Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα βρε παιδιά! Θέλω τα φώτα σας! Έχω ενοικιαστές εδώ και 20 χρόνια (τους ίδιους), η γυναίκα είναι δικηγόρος. Τον Δεκέμβριο του 19 τους ενημέρωσα ότι το Σεπτέμβρη του 20 όπου έληγε το συμβόλαιο δε θα έκανα ανανέωση γιατί χρειάζομαι το σπίτι, (τόσα χρόνια κι εγώ νοίκιαζα).. από την αρχή στραβωσαν, αλλά περίμενα μετά από τόσα χρόνια που τους έχω μέσα και έχοντας κάνει πολλές χαρές (πχ μείωση ενοικίου 100€ στο σύνολο), ότι θα έφευγαν καθώς γνώριζαν και ότι παντρεύομαι.. αυτοί όχι μόνο δεν έφυγαν, μου είπαν για τον έναν χρόνο έξτρα που δικαιούνται και είπα να κάνω υπομονή.. έφτασε ο Φλεβάρης του 21 μου είπαν βρήκαν σπίτι αλλά τελικά κάτι στραβωσε, τον Απρίλιο το ίδιο βιολί, βρήκαν σπίτι, θα φεύγαν τέλος Μαίου και σήμερα με ενημέρωσαν ότι και καλά τελικά η ιδιοκτήτρια ήθελε να το πουλήσει και όχι να το νοικιάσει.. το ότι μου λένε ψέματα κάνει μπαμ πλέον, μου είπαν κιόλας ότι επειδή πέρασαν κορωνοιο δε μπορώ να τους βγάλω ούτε με έξωση!! Τα φώτα σας παιδιά τι να κάνω;; Τον Οκτώβριο γεννάω και δε μπορώ να έχω το σπίτι μου!! Ευχαριστώ!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Garyfalia4 είπε

Καλησπέρα βρε παιδιά! Θέλω τα φώτα σας! Έχω ενοικιαστές εδώ και 20 χρόνια (τους ίδιους), η γυναίκα είναι δικηγόρος. Τον Δεκέμβριο του 19 τους ενημέρωσα ότι το Σεπτέμβρη του 20 όπου έληγε το συμβόλαιο δε θα έκανα ανανέωση γιατί χρειάζομαι το σπίτι, (τόσα χρόνια κι εγώ νοίκιαζα).. από την αρχή στραβωσαν, αλλά περίμενα μετά από τόσα χρόνια που τους έχω μέσα και έχοντας κάνει πολλές χαρές (πχ μείωση ενοικίου 100€ στο σύνολο), ότι θα έφευγαν καθώς γνώριζαν και ότι παντρεύομαι.. αυτοί όχι μόνο δεν έφυγαν, μου είπαν για τον έναν χρόνο έξτρα που δικαιούνται και είπα να κάνω υπομονή.. έφτασε ο Φλεβάρης του 21 μου είπαν βρήκαν σπίτι αλλά τελικά κάτι στραβωσε, τον Απρίλιο το ίδιο βιολί, βρήκαν σπίτι, θα φεύγαν τέλος Μαίου και σήμερα με ενημέρωσαν ότι και καλά τελικά η ιδιοκτήτρια ήθελε να το πουλήσει και όχι να το νοικιάσει.. το ότι μου λένε ψέματα κάνει μπαμ πλέον, μου είπαν κιόλας ότι επειδή πέρασαν κορωνοιο δε μπορώ να τους βγάλω ούτε με έξωση!! Τα φώτα σας παιδιά τι να κάνω;; Τον Οκτώβριο γεννάω και δε μπορώ να έχω το σπίτι μου!! Ευχαριστώ!!

Εφόσον έχει λήξει το συμβόλαιο, κανονικά, δεν δικαιούνται τίποτα. Όπως είπε και ο παραπάνω, μην ελπίζεις στο φιλότιμο. Πλήρωσε έναν δικηγόρο να τελειώνεις. 

Επεξ/σία από TuXaKoS
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vasileios-gr είπε

Δωσε 100 ευρώ σε έναν δικηγόρο να τους βγάλει. 

Με παρακάλια δεν γίνεται.

Εννοείς να ξεκινήσω διαδικασία έξωσης; Γιατί που ρώτησα δικηγόρο μου είπε για 2000€ και μακροχρόνια ταλαιπωρία!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχεις κάπου δηλωμένο ενοίκιο?π.χ. aade/taxis ή όλα μαύρα? Υπάρχουν μήνες που δεν πληρώθηκαν? 

Εν μέρη ισχύει ότι δεν μπορούσες να κάνεις έξωση όχι επειδή αρρώστησαν αλλά γιατί δεν λειτουργούσαν τα δικαστήρια σε λοκνταουν..

Βρες δικηγόρο έστω κ μέσα από κάποιο σωματείο ιδιοκτητών.. χλωμό να φτάσετε σε δίκη απλά θέλει μια διαδικασία αρχικά με εξώδικο.. όχι 2κ δεν παιζουν

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.
7 ώρες πριν, kage είπε

Έχεις κάπου δηλωμένο ενοίκιο?π.χ. aade/taxis ή όλα μαύρα? Υπάρχουν μήνες που δεν πληρώθηκαν? 

Εν μέρη ισχύει ότι δεν μπορούσες να κάνεις έξωση όχι επειδή αρρώστησαν αλλά γιατί δεν λειτουργούσαν τα δικαστήρια σε λοκνταουν..

Βρες δικηγόρο έστω κ μέσα από κάποιο σωματείο ιδιοκτητών.. χλωμό να φτάσετε σε δίκη απλά θέλει μια διαδικασία αρχικά με εξώδικο.. όχι 2κ δεν παιζουν

Το ενοίκιο συνέχιζε να καταβάλλεται κανονικά στην τράπεζα από την λήξη του συμβολαίου έως και τον Απρίλιο, και είναι δηλωμένο. Για Μάϊο και τώρα Ιούνιο δεν έχει βάλει γιατί είχανε πει ότι θα φύγουν (είχαν δώσει βέβαια 2 μήνες εγγύηση όταν μπήκαν) οπότε εν μέρει είναι καλυμμένοι. Γενικά τόσα χρόνια ήταν και ήμουν άψογη απέναντι τους, μέχρι που ζήτησα να φύγουν. 

Δημοσ.

Μάλλον γίνεται προσπάθεια να σε πατήσουν , στείλε εξώδικο για μη πληρωμή ενοικίου. Βρες άλλον δικηγόρο , τόσα του έλειπαν , τόσα ζήτησε 

• Like 1
Δημοσ.

Εφοσον οπως λες δεν δειχνουν καμια προθεση να φυγουν πρεπει να σταλει αμεσα εξωδικο ( αυτο κανει πχ 50 ευρω) οπου θα καθιστας σαφες οτι θελεις να φυγουν και οτι σου χρωστανε ~δυο μισθια 

Παντως το οτι δεν πληρωνουν δειχνει οτι κατα 90% ετοιμαζονται να φυγουν....

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Τους έχεις ενημερώσεις γραπτώς οτι επιθυμείς να κάνεις ιδιοκατοίκηση με τη λήξη του συμβολαίου τους;

Αν όχι, κάντο άμεσα. Μέιλ, μυνημα, στη χειρότερη θυροκόληση.

Το ότι δεν έχουν πληρώσει αποτελεί σίγουρα όπλο, αλλά ποιος μας λέει οτι δε θα καταβάλουν το ποσό;

Επίσης το οτι δεν έχουν πληρωσεις ίσως σημαίνει οτι όντως ψάχνουν να βρουν σπιτι κάτι που δεν ειναι ευκολο.

Η πραγματικότητα ειναι πως ειναι απαράδεκτοι διοτι τους το εχεις πει εδω και 1,5 χρονο και ησουν εξαιρετικος μαζι τους.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, vagos789 said:

Αυτό δε λέει και τίποτα όμως. Θα τον φεσώνουν μέχρι να φυγουν; Άσε που μπορούν απλά να κάνουν μια κατάθεση όσα χρωστάνε.

Εμένα αυτό που μου κάνει εντύπωση, είναι ότι η γυναίκα είναι δικηγόρος. Δεν γίνεται να μην γνωρίζει ότι δεν έχουν δίκιο

Επεξ/σία από Kostasspil
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Kostasspil είπε

Αυτό δε λέει και τίποτα όμως. Θα τον φεσώνουν μέχρι να φυγουν;

Εμένα αυτό που μου κάνει εντύπωση, είναι ότι η γυναίκα είναι δικηγόρος. Δεν γίνεται να μην γνωρίζει ότι δεν έχουν δίκιο

...και ξέρει καλά οτι αν ο ιδιοκτήτης δεν πληρωσει δικηγόρο δε προκειται να τους βγάλει έξω...

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, vagos789 είπε

Εφοσον οπως λες δεν δειχνουν καμια προθεση να φυγουν πρεπει να σταλει αμεσα εξωδικο ( αυτο κανει πχ 50 ευρω) οπου θα καθιστας σαφες οτι θελεις να φυγουν και οτι σου χρωστανε ~δυο μισθια 

Τον Απρίλη με ενημέρωσαν ότι θα έφευγαν κι ότι δε θα δώσουν άλλο ενοίκιο για να καλυφθεί η διαφορά με την εγγύηση. Χθες με ενημέρωσαν ότι τελικά δε θα φύγουν ακόμα κι ότι όταν μπορέσουν θα βάλουν κανονικά το ενοίκιο, οπότε δε μπορώ να πιστέψω ότι ετοιμάζονται να φύγουν

Δημοσ.

Επειδη σε θεωρητικο επιπεδο μπορουν να ισχυριστουν οτι εχει γινει σιωπηρη παραταση,νομιζω ειναι σημαντικο να εναντιωθεις εγκαιρα με ενα εξωδικο

Εγω πιστευω οτι θελουν να φυγουν αλλα επειδη τα ενοικια εχουν ανεβει και χρειαζεται χρονος να ψαχνει κανεις,το αναβαλλουν οσο τους παιρνει

• Like 1
Δημοσ.
3 minutes ago, vagos789 said:

Επειδη σε θεωρητικο επιπεδο μπορουν να ισχυριστουν οτι εχει γινει σιωπηρη παραταση

Ακόμα κι αυτή δεν πρέπει ν δηλωθεί στο taxis? 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...