Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο φορουμ.

Επειδη το αφεντικο το οποιο εχω ειναι λαμογιο,και με εχει δηλωσει στο προγραμμα συν-εργασια,ενω εγω συνεχιζω να εργαζομαι κανονικα 8ωρο,υπαρχει τροπος να το ελεγξω απο καπου τι ωρες με εχει δηλωσει οτι δουλευω;;

Δημοσ.

Με πληρωνει το βασικο.Απο το κρατος μπαινουν το βλεπω αυτο.Απλα θελω να ξερω αν υπαρχει καποιος τροπος στο taxis ή εστω καπου αλλου να το τσεκαρω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, maryjay18 είπε

Με πληρωνει το βασικο.Απο το κρατος μπαινουν το βλεπω αυτο.Απλα θελω να ξερω αν υπαρχει καποιος τροπος στο taxis ή εστω καπου αλλου να το τσεκαρω.

εργάνη υποθέτω?

στο συνεργασία δουλευεις λιγότερο έως και 50%. εσυ δουλευεις κανονικά είπες. ψαξτο λίγο...

Δημοσ.

Αυτο θελω να ψαξω αλλα δεν ξερω πως.Ειμαι σιγουρη οτι αυτο το λαμογιο δηλωνει οτι δουλευουμε λιγοτερες ωρες,αλλα δεν μας το λεει και δουλευουμε κανονικα.Κλασσικος Ελληνας απατεωνας.

Δημοσ.

Δε γίνεται να είσαι στο Συνεργασία και να δουλεύεις τις ίδιες ώρες με πριν.

Δε νομίζω όμως και να γίνεται να το ελέγξεις εσύ, στο Εργάνη δεν το βλέπεις κάπου αν δεν κάνω λάθος.

Δημοσ.

Στην επιχείρηση που εργάζομαι υπάρχει αναρτημένος στον χώρο ο πίνακας προσωπικού με τις ώρες που εργαζόμαστε. Οσο ήμαστε στο συνεργασία ο λογιστής στέλνει κάθε 15ημερο νέα καρτέλλα με τα ονόματά μας και το 4ωρο εργασίας μας και αυτή αναρτάται σε εμφανές σημείο, στην περίπτωση που έρθει έλεγχος. Σε σας δεν υποχρεούται ο εργοδότης, να έχει τέτοιον πίνακα?

50 λεπτά πριν, maryjay18 είπε

Αυτο θελω να ψαξω αλλα δεν ξερω πως.Ειμαι σιγουρη οτι αυτο το λαμογιο δηλωνει οτι δουλευουμε λιγοτερες ωρες,αλλα δεν μας το λεει και δουλευουμε κανονικα.Κλασσικος Ελληνας απατεωνας.

Επίσης αν συνεχίζει να σε πληρώνει όσο σε πλήρωνε και πριν ενταχθείς στο συνεργασία οπότε οι αποδοχές σου είναι ο κανονικός σου μισθός + 200-250€ του συνεργασία, κάτι δεν πάει καλά σε αυτό.. Καθως ο σκοπός του προγράμματος και έτσι όπως προωθείται απο το κράτος είναι να δουλεύεις λιγότερες ώρες μεν και ο μισθός σου να αναπληρώνεται ένα μέρος απο τον εργοδότη και το υπόλοιπο απο το κράτος όπως και οι ασφαλιστικές εισφορές..

Δημοσ.
3 hours ago, maryjay18 said:

Σε πληρώνει το βασικό για 8ωρο ή για 4ώρο;

Σκοπός του προγράμματος είναι η εταιρεία πχ  να σε απασχολεί 4ωρο αντί για 8ωρο, να σε πληρώνει για 4ωρο και το κράτος να σου δίνει το 60% του υπολειπόμενου ποσού.

Δλδ έστω ότι έπαιρνες 500 για 8ωρο. Μπαίνεις στο πρόγραμμα και πλέον παίρνεις 250 από τον εργοδότη και 150 από το κράτος (σύνολο 400) αλλά δουλεύεις 4ωρο. 

Οπότε από το μισθό σου το συνολικό μπορείς να καταλάβεις τι παίζει. Αν παίρνεις λιγότερα από το βασικό ενώ δουλεύεις κανονικά 8ωρο τότε κάτι δε πάει καλά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν εγώ παίρνω 560 ευρώ το μήνα. Στο χώρο είναι αναρτημένο ότι δουλεύουμε 8ωρο .Ωστόσο δεν πληρώνομαι από τον εργοδότη αλλά από το κράτος . Τις ημέρες που πληρώνονται οι αναστολές ,τότε μπαίνουν γύρω στα 450 ευρώ σαν αποζημίωση ειδικού σκοπού και τα υπόλοιπα τα δίνει αυτός . Όταν τον ρωτάω γιατί μας πληρώνει το κράτος λέει ότι μας έχει βάλει σε ένα επιδοτούμενο πρόγραμμα που λέγεται συνεργασία . Αυτό ψάχνω να μάθω τι σκατα έχει κάνει γιατί νομίζω και εμένα εξαπατά αλλά και το κράτος .
Να τονίσω ότι δουλεύω κανονικά 8ωρο και με αρκετές κρυφές υπερωρίες.

Επεξ/σία από maryjay18
Δημοσ.

αυτα που σου βάζει στην τράπεζα ειναι τα μεροκάματα που έπρεπε να δουλευεις. αν δηλαδη βλέπεις στην τράπεζα 200 ευρω με μεροκάματο 20 ευρω τοτε πρεπει να εργαστείς 10 μέρες το μήνα. ετσι ξερω πως δουλευει αλλα δεν ειμαι και 100% βεβαιος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...