MariosApc Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Καταστάλλαξα στην αγορά σκούτερ μιας και στο budget που είμαι δεν βρίσκω κάτι αξιόλογο σε μηχανή και κοιτάω αυτά τα 3 για αγορά κούτα.Οι απορίες μου είναι οι εξής γιατί δεν βρίσκω μόνος μου άκρη.Ποιο από τα 3 έχει πιο φθηνά σέρβις και ανταλλακτικά;Επίσης σε περίπτωση τούμπας γνωρίζει κανείς ποιο έχει τα πιο φθηνά πλαστικά; Τέλος,ότι και αν πάρω θα πουληθεί σε 2 χρόνια,ποιο πιστεύετε θα χάσει λιγότερο την μεταπωλητική του αξία;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 16 λεπτά πριν, MariosApc είπε Καταστάλλαξα στην αγορά σκούτερ μιας και στο budget που είμαι δεν βρίσκω κάτι αξιόλογο σε μηχανή και κοιτάω αυτά τα 3 για αγορά κούτα.Οι απορίες μου είναι οι εξής γιατί δεν βρίσκω μόνος μου άκρη.Ποιο από τα 3 έχει πιο φθηνά σέρβις και ανταλλακτικά;Επίσης σε περίπτωση τούμπας γνωρίζει κανείς ποιο έχει τα πιο φθηνά πλαστικά; Τέλος,ότι και αν πάρω θα πουληθεί σε 2 χρόνια,ποιο πιστεύετε θα χάσει λιγότερο την μεταπωλητική του αξία; Φτηνότερα σέρβις κατά σειρά(το ίδιο και στα πλαστικά) είναι sym-kymko-medley Σε πώληση το medley πιστεύω θα χάσει λιγότερο και τα άλλα 2 πάνω κάτω τα ίδια, βέβαια σε αυτή τη κατηγορία τιμής μην περιμένεις ιδιετερες διάφορες Κάνε τεστ drive και στα 3 και δες τι σε βολεύει περισσότερο στο δρόμο
peperr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Το νέο Kymco People S είναι η καλύτερη αγορά στην κατηγορία, φοβερό μοτεράκι και καίει 2 λίτρα, ενώ η ανάρτησή του ξεφεύγει (πάντα για την κατηγορία)
Moderators Inuyasha Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 38 λεπτά πριν, peperr είπε Το νέο Kymco People S είναι η καλύτερη αγορά στην κατηγορία, φοβερό μοτεράκι και καίει 2 λίτρα, ενώ η ανάρτησή του ξεφεύγει (πάντα για την κατηγορία) 2,7 το δινει η Kymco συναδελφος που το εχει μας εχει πει για καταναλωση κοντα στα 3,3(βασικα σε ολα η καταναλωση ειναι πανω απο αυτα που γραφει ο κατασκευαστης
peperr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 To 200 μόλις ήρθε, προφανώς ο συναδέρφους Δεν το έχει στρώσει ακόμα. Εγώ λόγω δουλειάς του έχω κάνει ήδη 5.500 χλμ και καίει 2 λίτρα χαλαρά και 2,5 αν το πιέσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα