Nikcv Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 6 λεπτά πριν, smpt είπε εδώ δεν υπάρχουν ταχυδρόμοι να φέρουν τα γράμματα. Αν είναι δέμα θα σου έρθει ειδοποίηση. Δεν ρώτησα για το αν υπάρχουν ταχυδρόμοι ώστε να φέρουν γράμματα!!!! Απλά μια ερώτηση για το αν ένα δέμα που ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ tracking number και έρχεται από εξωτερικό, έρχεται ως απλό δλδ μπορεί και να το πετάξουν στην πόρτα (ισόγειο) πολυκατοικίας , αυτό ρώτησα οποίος γνωρίζει απαντάει, αλλιώς να προσπερνάει το θέμα, δεν ειναι δύσκολο. 1
Nikcv Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 3 λεπτά πριν, smpt είπε Αν είναι δέμα θα σου έρθει ειδοποίηση. Σε ευχαριστώ.
TravelGR Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Γίνεται ένα δέμα να μείνει κολλημένο τόσες ημέρες; 😂 μένω δίπλα από το ΜΔ δυτικής Θεσσαλονίκης 5-10 λεπτά και κανουν τόσες ημέρες; είναι από 27 Μαΐου! Μπορώ να κάνω τίποτα; ξέρετε; είτε να πάω εγώ στο ΜΔ Θεσσαλονίκης. Ευχαριστώ 27/5/2021, 10:40 Μ.Δ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ Μ.Δ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 26/5/2021, 11:42 Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 26/5/2021, 09:42 Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 25/5/2021, 21:20 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 25/5/2021, 20:14 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 25/5/2021, 15:24 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) 25/5/2021, 09:44 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 22/5/2021, 09:01 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 20/5/2021, 10:50 ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ 19/5/2021, 19:56 ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 1 ώρα πριν, smpt είπε εδώ δεν υπάρχουν ταχυδρόμοι να φέρουν τα γράμματα. Αν είναι δέμα θα σου έρθει ειδοποίηση. Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2021 από TravelGR
costacurta Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Παράγγειλα ένα από ebay τον Νοέμβρη 2020 και με πήραν τηλ πριν κάνα μήνα. Μάλλον τα έχουν μαζί χρονικά και είχε ξεμείνει. Χαρτί ειδοποίησης κτλ ούτε κατά διάνοια. Τώρα περιμένω ένα από Φεβρουάριο του 2021 πιστεύω κατά τον Αύγουστο....
andreas1gr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Στις 2/6/2021 στις 6:13 ΜΜ, TravelGR είπε Καλησπέρα σας! Έχω κάνει 3 αγορές ξεχωριστές από ξεχωριστό πωλητή μέσω ebay και έφτασαν 21 Απριλίου και αντίστοιχα 24 και 28 Απριλίου. Γιατί δεν έχουν έρθει αφού βλέπω ότι έφτασαν Ελλάδα; ευχαριστώ! Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days. 2021-04-21 11:46 Μάλλον δεν ξανά έχεις αγοράσει από Κίνα το τελευταίο χρονικό διάστημα ε;;; Αφού δεν έχει κλείσει ακόμη 3 μήνες στο Βενιζέλος καλά είσαι… 1
Amoretti Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Καλησπερα. Εχω το ιδιο προβλημα και εχω ηδη γραψει σε αλλο post. Εχω κανει αγορες απο Aliexpress και ενω ολες φαινεται πως εχουν φτασει Ελλαδα ενα απο Δεκεμβρη 2020, Φεβρουαριο-Μαρτιο και αρχες Απριλη, κανενα δεν εχει ερθει στα χερια μου. Στο συνολο τους 7 ΑΠΛΑ δεματα απο διαφορετικους πωλητες. Οτι συστημενο ειχα παραγγειλει το εχω παραλαβει. Το προβλημα μου ειναι στα απλα και μονο. Θεμα να τα κλεβουν δεν υπαρχει μιας και παντα αφηναν ειδοποιησεις και πηγαιναμε να παραλαβουμε απο το ταχυδρομειο.
SPIRIDONTS Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Έχω παραγγείλει από ALIEXPRESS γύρω στα 10-12 δεματάκια χαμηλής αξίας με το παλαιότερο με ημερ/νία αγοράς 14/11/2020 και το ποιο πρόσφατο τρεις μήνες πριν από σήμερα. Δεν έχω παραλάβει τίποτα. Ζήτησα βοήθεια από τον συνήγορο του πολίτη. Ανταποκρίθηκαν μετά από κάποιο χρονικό διάστημα ενός μηνός περίπου και μου κοινοποίησαν ένα έγγραφο όπου ζητούσαν από τα ΕΛΤΑ να εξηγήσουν την κατάσταση που επικρατεί. Έστειλα και στα ΕΛΤΑ mail αλλά απάντηση καμία. Προτείνω εφ' όσον είμαστε τόσοι πολλοί να αρχίσουμε να στέλνουμε μηνύματα στα ΕΛΤΑ μήπως και αφυπνιστούν και κάνουν κάτι. Εκτός αν όλα αυτά γίνονται για να ξεφτιλιστεί η μετοχή τους και να αγοράσει φτηνά ο ξένος επενδυτής που θα μας σώσει.
takoulou Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, SPIRIDONTS είπε Έχω παραγγείλει από ALIEXPRESS γύρω στα 10-12 δεματάκια χαμηλής αξίας με το παλαιότερο με ημερ/νία αγοράς 14/11/2020 και το ποιο πρόσφατο τρεις μήνες πριν από σήμερα. Δεν έχω παραλάβει τίποτα. Ζήτησα βοήθεια από τον συνήγορο του πολίτη. Ανταποκρίθηκαν μετά από κάποιο χρονικό διάστημα ενός μηνός περίπου και μου κοινοποίησαν ένα έγγραφο όπου ζητούσαν από τα ΕΛΤΑ να εξηγήσουν την κατάσταση που επικρατεί. Έστειλα και στα ΕΛΤΑ mail αλλά απάντηση καμία. Προτείνω εφ' όσον είμαστε τόσοι πολλοί να αρχίσουμε να στέλνουμε μηνύματα στα ΕΛΤΑ μήπως και αφυπνιστούν και κάνουν κάτι. Εκτός αν όλα αυτά γίνονται για να ξεφτιλιστεί η μετοχή τους και να αγοράσει φτηνά ο ξένος επενδυτής που θα μας σώσει. Καλησπερα... Υπαρχουν πολλα δεματα στα ΕΛΤΑ απο Κινα που δεν εχουν ερθει.. Απο 1 Ιουλιου ιχυει αυτο... https://www.reader.gr/koinonia/375725/ayxisi-fpa-sta-demata-exoterikoy-apo-1i-ioylioy-akribainoyn-oi-ilektronikes https://www.newsit.gr/ellada/pio-akriva-tha-plironoume-apo-tin-1i-iouliou-o-ti-paraggelnoume-meso-diadiktyou-apo-to-eksoteriko/3306096/
Nabuko Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Πόσα παρόμοια θέματα έχουν ανοίξει ρε παιδιά? Έχω χάσει τη μπάλα. Νομίζω βλέπω το ίδιο πράγμα συνέχεια μπροστά μου
MauroPaltoudias Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Ρε φίλε, πάλι το ίδιο θέμα και εδώ; Ειναι σαν να το έχω διαβάσει και σε πολλά άλλα σημεία του φόρουμ.
cocombas22 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Εγω παρήγγειλα πριν κατι μερες απο Κίνα ενα δέμα 9 κιλά και τωρα μ λεει οτι έφτασε στα Γ.Ε.Τ.Α Ελλάδας και εχει απο την παρασκευη που ειναι εκει και σεν μου έχουν στείλει κάποια ενημέρωση να αρχισω να αγχώνομαι η ειναι το τελωνείο που θα φαω;
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, cocombas22 είπε Εγω παρήγγειλα πριν κατι μερες απο Κίνα ενα δέμα 9 κιλά και τωρα μ λεει οτι έφτασε στα Γ.Ε.Τ.Α Ελλάδας και εχει απο την παρασκευη που ειναι εκει και σεν μου έχουν στείλει κάποια ενημέρωση να αρχισω να αγχώνομαι η ειναι το τελωνείο που θα φαω; Eφτασε Παρασκευή και σήμερα είναι Κυριακή.Μηπως είσαι υπερβολικά υπερβολικός;
cocombas22 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 εφτασε πριν 3 μερες και σημερα ειναι κυριακη ρωταω αν πρεπει να αγχωθώ η τζαμπα το σκεφτομαι Πέμπτη απογευμα *
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, cocombas22 είπε εφτασε πριν 3 μερες και σημερα ειναι κυριακη ρωταω αν πρεπει να αγχωθώ η τζαμπα το σκεφτομαι Εφτασε Παρασκευή και σήμερα είναι Κυριακή.Τρεις μέρες με την σημερινή. Ναι,τζάμπα αγχώνεσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα