειναι. Σιγουρα θα ηταν καλύτερο να βάλεις ρολό βαρύ αλουμινίου και νέα αλουμίνια, αλλά και αυτό σίγουρα βοηθάει. Ναι οι τιμές ειναι δυνατές. Πιθανόν σε συνδιασμό με ένα συστημα συναγερμού να αποτρέψει κάποιον και να πάει κάπου ευκολότερα. @mclein² πες μας τη γνωμη σου αν μπορεις. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2021 από pontez2
mclein² Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 μπορεις τα καγκελα βαρεως τυπου να τα παραγγειλεις με κλειδαρια επωνυμη ή κινεζικη σταυρου κ μονο εσωτερικης λειτουργιας. θεωρω αυτη τη στιγμη την καλυτερη λυση για μπαλκονια κ γενικως μεγαλες επιφανειες αλουμινιου. το κοστος φτιαχνεται κ αν ψαχτεις κ πας σε κατασκευαστη ολα θα ειναι -200 ευρω.
filarhos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 50 λεπτά πριν, mclein² είπε μπορεις τα καγκελα βαρεως τυπου να τα παραγγειλεις με κλειδαρια επωνυμη ή κινεζικη σταυρου κ μονο εσωτερικης λειτουργιας. θεωρω αυτη τη στιγμη την καλυτερη λυση για μπαλκονια κ γενικως μεγαλες επιφανειες αλουμινιου. το κοστος φτιαχνεται κ αν ψαχτεις κ πας σε κατασκευαστη ολα θα ειναι -200 ευρω. Σας ευχαριστώ!!! Μήπως έχεις κάποιον να προτείνεις;
Giorgosatene Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Εχω βαλει πτυσσομενα καγκελα βαρέως τυπου στις μπαλκονόπορτες με κλειδαρια εσωτερική ασφαλειας! Η καλυτερη λυση για μπαλκονι! Κοιμαμαι με πορτες ανοιχτές και ειμαι ανετος! Προσοχή ομως να πας σε επωνυμο προϊόν γιατι αλλιως δεν θα ειναι ασφαλειας τα καγκελα! Υπαρχουν δυο τρεις εταιρείες που κανουν καλη δουλεια! Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2021 από Giorgosatene 1
26ska Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 3 ώρες πριν, Giorgosatene είπε Εχω βαλει πτυσσομενα καγκελα βαρέως τυπου στις μπαλκονόπορτες με κλειδαρια εσωτερική ασφαλειας! Η καλυτερη λυση για μπαλκονι! Κοιμαμαι με πορτες ανοιχτές και ειμαι ανετος! Προσοχή ομως να πας σε επωνυμο προϊόν γιατι αλλιως δεν θα ειναι ασφαλειας τα καγκελα! Υπαρχουν δυο τρεις εταιρείες που κανουν καλη δουλεια! Για κάνε ένα κόπο κ πες μας... 1
filarhos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 13 ώρες πριν, Giorgosatene είπε Εχω βαλει πτυσσομενα καγκελα βαρέως τυπου στις μπαλκονόπορτες με κλειδαρια εσωτερική ασφαλειας! Η καλυτερη λυση για μπαλκονι! Κοιμαμαι με πορτες ανοιχτές και ειμαι ανετος! Προσοχή ομως να πας σε επωνυμο προϊόν γιατι αλλιως δεν θα ειναι ασφαλειας τα καγκελα! Υπαρχουν δυο τρεις εταιρείες που κανουν καλη δουλεια! Δώσε καμία λεπτομέρεια, κόστος χρόνο τοποθέτησης κα...
Giorgosatene Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 23/8/2021 στις 11:37 ΠΜ, filarhos είπε Δώσε καμία λεπτομέρεια, κόστος χρόνο τοποθέτησης κα... Καλησπερα! Κοστος για δυο πορτες πληρωσα περιπου 1400 αν θυμαμαι καλα ! Πηρα ομως προϊόν πολυ καλο στα δυο τρια καλυτερα της αγοράς! Σε μια βδομαδα ηταν ετοιμο! Τοποθέτηση σε ενα πρωινο! Κλειδαρια τριων σημείων τυφλή με κλειδι σταυρο! Βίδες ολες κρυφές! Και μασίφ ολη η κατασκευή! Τα εχω τρια τέσσερα χρονια και δεν θελουν τιποτα καμια συντήρηση! Οτι καλυτερο για μπαλκονι! Τα βλεπουν και στρίβουν! Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2021 από Giorgosatene
demkos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα, βρήκα πρόσφατα ένα προιόν ψάχνοντας για ασφάλειες παραθύρων. Και βρήκα στο συγκεκριμένο σαιτ.. μια ασφαλεια με καρφι οπως την αποκαλει. Μπορεί καποιος να μ πει πρωτον , αν θα προστατεψει το παραθυρο μου απο εξωγενεις παραγοντες και δευτερον θα ηθελα να ρωτησω τι χρειαζεται να κοιταξω για να ξερω οτι "ταιριαζει" στο παραθυρο μου. Ευχαριστω εκ των προτερων
cthulhucarbide Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, demkos είπε Καλησπέρα, βρήκα πρόσφατα ένα προιόν ψάχνοντας για ασφάλειες παραθύρων. Και βρήκα στο συγκεκριμένο σαιτ.. μια ασφαλεια με καρφι οπως την αποκαλει. Μπορεί καποιος να μ πει πρωτον , αν θα προστατεψει το παραθυρο μου απο εξωγενεις παραγοντες και δευτερον θα ηθελα να ρωτησω τι χρειαζεται να κοιταξω για να ξερω οτι "ταιριαζει" στο παραθυρο μου. Ευχαριστω εκ των προτερων Καρφί εννοείς αυτόν τον κλασσικό πύρο που μπαίνει στα συρόμενα? Νομίζω παντού ταιριάζει αυτό. Απλά ανοίγεις τρύπα ίδιας διαμέτρου στο αλουμίνιο
demkos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 17 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Καρφί εννοείς αυτόν τον κλασσικό πύρο που μπαίνει στα συρόμενα? Νομίζω παντού ταιριάζει αυτό. Απλά ανοίγεις τρύπα ίδιας διαμέτρου στο αλουμίνιο Σε ευχαριστω για την απαντηση! θα το ψαξω λιγο παραπανω για να ειμαι σιγουρος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα