costis ni Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Καλώντας την υποστήριξη της Wind από επιχείρηση φίλου για κάποιο άλλο θέμα που είχε ,και αναφέροντας οτι το δίκτυο δεν έχει δώσει ipv6, ο τεχνικός μου είπε οτι ipv6 δεν προφέρει το δίκτυο της Wind. Σε επόμενη ερώτηση μου (γιατί ο φίλος μου ενδιαφέρεται να αναβαθμίσει σε Fiber too the Home), ο τεχνικός μου είπε οτι ipv6 δεν παρέχει σε κανένα πρόγραμμά της η Wind!! Εμεινα παγωτό. Με ρώτησε μάλιστα "χρειάζεστε ipv6 για κάποιο συγκεκριμένο λόγο;" Τους είπα λίγα Κρητικά και το κλεισα. Και ρωτάω τώρα. Ειναι δυνατόν εν έτει 1021 που έχουν εξαντληθεί οι ipv4 και όλες οι συσκευές και λειτουργικά έχουν προ πολλού υποστήριξη, να μην παρέχεται ipv6 στους πελάτες; Γίνεται αυτό χωρίς να είναι όλοι οι πελάτες πίσω από CGNAT;; Βρίσκομαι στην Κρήτη. Για πείτε εσείς που έχετε Wind, λαμβάνετε ipv6;; Στο σπίτι έχω Cosmote και το ipv6 λειτουργεί προβλεπέ. Το ίδιο και η Forthnet.
Kozanitis1 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Wind και Vodafone δεν παρέχουν Η Cosmote υποστηρίζει κανονικά, για τη Nova, δε γνωρίζω
infin1tyGR Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 3 hours ago, costis ni said: Γίνεται αυτό χωρίς να είναι όλοι οι πελάτες πίσω από CGNAT;; Είναι αρκετοί πελάτες πίσω από CGNAT, αλλά όχι όλοι. Αν θες public IP Address και είσαι σε CGNAT, απλώς τους το λες και σε βγάζουν.
costis ni Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 15 ώρες πριν, infin1tyGR είπε Είναι αρκετοί πελάτες πίσω από CGNAT, αλλά όχι όλοι. Αν θες public IP Address και είσαι σε CGNAT, απλώς τους το λες και σε βγάζουν. Τα γνωρίζω αυτά. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό το θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα