jordanp Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Παιδιά Καλήσπέρα θέλω να κάνω μια αναβάθμιση. Ποσό που διαθέτουμε : 900 Χρήση υπολογιστή : ελαφρυ gaming/επεξερασια βίντεο/να βγάλει μια 10ετια/αισθηση "καλου μηχανηματος" ! Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Pinacle studio fhotoshop adobe after effects Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Όχι ισως στο μέλλον αν χαλάσει δεν με νοιάζει το 4κ. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Οχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Επαρχία/νησι Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Απο διάφορα. Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Απο εμένα Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Οχι. Παιδιά βρήκα τα παρακάτω Parts που σκεφτομαι να πάρω την βοηθεια σας να με διορθόσετε αν κατι δεν τεριάζει η δεν κάθεται καλά. ΜΟΒΟ : Gigabyte Z590 D (rev. 1.0) Motherboard ATX με Intel 1200 Socket - Skroutz.gr CPU: Intel Core i7-11700KF Box - Skroutz.gr τροφοδοτικο : Seasonic Focus GX 650W Full Modular 80 Plus Gold - Skroutz.gr ram: Crucial Ballistix 16GB DDR4-3600MHz (BL2K8G36C16U4B) - Skroutz.gr κουτι εχω ενα παλιο ATX δεν θέλω να πάρω. κάρτα γραφικων έχω την gt 1030 και δεν θελω να πάρω αλλη. Επίσης δεν με ενδιαφέρει το overclok ισως στο μελλον το χρειαστω γιαυτο και οι επιλογές. Επισης θελω μονο ιντελ. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2021 από jordanp
JDROGAS Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Ωραια επιλογη το τροφοδοτικο,μνημες αριστες,επεξεργαστης δυνατος,μητρικη θα σου προτεινα να δεις δυο εναλλακτικες ακομα. Απο πλευρας συμβατοτητας ολα ειναι οκ. Καλες αγορες!
jordanp Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, JDROGAS είπε Ωραια επιλογη το τροφοδοτικο,μνημες αριστες,επεξεργαστης δυνατος,μητρικη θα σου προτεινα να δεις δυο εναλλακτικες ακομα. Απο πλευρας συμβατοτητας ολα ειναι οκ. Καλες αγορες! στον Z590 A PRO λει Υποστηριζόμενη Γενιά Comet Lake και οχι ροκετ. ειναι ασχετο ?
JDROGAS Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 3 λεπτά πριν, jordanp είπε στον Z590 A PRO λει Υποστηριζόμενη Γενιά Comet Lake και οχι ροκετ. ειναι ασχετο ? Μη δινεις σημασια στο σκρουτζ.Δεν ειναι ακριβης παντα https://www.msi.com/Motherboard/Z590-A-PRO/Specification
jordanp Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) ωραια ευχαριστω, ειμαι πιο κοντα στην z590 ud. να τα παρω τωρα λες η προκειτε να πέσουν το καλοκαιρι ? τι πιστευεις ? επισης πως καταλαβαινω αν θελει Bios update ? Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2021 από jordanp
JDROGAS Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Ειλκρινα κανεις δεν ξερει,η κατασταση ειναι πολυ ρευστη. Εκει που ολοι περιμεναν οτι λογω θερινης περιοδου θα επεφταν και η ζητηση και οι τιμες,οι επεξεργαστες ηδη ανεβηκαν,ο πολεμος με τις καρτες γραφικων καλα κρατει,γενικα ολα τα parts τσιμπανε. Eγω στη θεση σου εαν τα χρειαζομουν θα τα επαιρνα αμεσα,δεν ειμαι απο τους τυπους που περιμενω εαν δεν υπαρχει λογος. Παντως λογω ελευσης νεας πλατφορμας και αλλαγης socket με ddr5 καλο θα ηταν εαν δεν ειναι αναγκη για εργασια,να ξοδεψεις ακομα λιγοτερα σε cpu-mobo πχ εναν intel απο 10η γενια και μια Z490. Καλο value ας πουμε τωρα κατα τη δικη μου αποψη ειναι Σαφως με χαμηλοτερες επιδοσεις του 11700. 10600kf με Μsi Z490 10700f με Μsi Z490 11500 με B560 και εδω μπορεις να υπερχρονισεις τις μνημες. 3
jordanp Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 σε ευχαριστω φιλε θα σου πω τελικα τι θα κανω να εισαι καλα !! 1
vaggos231 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 να επισυμανω οτι ο kf δεν εχει ψυχτρα οποτε θα χρειαστεις αν δεν εχεις ηδη κατι σε 1200 socket 2
hln3 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Θα χρειαστείς αρκετά καλή ψύκτρα για τον συγκεκριμένο επεξεργαστή, ειδικά αφού θα τρέχεις προγράμματα με υψηλή χρήση cpu με τις ώρες Δες τι χωράει το μηχάνημα σου και αποφασίζεις αναλόγως, αν έχεις χώρο πας σε Arctic Freezer 34 eSports Αν δεν έχεις πολύ χώρο, καλή επιλογή είναι η Be Quiet Dark Rock Slim 1
jordanp Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Λοιπόν τα παρήγγειλα και ελπίζω όλα καλα !! 1) Seasonic FOCUS-GX-650 2) Ballistix 16GB Kit DDR4 2x8GB 3600 CL16 DIMM 288pin black 3) Intel Core i7-11700KF Box (BX8070811700KF) 4) Gigabyte Z590 UD AC Motherboard ATX με Intel 1200 Socket 5) CPU Freezer 34 eSports DUO Grey ACFRE00075A (MX-4 0.8gr included) (HS4932 ) έχω και ένα ssd sata και άλλο σκληρό και την 1030 μια χαρά δεν θα είμαι ? Σύνολο με μεταφορικά από 3 μαγαζιά 776.
jordanp Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Παιδια καλησπερα σημερα ηρθαν τα μηχανηματα !! Μια επιβαιβεωση θελω σχετικα με το τροφοδοτικο.. focus gx 650 Στο 1 και 2 βαζω cpu Στο 3 4 mobo στο 5 sata και στο 6 molex για κατι ανεμιστηρες σωστα ; Επισης το ασπρο ειναι το αρνητικο στο power του κουτιου προς mobo σωστα ; το σπικερ εχει μαυρο κοκκινο μονο ποιο να ειναι το θετικο και αρνητικο ;
triplex1 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 10 ώρες πριν, jordanp είπε Παιδια καλησπερα σημερα ηρθαν τα μηχανηματα !! Μια επιβαιβεωση θελω σχετικα με το τροφοδοτικο.. focus gx 650 Στο 1 και 2 βαζω cpu Στο 3 4 mobo στο 5 sata και στο 6 molex για κατι ανεμιστηρες σωστα ; Επισης το ασπρο ειναι το αρνητικο στο power του κουτιου προς mobo σωστα ; το σπικερ εχει μαυρο κοκκινο μονο ποιο να ειναι το θετικο και αρνητικο ; Στο 1 βαζεις CPU και στο 2 GPU
jordanp Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, triplex1 είπε Στο 1 βαζεις CPU και στο 2 GPU Ευχαριστω για την απαντηση gpu δεν θελει καλωδιο απλα εχει για τον cpu ενα 2×4 και ενα 2x2 γιαυτο συνδεω στο psu 2 καλωδια. Σωστα ; Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2021 από jordanp
triplex1 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, jordanp είπε Ευχαριστω για την απαντηση gpu δεν θελει καλωδιο απλα εχει για τον cpu ενα 2×4 και ενα 2x2 γιαυτο συνδεω στο psu 2 καλωδια. Σωστα ; Ενα 8αρι χρειαζεσαι για το cpu , αρα βαζεις το 2x4 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα