triplex1 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 39 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Και με DX12 πως τα πατε; Το παρηγγειλαν ερχεται , στο δρομο ειναι. 2
panakos_thess Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, 7nisiotis είπε @panakos_thess αυτό που σ'έλεγα Ναι για να δουμε τι θα δουμε!!!
NotAliki177 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Το απόλυτο λειτουργικό. Υποστηρίζει εκατομμύρια hardware configurations ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ και από θέμα design είναι αρκετά τίμιο. Όχι σαν κάτι άλλους που έχουν 3-4 προϊόντα και είναι όλο προβλήματα. έχω να δω μπλε οθόνη ούτε εγώ ξέρω από πότε. έχω ξεχάσει καν πως είναι. μπορεί να πέρασαν και 10 χρόνια από τότε που είδα αυτή την περίφημη "μπλε" οθόνη που αναφέρουν μερικοί -προφανώς υπερβολικοί-. ΥΓ: Αν και έχω ένα παράπονο -> Ακούω από άλλους "δεν μπορώ το τάδε Χ λειτουργικό, άλλαξα σε Υ λειτουργικό και νιώθω άπειρα παραγωγικός... 😂", εγώ πάνω κάτω το ίδιο παραγωγικός νιώθω... Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2021 από NotAliki177 14 6 2
panatha1369 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 εγω που εχω την εκδοση 21390 λογικα ειναι απο τις τελευταιες των w10..
Necrogenisis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, Rebel21 είπε Πολύ πιθανό να ονομάζονται windows 11. Στο logo του παραθύρου λείπει η οριζόντια γραμμή από την σκιά. Το event έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 11. Εχουν πει πως ειναι ενα πολυ μεγαλο update στα Windows 10.
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δε νομίζω να αλλάξει το WIndows 10 σαν όνομα, απλά θα μπει major update που θα αναβαθμίσει κάπως τα εικονίδια και θα προσθέσει κάποια πράγματα ακόμα, ήδη οι insiders τα βλέπουν. Κατά τα άλλα ήταν που έλεγαν το 2014-15 ότι το 2020 θα καταργηθεί η registry, sure.
triplex1 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 14 λεπτά πριν, NotAliki177 είπε Το απόλυτο λειτουργικό. Υποστηρίζει εκατομμύρια hardware configurations ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ και από θέμα design είναι αρκετά τίμιο. Όχι σαν κάτι άλλους που έχουν 3-4 προϊόντα και είναι όλο προβλήματα. έχω να δω μπλε οθόνη ούτε εγώ ξέρω από πότε. έχω ξεχάσει καν πως είναι. μπορεί να πέρασαν και 10 χρόνια από τότε που είδα αυτή την περίφημη "μπλε" οθόνη που αναφέρουν μερικοί -προφανώς υπερβολικοί-. Εγω σε 775 την ειδα φιλε που ειχα να τ'ανοιξω κανα 3μηνο , παντου δεν βγαινουν οι μπλε , ολα ιδια δεν ειναι.
nickk0kkav Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, PeterMay είπε 2700x με x470 και βλεπουμε για 5800x - Και σε 7αρια!!!! Μουα χα χα χα Και τι gpu? Γιατί τα win 7 δε μπορουν να δουν πανω απο 4 GB gddr Εκτός αν δε σε νοιάζει το gaming / γραφιστικες εφαρμογές 2
Xtheodor Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, WolvesInTheThroneRoom είπε Ποια Windows ρε προβατα μονο Linux. Δεν το κουναω απο τα 7. Πληρωστε την MS ασχετοι ενω μπορειτε να κανετε τα παντα με τη νεα διανομη UltraXXXHYPERLinux που εφτιαξε ο o Mike απο ματσατουτσετς στο υπογειο της μαμας του Ξεχασα καποιο; Για να μη γεμιζουμε παλι σελιδες Νομίζω μας μπέρδεψες λιγο τελικά linux ή windows 7 ???? 2
Hacker?pcs Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Προσωπικά την μπλε οθόνη σε Windows 10 δεν την είδα ποτέ, αντιθέτως με Windows 7 και πίσω. Χρήστης Windows 7 2009-2019 και έπειτα Windows 10 Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2021 από Hacker?pcs 3
kurkosdr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 3 ώρες πριν, Marduk1 είπε ρε δεν το κουναω απο τα win 7 ultimate ο ολυμπος να πεσει!!! Τουλάχιστον πες μου ότι είσαι ESU.
venuets Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Απάντηση για όσους δεν το κουνάνε από win7 xp η δεν κάνουν update τα 10 Μπορείτε να πουλήσετε αμάξια μηχανάκια σπίτια και να ζείτε σε σπηλιές Ναι κάποιες φορές έχει θέματα η Microsoft αλλά προσωπικά κάνω update με το που βγαίνουν και πολύ σπάνια έχω θέματα με λογισμικό 8 1
teodoreh Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 3 ώρες πριν, Marduk1 είπε ρε δεν το κουναω απο τα win 7 ultimate ο ολυμπος να πεσει!!! Θα πέσει πρώτα το SSD χωρίς TRIM..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα